25 / 04 / 2024

Aziz Kocaoğlu kim

Aziz Kocaoğlu kim

Sosyal belediyecilik çerçevesinde, İzmir Uzundere'de 44 dönümlük alanda yüzde 100 uzlaşarak yerinde dönüşüm anlayışıyla 151 inşa edilecek 280 konut ve 133 işyeri, kentsel dönüşümün ortak akılda uzlaşıyla yapılabileceğinin en güzel örneği oldu.

Aziz Kocaoğlu: İzmir yerinde dönüşecek!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Büyükşehir Belediyesinin spor ve kültür-sanat organizasyonlarının yanı sıra, kentteki stat ve kentsel dönüşüm sorunu ve 'ray ulaşımı' hakkında bilgi verdi.

İzmir'in dönüşümü Türkiye'ye örnek olacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Kültürpark'taki değişimi anlattı: Basmane kapısı girişindeki holleri yıkıp, oraya Kültür ve Sergi Sarayı yapacağız Başkan Kocaoğlu, Kentsel Dönüşüm'e de diğer illerden farklı baktıklarını kaydetti.

İzmir'de yeni yaşam alanları oluşuyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, daha yaşanabilir İzmir için, sağlıklı ve güvenli konutlarla, kentsel mekan standartlarında yaşam alanları oluşturuyor.

İzmir Belediyesi ulaşım projelerine 11 milyar TL'ye harcadı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında yaptığı 2,4 milyar TL'lik harcamanın 1,4 milyar lirasını proje ve faaliyetlere ayırdı. Büyükşehir'in 5 yıllık harcaması 11 milyar TL'ye ulaştı.

Aziz Kocaoğlu çimento fabrikalarına uyarı yaptı!

Aziz Kocaoğlu, kent içindeki taş ocağı ve çimento fabrikalarına uyarıda bulundu. Kocaoğlu, ya baca salınımları için modern arıtma ve filtre yapmalarını yada kapatmaya kadar gidecek cezai müeyyidelerin uygulanacağını söyledi.

İzmir Fuarı kabuk değiştiriyor!

Tarihi 1936 yılına kadar uzanan İzmir Fuarı kabuk değiştiriyor. Kent merkezindeki fuar alam 500 milyon TL yatırımla şehir dışına çıkarılıyor.

Bornova’daki tarihi Paterson Köşkü harabe oldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, hafta başında yangın sonucu ciddi hasar gören Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın mülkiyetinde bulunan Bornova’daki tarihi Paterson Köşkü için 2 yıldır tahsis kararı beklediklerini açıkladı.

Aziz Kocaoğlu: İzmir çıtayı yükseltiyor!

Projelerle, planlamalarla ve açılışlarla, yoğun bir çalışma temposu içinde geçen 10 yılı geride bıraktık İzmir'in tarihsel yolculuğunda bir dönüm noktası olacağına inandığımız bu dönemde, yeni bir İzmir fotoğrafı oluşmaya başladı.

Karşıyaka Stadı arazisinin önünü açmaya hazırız!

Karşıyaka Spor Kulübü’nün bir an önce yeni stadına kavuşabilmesi için, Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nin karşısında yer alan ve Karşıyaka camiasının da talep ettiği arazinin önünü açmaya hazır olduğu açıklandu...

Aziz Kocaoğlu: Yoğunluk artışıyla kentsel dönüşüm yapmak imkansız!

İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu. kentsel dönüşümün yoğunluk artışıyla çözülemeyeceğini, herkesin olduğu yerde bir kat fazla bina yapmasıyla kentlerin daha da kötü duruma geleceğini söyledi.

Aziz Kocaoğlu, New Jersey eyaletinden gelen 8 milletvekilini ağırladı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Amerika Birleşik Devletleri’nin New Jersey eyaletinden gelen 8 milletvekilini ağırladı. Başkan Kocaoğlu’nu 3. döneme taşıyan başarısının sırrı ve yaşam öyküsü oldu.

Aziz Kocaoğlu'ndan Güzelbahçe Kültür Merkezi açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Güzelbahçe Belediye Meclisi’nin ilçeye kazandırılacak olan kültür merkezine isminin verilmesi kararına ilişkin açıklama yaptı. İşte Aziz Kocaoğlu'ndan Güzelbahçe Kültür Merkezi açıklaması...

Aziz Kocaoğlu: Geleceğimiz üretime bağlı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Menemen' de bulunan İzmir Serbest Bölgesi' ni ( İZBAŞ ) ziyaret ederek, işadamları ve de çalışanlarla bir araya geldi.

Aziz Kocaoğlu TOKİ'nin İzmir'de yaptığı stadları değerlendirdi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, TOKİ tarafından İzmir'e yapılması planlanan iki statla ilgili, "Seçim öncesi, 'stat yapıyorum' anlayışı var. Biz de haklı olarak karşı çıkacağız. Bizim adımız 'istemezükçü' olacak" dedi...

Aziz Kocaoğlu'ndan yatırım açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, AKP'nin "Yatırımı biz yaptık" iddialarına cevap verdi. Kocaoğlu, “Metroyu 11 kilometreden 179 kilometreye uzattık” dedi.

Aziz Kocaoğlu'ndan Ankara çıkarması!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir'in onay bekleyen projeleri için gittiği Ankara'da bakanlar, bakan yardımcıları ve genel müdürlerle toplantılar yaptı.

Aziz Kocaoğlu'ndan İzmir projelerine yakın takip!

Yakından takip ettiği proje ve yatırımlar için sık sık sahaya inen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 11 ilçenin 386 mahallesinde sürdürülen "Toptan Çözüm" çalışmalarını denetledi.

Aziz Kocaoğlu: İzmir'e 30-35 bin kişilik stat lazım!

"İzmir Spor Tarihi Sempozyumu"nda açıklamalar yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "İzmir'in uluslararası müsabakalar için en az 30-35 bin kişilik bir stada acil olarak ihtiyacı var" dedi.

Aziz Kocaoğlu'ndan Otogar-Halkapınar metrosu açıklaması!

Menemen Türkelli Atıksu Arıtma Tesisi'nin açılışında konuşan Başkan Aziz Kocaoğlu, 10 yıldır Bakanlık tarafından yapımı beklenen Otogar- Halkapınar metrosuyla ilgili açıklamalar yaptı.

Aziz Kocaoğlu'ndan evinizi satmayın uyarısı!

28 Aralık’ta Örnekköy 1. Etap yapım ihalesine çıkacaklarını söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu “Eğer çok naçar kalmazsanız, hayati bir ihtiyacınız yoksa, yerinizi satmayın." dedi.

Aziz Kocaoğlu'ndan müteahhitlere çağrı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu İzmirli müteahhitlere, “Biz vatandaşlarımızla uzlaşarak, kentin dokusuna uygun model oluşturduk. Siz de birleşerek ihalelere girin, riski ve kazancı paylaşın” çağrısında bulundu. 

Aziz Kocaoğlu'dan İzmir'e 35 bin konutluk dönüşüm müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir'e 35 bin konutluk kentsel dönüşüm projesi müjdesi verdi. 

Aziz Kocaoğlu kentsel dönüşüm sorularını yanıtladı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bayraklı ilçesinin muhtarlarını makamında ağırladı. Aziz Kocaoğlu kentsel dönüşüm sorularını yanıtladı.

Aziz Kocaoğlu Uzundere'deki dönüşüm çalışmalarını inceledi!

İZMİR'de, yerinde kentsel dönüşüm yapılan Uzundere projesinde binalar 8. kata kadar yükseldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, çalışmaları yerinde inceledi.

Aziz Kocaoğlu'ndan Mavişehir tartışmasına 10 soru ile cevap!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin gündemi Mavişehir’deki imar sorunu oldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İller Bankasının yaptığı açıklamaya 10 adet soru ile cevap verdi.

İller Bankası ve Çevre Şehircilik'ten Aziz Kocaoğlu'na yanıt!

İzmir Mavişehir’de açık spor alanı olarak görünen 115 dönümlük iki ayrı araziye Bakanlıktan imar izninin çıkmasını eleştiren Aziz Kocaoğlu'na İller Bankası ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan yanıt geldi.

Aziz Kocaoğlu: İzmir’i İstanbul’a benzetmeyin!

İzmir Mavişehir’de açık spor alanı olarak görünen 115 dönümlük iki ayrı araziye Bakanlıktan imar izninin çıkması Başkan Aziz Kocaoğlu’nu isyan ettirdi. Başkan Kocaoğlu ‘Yazıktır bu kente’ diyerek tepkisini gösterdi.

Aziz Kocaoğlu kim Haberi

Aziz Kocaoğlu kim

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karabağlar'ın Uzundere ve Yurtoğlu mahallelerinde 320 dönüm alanı kapsayan kentsel dönüşümde ilk etabı başlatıyor. İki yıl önce "yerinde" ve "uzlaşma" ilkesiyle başlanan çalışmalarda yüzde 100 uzlaşma sağlanan 44 dönümlük alanda yapım aşamasına gelindiği açıklandı. 


Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Uzundere'de dokuz bloktan oluşacak 280 konut ve 33 işyeri için yapım ihalesine çıkılacağını duyurdu. 


Hızla devam edecek 


Projenin uygulanan model açısından ve gerçek anlamda Türkiye'nin ilk kentsel dönüşümü olacağını vurgulayan Kocaoğlu, müteahhitlere "Kent adına bu ihaleye girin" çağrısı yaptı, "Eğer ihaleye katılan olmazsa da biz kendimiz yaparız. Türkiye'deki bu ilk örneği gösterip geliştirmeye kararlıyız" diye konuştu. Kocaoğlu, alanda tapulara kadar her şeyin hazır olduğunu müteahhide sadece binaları ve altyapıları yapmanın kaldığını söyledi. Çocuk oyun alanları, spor alanları, yeşil alanları, yolları...