18 / 04 / 2024

ayvalık kruvaziyer limanı

ayvalık kruvaziyer limanı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 20 ilçe belediye başkanıyla birlikte Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen ve dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olarak kabul edilen "Uluslararası Gayrimenkul Fuarı"na (MIPIM) çıkarma yaptı.

Esas Holding Ayvalık'a AVM yapacak!

Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakam Binali Yıldırım ile Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, şehirdeki yeni yatırımlarla ilgili olarak bir görüşme gerçekleştirdi...

Yenikapı Kruvaziyer Limanı projesi başlıyor!

Yenikapı Kruvaziyer Limanı projesinde süreç başladı. Limanın yıllık 2,7 milyon turisti ağırlaması bekleniyor...

Yenikapı Kruvaziyer Limanı'nın ihalesi 2020'de!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda da yer alan Yenikapı Kruvaziyer Limanı Projesi'nin önümüzdeki yıl ihalesini tamamlayıp, kısa sürede hizmete almayı planlıyoruz" dedi...

Yenikapı'ya kapsamlı bir kruvaziyer limanı geliyor!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Yenikapı'ya kapsamlı bir kruvaziyer limanı yapacağız. Ordan gelen turistleri doğru Tarihi Yarımada'ya çıkaracağız ve oralarda para harcamasını sağlacağız" dedi...

Yenikapı kruvaziyer limanı ile İstanbul'a 3 milyon turist gelecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Yenikapı'daki dolgu alanının hemen yanına yapılacak kruvaziyer limanı, İstanbul'a yaklaşık 3 milyon turist getirecek" dedi...

Antalya Kruvaziyer Liman Projesi ihaleye hazır!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, turizme önemli bir ivme kazandırmak, kaliteyi yükseltmek ve gelir düzeyini artırmak amacıyla planladıkları "Kruvaziyer Liman Projesi"nin ihaleye hazır olduğunu bildirdi.

Antalya Kruvaziyer Limanı bu yıl ihaleye çıkabilir!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel turizmcilerle buluştu. Başkan Türel yaptığı açıklamada Kruvaziyer Limanı Projesi’nin yıl içinde ihaleye çıkabileceğini belirtti.

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı’nın imara açılmasına itiraz!

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı’nın imara açılması konusunda AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur ve CHP'li Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ortak itiraz geldi. Ayvalık Adaları Tabiat Parkı, Türkiye'nin en büyük doğal sit alanı olma özelliğine sahip.

Ayvalık'ta zeytinlik alanları imara açılmayacak!

Ayvalık Belediye Meclisi'nin olağanüstü toplantısı Orhan Peker Sanat Galerisi'nde gerçekleştirildi. Belediye Meclisi'nin toplantısında zeytinlik alanların imara açılması onaylanmadı.

Ayvalık Tabiat Parkı'nın imara açılacağı iddiaları TBMM'de!

Ayvalık Tabiat Parkı'nın imara açılacağı iddiaları meclis gündemine taşındı. TBMM toplantısında CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, konu hakkında açıklamalarda bulundu..

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı imara mı açılıyor?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Ayvalık genelinde 2 yıl önce başlattığı SİT çalışmaları sonuçlandı. Ayvalık Adaları Tabiat Parkı’nın büyük bölümüyle Cennet Tepesi sırtlarının imara açılmasını öngörüldü.

Ayvalık'ta doğal sit alanlarının derecesinin düşürülmesine tepki!

AYVALIKLILAR, Türkiye'nin en büyük tabiat parkının olduğu, adaları ve doğal güzellikleriyle tanınan Balıkesir'in Ayvalık ilçesinin yapılaşmaması, doğal alanlarının bozulmaması için sit derecesinin düşürülmesine karşı olduklarını açıkladı.

Ayvalık'ta kent yenileme çalışmaları hızlandı!

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, olumsuz hava koşulları sebebiyle ara verilen yol onarım çalışmaları kaldığı yerden devam ediyor.

Alsancak Kruvaziyer Limanı'nın imar planlarına yapılan itiraza ret!

Özelleştirme Yüksek Kurulu, Belediye'nin Alsancak Kruvaziyer Limanı'nın revize imar planlarına yaptığı itirazı kabul etmedi. Konak Belediyesi yargıya gitmezse, planlar kesinleşecek, ihalenin önünde engel kalmayacak. Yargıya gidildiği takdirde limana çivi çakılamayacak

ayvalık kruvaziyer limanı Haberi

ayvalık kruvaziyer limanı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarında "Bandırma Organize Sanayi Bölgesi", "Ayvalık Kruvaziyer Limanı", "Sarımsaklı Kıyı Plajı Düzenlemesi", "Port Gömeç", "Tuzla Önü Projesi ve Ayvalık Köprüsü" projelerini yerli ve yabancı yatırımcılara tanıttı. Uğur, fuarda "Bandırma Limanı"na 15 milyar dolarlık yatırım talebi geldiğini açıkladı. Bandırma Limanı'nın yanı sıra Balıkesir'in diğer projelerinin de fuarda yatırımcılar tarafından büyük ilgi gördüğünü ifade eden Uğur, "Balıkesir'i marka kent yapma yolunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi. Bugün sona erecek fuara 89 ülkeden yaklaşık 22 bin gayrimenkul profesyoneliyle 4 bin 800 yatırımcı ve finans kuruluşları katıldı.



Sabah Egeli





Bu haber Yeni Asır Gazetesi'nde şöyle yer aldı:




Büyükşehir Belediyesi, Fransa’da düzenlenen Gayrimenkul Fuarı’na katıldı. Projeler büyük ilgi görürken, Bandırma Limanı için yatırım talebi geldi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 20...