29 / 03 / 2024

Aysun Cevahir Greenall

Aysun Cevahir Greenall

Vefat eden işadamı İbrahim Cevahir'in kızı Aysun Cevahir Greenall, kardeşlerinin hakkında açtığı vesayet davası kapsamında akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespiti için Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na gitti.

Cevahir Proje Mimarlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cevahir Proje Mimarlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İslam Cevahir ve Reşat Cevahir ortaklığında kuruldu.

Cevahir Teknik Yapı Limited Şirketi kuruldu! 

Cevahir Teknik Yapı Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Maksut Cevahiroğlu, Ercüment Cevahiroğlu, Recep Cevahiroğlu, Serra Cevahiroğlu Genç, Sinan Mert Genç ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO Tuzla projesi başlıyor! Projeyi Cevahir Yapı - HB Grup inşa ediyor!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Tuzla Merkez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin yer teslimi Cevahir Yapı - HB Grup İnşaat'a bugün gerçekleştirildi. 

Emlak Konut GYO Tuzla için imzalar atıldı! Projeyi Cevahir Yapı - HB Grup inşa edecek!

Emlak Konut GYO İstanbul Tuzla Merkez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Cevahir Yapı San. Tur. ve Tic. A.Ş. - HB Grup İnş. Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı ile 17 Haziran 2022 tarihinde imzalandı. 

Aysun Metal İnşaat Palet Ve Oto Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aysun Metal İnşaat Palet Ve Oto Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aysun Aydoğan tarafından kuruldu.

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi açıldı!

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi 89 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy tarafından açıldı.

Cevahir Taahhüt İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cevahir Taahhüt İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Dursun Cevahir ve İslam Cevahir tarafından kuruldu.

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy, İlker Çetinel ve Zeynep Cevahir Paşalıoğlu tarafından kuruldu.

Ebebek Cevahir AVM’de mağaza açtı!

Mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam eden ebebek yeni mağazasını Cevahir Alışveriş Merkezi'nde hizmete açtı...

Cevahir Group İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cevahir Group İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Wisam Adnan Y. Al-Jokha Ji tarafından kuruldu.

Cevahir Şirketler Grubu'ndan Makedonya'ya 200 milyon dolarlık yatırım!

Cevahir Şirketler Grubu, Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'te yeni bir gayrimenkul yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Cevahir Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Eser Cevahir, "Sun City isimli projemizin maliyeti 125 ile 200 milyon dolar arasında olacak” diyor.

Cevahir AVM kapandı mı?

Dünyayı etkisi altına alan koronavürise karşı tüm dünyada önlemler alınmaya devam ediyor. Türkiye’de önlem çalışmaları kapsamında AVM’lerden kapatma açıklamaları gelemeye başladı. Son olarak Cevahir AVM kısa süreliğine kapatacağını duyurdu…

Biz Cevahir AVM’deki mağazalar teker teker kapanıyor!

Açılışını 2016 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı Biz Cevahir Haliç Alışveriş Merkezi’nde birçok işletme ekonomik kriz nedeniyle kepenk kapattı.

Aysun Cevahir Greenall Haberi

Aysun Cevahir Greenall

Vefat eden işadamı İbrahim Cevahir'in kızı Aysun Cevahir Greenall, kardeşlerinin hakkında açtığı vesayet davası kapsamında akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespiti için Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na gitti. Burada açıklamalarda bulunan Aysun Cevahir Greenall, "Vefattan sonra yönetim kurulunda ağabeylerim; benim, yeğenlerim ve annemin mirasını yağmalamaya çalışıyorlar. Bunu da, yurt dışında yapmış oldukları işi maliyeti kat kat yüksek göstererek yapıyorlar. Yeğenlerim baskı altındalar. Annem de zaten alzheimer hastası. Annemden aldıkları vekaletname ile işlemler yapıyorlar" dedi.


Vefat eden işadamı İbrahim Cevahir'in kızı Aysun Cevahir Greenall, kardeşlerinin hakkında açtığı vesayet davası kapsamında akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespiti için Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na gitti. Burada yaklaşık 6 saat kalan Greenall, çıkışta basın mensuplarına açıklama yaptı.


Ağabeyleri tarafından hakkında vesayet davası açıldığını anımsatan Greenall, açılan davada...