26 / 04 / 2024

aziz torun 2016 mesajı

aziz torun 2016 mesajı

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, 2015 yılının değerlendirmesini yaptı ve 2016 yılı planlamasını içeren bir yazı yayınladı. İşte yazının devamı..

Aziz Torun nerelidir? Ne iş yapıyor? Aziz Torun’un hayatı...

Aziz Torun kimdir? Aziz Torun ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? İşte merak edilenler...

Aziz Torun'un annesi Kamer Torun vefat etti!

Torunlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Aziz Torun'un annesi Kamer Torun hayatını kaybetti.

Aziz Torun'un Torunlar GYO'daki sermayesinin borsada işlem görmesine SPK'dan onay!

Torunlar GYO Kurucu Ortaklarından ve Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun tarafından Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sermayesinin yüzde 12.50'sini temsil eden C Grubu 125 milyon TL nominal değerli payların satılmasına SPK'dan onay verildi...

Aziz Torun: Bünyemizdeki AVM’lerde yeme-içme şirketlerinden kira almıyoruz!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, "Bünyemizdeki AVM’lerde yeme-içme bölümünde olan şirketlerden kira almıyoruz" dedi ve "Perakende markalarında da kiraları yarıya indirdik" açıklamasında bulundu.

Aziz Torun: İstikrar ve güven gayrimenkulü canlandırır!

Ekonomi için gayrimenkul ve perakende sektörleri önem taşıyor. Peki bu sektörler ekonomi adına ne vaat ediyor? Feridun Eyüpoğlu’nun, ekonomideki gidişata dair Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun ile gerçekleştirdiği röportajı şöyle…

Aziz Torun: Borçlarımızı azaltıp, stoklarımızı eriteceğiz!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, borcu azaltıp stokları eritmeye odaklanacaklarını açıkladı Torun, ciroda büyüdüklerini ama dövizdeki artış yüzünden karda ciddi sorun yaşadıklarını ifade etti.

Aziz Torun’un serveti 700 milyon dolar!

Forbes Türkiye "En Zengin 100 Türk" listesini açıkladı. Torunlar’ın patronu Aziz Torun 700 milyon dolar serveti ile listede 64’ncü oldu…

Aziz Torun: Evde yüzde 25 kârlılık kalmadı!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun kârlılığın düştüğüne dikkat çekti. Torun, "Yüzde 25-30 kârlılık artık yok." dedi. 

Aziz Torun: Ada arazileri geliştirilmeli!

5’inci Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı'na katılan Aziz Torun, "Kentsel dönüşümde ada ve adalar bazında arazi geliştirilmeye öncelik verilmeli" dedi.

Aziz Torun: Gayrimenkulde yap-sat modeli bitti!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Torun, son yıllarda gayrimenkul sektörünün Türkiye büyümesini yukarı çektiğini belirtti. Torun, "Gayrimenkulde yap-sat modeli bitti" dedi.

Aziz Torun: Evler pahalı değil gelir yetersiz!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun gayrimenkuldeki talep yetersizliği olduğunu açıkladı. Torun “İnsanların eve ihtiyacı var ama satın alma gücü yeterli değil. Gelir artmıyor” dedi.

Aziz Torun: AVM'ler turizm sektörünün önemli bir çekim gücü!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, yaptığı açıklamada AVM'ler turizm sektörünün önemli bir çekim gücü olduğunu söyledi.

Torunlar GYO'dan 3 yılda 1.6 milyar TL'lik kira geliri hedefi!

2016 yılında 757 milyon TL yatırım harcaması yaptıklarını söyleyen Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, 3 yılın toplamında 1.6 milyar TL kira gelirine ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.

aziz torun 2016 mesajı Haberi

aziz torun 2016 mesajı

“Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu” olarak sektöre hizmet veren GYODER olarak güçlü vizyonumuz, öngörülerimiz ve siz değerli üyelerimizden aldığımız güç ile başarılı bir yılı daha geride bırakmanın mutluluğu içerisinde yeni yıla umut ve heyecanla başlıyoruz. Gelişen, büyüyen Türkiye ekonomisinde gayrimenkul sektörü, üreten, istihdam sağlayan, vergi veren, dinamik reel bir sektördür. Geliştiricisi, inşa

edeni, mimarlık, danışmanlık, yönetim gibi hizmet birimleri ve 200’ü aşkın alt sektörü ile gayrimenkul sektörü bugün, yaklaşık 2 milyon kişiyi istihdam eden bir büyüklüğe ulaşmıştır. Gayrimenkul sektörünün bu büyümesini ve ekonomiye katkısını önümüzdeki dönemlerde de devam ettirmesi dinamik bir Türkiye için vazgeçilmezlerdendir.


2015 yılı birçok açıdan bakıldığında zor bir yıldı. Seçimlerden kaynaklanan siyasi belirsizlik, döviz kurundaki dalgalanmalar ve dünyada, coğrafyamızda ve ülkemizde yaşanan üzücü olayların gölgesinde geçen bu nedenle de aslında...