25 / 04 / 2024

aysen esen

aysen esen

İstanbul Altın Rafinerisi (İAR) Genel Müdürü Aysen Esen, altın yatırımcısının zarara uğramaması için yeni bir sistem kurduklarını şu an test aşamasındaki bu sistemin bir kaç hafta içinde devreye alınacağını söyledi.

Esen Life University projesi resmen başlıyor! Başkente 310 konutluk yeni proje geliyor!

Ankara'da hayata geçirilecek olan Esen Life University projesi resmen başlıyor. Esen Life University projesinde 310 konut yer alıyor.

Borsada esen sert rüzgar yatırımcıların yüreğini ağzına getirdi! Analistler durumu değerlendirdi!

Borsada esen sert rüzgarlar yatırımcıları tir tir titretirken son 2 yılın en dip seviyesi görüldü. Analistler ise durum değerlendirmesi yaptı. İşte detaylar…

'Altın mı alayım euroya mı geçeyim?' diyenler okusun

İstanbul Altın Rafinerisi (İAR) Genel Müdürü Aysen Esen, altın yatırımcısının zarara uğramaması için yeni bir sistem kurduklarını şu an test aşamasındaki bu sistemin bir kaç hafta içinde devreye alınacağını söyledi.

Esen Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esen Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  2 milyon TL sermaye bedeli ile Kazım Cem Esen tarafından kuruldu.

Sfk İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Esenşehir Şubesi açıldı!

Sfk İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Esenşehir Şubesi  Ümraniye’de 100 bin TL sermaye ile Serhat Ferhat Kapıcı tarafından açıldı.

Deprem enkazı alanında poz veren Itır Esen'e tepki!

Manken Itır Esen depreme farkındalık yaratmak için kameralar karşına geçti. Enkaz üzerinde poz veren Esen'e tepkiler yağdı.

Esen Asfalt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esen Asfalt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

Trakya'da 'Esen Tepe Taş Ev' trendi!

2015'ten beri Lüleburgaz Hamitabat Köyü’nde fotoğraf sanatçısı olan Erdem Esen’in işlettiği Esen Tepe Taş Ev'e ziyaretçi akını başladı.

AC Esen Yapı Anonim Şirketi kuruldu!    

AC Esen Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Civan Esen tarafından kuruldu.

İstanbul Esen İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

İstanbul Esen İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Esen tarafından kuruldu.

Semih Esen: Konyaaltı’nda 40 yıllık imar hataları var!

30-40 yıl öncesinden gelen imar problemlerinin devam ettiğini söyleyen Millet İttifakı’nın Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen Konyaaltı’nda imar bekleyen mahallelere imar gelmesini sağlayacaklarını ifade etti.

Kamile Esen emlak sektöründe boy gösteriyor!

Emlak sektöründe duruşuyla ve güzelliğiyle rakiplerini kıskandıran 46 yaşındaki Kamile Esen, sekreter olarak başladığı işinde şirket sahibi oldu.

Esen Otelcilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esen Otelcilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tarlacı tarafından kuruldu. 

aysen esen Haberi

aysen esen

İstanbul Altın Rafinerisi (İAR) Genel Müdürü Esen, tüm dünyada yaşanan ekonomik gelişmelere ve enflasyona işaret ederek altının güvenli liman olmaya devam edeceğini belirtti. Esen, "Yatırımcılara konjonktürü izleyerek yatırım sepetlerinin içinde her daim altını ve değerli metali bulundurmalarını öneriyorum ama bunu yastık altında değil ekonomik sistemin içinde güvenli şekilde tutmalarını istiyoruz" diye konuştu.

Yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması için İAR olarak yaptıkları çalışmalarla 12 yılda yaklaşık 120 ton altın topladıklarını ve bu rakamı yıllık 100 tona çıkarmayı hedeflediklerini ifade eden Esen, yatırımcının istediği zaman altını fiziki olarak çekebilmesine imkan tanıyan bir web sitesi ve kargo ile teslime dayanan bir model geliştirdiklerini söyledi.

Bankadaki altın ADN'den çekilecek


Altına yatırım yapanların yatırımlarını altın olarak korumak istediklerini dövize ya da TL'ye çevrilmesini istemediklerine işaret eden...