28 / 03 / 2024

Aziz Kocaoğlu inşaat sektörüne çağrısı

Aziz Kocaoğlu inşaat sektörüne çağrısı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu İzmirli müteahhitlere, “Biz vatandaşlarımızla uzlaşarak, kentin dokusuna uygun model oluşturduk. Siz de birleşerek ihalelere girin, riski ve kazancı paylaşın” çağrısında bulundu. 

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Aziz Kocaoğlu'ndan yatırım açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, AKP'nin "Yatırımı biz yaptık" iddialarına cevap verdi. Kocaoğlu, “Metroyu 11 kilometreden 179 kilometreye uzattık” dedi.

Aziz Kocaoğlu'ndan Ankara çıkarması!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir'in onay bekleyen projeleri için gittiği Ankara'da bakanlar, bakan yardımcıları ve genel müdürlerle toplantılar yaptı.

Aziz Kocaoğlu'ndan İzmir projelerine yakın takip!

Yakından takip ettiği proje ve yatırımlar için sık sık sahaya inen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 11 ilçenin 386 mahallesinde sürdürülen "Toptan Çözüm" çalışmalarını denetledi.

Aziz Kocaoğlu: İzmir'e 30-35 bin kişilik stat lazım!

"İzmir Spor Tarihi Sempozyumu"nda açıklamalar yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "İzmir'in uluslararası müsabakalar için en az 30-35 bin kişilik bir stada acil olarak ihtiyacı var" dedi.

Aziz Kocaoğlu'ndan Otogar-Halkapınar metrosu açıklaması!

Menemen Türkelli Atıksu Arıtma Tesisi'nin açılışında konuşan Başkan Aziz Kocaoğlu, 10 yıldır Bakanlık tarafından yapımı beklenen Otogar- Halkapınar metrosuyla ilgili açıklamalar yaptı.

Aziz Kocaoğlu'ndan evinizi satmayın uyarısı!

28 Aralık’ta Örnekköy 1. Etap yapım ihalesine çıkacaklarını söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu “Eğer çok naçar kalmazsanız, hayati bir ihtiyacınız yoksa, yerinizi satmayın." dedi.

Aziz Kocaoğlu'ndan müteahhitlere çağrı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu İzmirli müteahhitlere, “Biz vatandaşlarımızla uzlaşarak, kentin dokusuna uygun model oluşturduk. Siz de birleşerek ihalelere girin, riski ve kazancı paylaşın” çağrısında bulundu. 

Alaybey Katlı Otoparkı'nın inşaatı tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Alaybey’de inşaatı tamamlanan 7 katlı otoparkı inceledi. 635 kapasiteli otopark, çevre düzenlemelerinin tamamlanmasının ardından vatandaşların hizmetine açılacak.  

Aziz Kocaoğlu'dan İzmir'e 35 bin konutluk dönüşüm müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir'e 35 bin konutluk kentsel dönüşüm projesi müjdesi verdi. 

Aziz Kocaoğlu kentsel dönüşüm sorularını yanıtladı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bayraklı ilçesinin muhtarlarını makamında ağırladı. Aziz Kocaoğlu kentsel dönüşüm sorularını yanıtladı.

Aziz Kocaoğlu inşaat sektörüne çağrısı Haberi

Aziz Kocaoğlu inşaat sektörüne çağrısı

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarına devam ettiği  kentsel dönüşüm projeleri, inşaat sektörünün önde gelen isimlerine anlatıldı. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda Ege Mahallesi, Gaziemir Aktepe-Emrez, Bayraklı, Uzundere, Ballıkuyu, Örnekköy ve Güzeltepe’de yapılan çalışmalardan bahsedildi. 

 

‘Daha fazlaya ulaşın’

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu 21 Aralık’ta çıkılacak Uzundere 2. Etap ve Ege Mahallesi 1. Etap ihaleleri öncesinde yapılan toplantıda söz aldı. Kocaoğlu inşaat sektörünün öncü isimlerine ihalelere ‘birleşerek katılma’ çağrısında bulundu. 


Başkan Kocaoğlu, “İnşaat sektöründe oyuncu olan, bu sektörden ekmeğini kazanan arkadaşlarımın aktif olmalarını öneririm. Biz ada ada ihaleye çıkıyoruz. Buradaki amaç, çok sayıda müttehittin ihaleye girmesi. Siz de birleşin ve riski de, kazancı da paylaşın” dedi. Kentsel dönüşümde kooperatiflerin de büyük portföyü bulunduğunu hatırlatan Başkan Kocaoğlu’nun...