24 / 04 / 2024

Ayyıldızı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İletişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Ayyıldızı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İletişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Ayyıldızı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İletişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Yusuf Ayyıldız tarafından kuruldu.

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Yıldızören Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızören Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fikret Ören tarafından kuruldu.

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Yıldız tarafından kuruldu.

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Mir Yıldız İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Yıldız İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Ayhan Yıldız tarafından kuruldu.

Adyap Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adyap Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yıldız tarafından kuruldu.

Kayaöz İnşaat Temizlik Kimya Reklam Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayaöz İnşaat Temizlik Kimya Reklam Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  500 bin TL sermaye bedeli ile S.Hasan Özkan tarafından kuruldu.

Okan Akyüz İnşaat Proje Turizm Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okan Akyüz İnşaat Proje Turizm Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Okan Akyüz tarafından kuruldu.

Ağcagöz İnşaat Otomotiv Turizm Reklam Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağcagöz İnşaat Otomotiv Turizm Reklam Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ağcagöz tarafından kuruldu.

Betec İnşaat Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Realty  W Pozitif Gayrimenkul Şubesi açıldı!

Betec İnşaat Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Realty  W Pozitif Gayrimenkul Şubesi Esneyurt’ta 25 bin TL yatırım bedeli Mustafa Kalaycı tarafından açıldı. 

Özgüleryüz Yapı İnşaat Otomotiv Hafriyat Nakliyat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgüleryüz Yapı İnşaat Otomotiv Hafriyat Nakliyat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Esenler’de  2 milyon TL sermaye bedeli ile  Ramazan Güler kuruldu.

Nun Yıldız İnşaat Mimarlık Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nun Yıldız İnşaat Mimarlık Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Boztemur tarafından kuruldu.

Ayk Bilgin Harita İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Ayk Bilgin Harita İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ayk Bilgin Harita İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Ümraniye’de yapıldı.

Ayyıldızı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İletişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Ayyıldızı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İletişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi


Ayyıldızı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İletişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yusuf Ayyıldız tarafından 1 milyon TL sermaye ile  bugün kuruldu. 


Ayyıldızı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İletişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Ayyıldızı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İletişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres;  Hürriyet Mah.Menderes Cad. No.2/23...