28 / 03 / 2024

Ayyıl Kuyumculuk Yapı İnşaat

Ayyıl Kuyumculuk Yapı İnşaat

Ayyıl Kuyumculuk Yapı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdem Yazıcı ve Yılmaz Turan ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 29 Aralık'ta Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi, Hilal Caddesi'nde kuruldu.

Borsada yeni yatırım yapacaklar dikkat! Sektörel olarak nasıl dağılım yapılmalı?

Uzun vade hisse senedi yatırımcısı Onur Demir resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda borsada yeni yatırım yapacaklara kendi portföyü üzerinden sektörel olarak nasıl dağılım yapılması gerektiğini portföy yönetmenin nasıl yapılacağını anlattı. İşte Onur Demir'in o paylaşımı...

Meksa Taşımacılık Yapı Malzemeleri Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meksa Taşımacılık Yapı Malzemeleri Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Önder Sadıç tarafından kuruldu.

Nevşehir Belediyesi'nden yeni konut hamlesi! Kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacak!

Nevşehir Belediyesi, kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacağını duyurdu. İşte ihaleye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

TOKİ 500 bin sosyal konut projesi: TOKİ Kahramanmaraş konut başvurusu nasıl, nereden yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 12. Kalkınma Planı kapsamında dar ve orta gelirlilere yönelik 500 bin konut üretileceği açıklandı. Peki, Kahramanmaraş TOKİ konut başvurusu ne zaman? TOKİ Kahramanmaraş konut başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte detaylar...

Keskinkılınç Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Keskinkılınç Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Keskinkılıç tarafından kuruldu.

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Gökhan Başar tarafından kuruldu.

Heliz Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Yapı Sistemleri Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Heliz Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Yapı Sistemleri Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 milyon TL sermaye bedeli ile Nedim Yurdakul tarafından kuruldu.

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Külçür ve Zafer Külçür otaklığında kuruldu.

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Kira zammında bu detayları gözden kaçırmayın! Kiraya nasıl zam yapılmalı? 

Ev sahipleri ve kiracılar arasında kira zammı tartışmaları devam ediyor. Peki kiraya nasıl zam yapılmalı?

Lıghtstone Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi nakli yapıldı!

Lıghtstone Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Lıghtstone Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Lıghtstone Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Lıghtstone Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Lıghtstone Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı. 

Çocuk parasına yeni yıl zammı yapılacak mı? Çocuk Destek Bileşeni yeni ay ödemeleri hesaplara yattı mı?

Çocuk Destek Bileşeni ödemelerinden faydalanan vatandaşlar çocuk parasına yeni yıl zammı olup olmayacağını merak ediyor. Peki, Çocuk parasına yeni yıl zammı yapılacak mı? Çocuk Destek Bileşeni yeni ay ödemeleri hesaplara yattı mı? İşte detaylar...

Son dakika! Park alanlarına aile sağlığı merkezi yapılabilecek!

Park alanlarına "aile sağlığı merkezi" yapılmasına ilişkin düzenleme bugünkü 32060 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ayyıl Kuyumculuk Yapı İnşaat Haberi

Ayyıl Kuyumculuk Yapı İnşaat

Ayyıl Kuyumculuk Yapı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdem Yazıcı ve Yılmaz Turan ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 29 Aralık'ta Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi, Hilal Caddesi'nde kuruldu. 


Ayyıl Kuyumculuk Yapı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde...