19 / 04 / 2024

Aziziye Ilıca kentsel dönüşüm son durum

Aziziye Ilıca kentsel dönüşüm son durum

Ilıca’da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 380 konut, 114 işyeri ve bir camii inşaat hızla yükseliyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Orhan, “Ilıcamız kabuğunu kırıyor, özlenen ilçe hedefine koşuyor.” dedi.

Aziziye Ilıca kentsel dönüşümle cazibe merkezi olacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Aziziye'deki kentsel dönüşüm alanlarını yerinde inceledi, Başkan Muhammed Cevdet Orhan'dan brifing aldı. Turan Erzurum'da bu sezon 2 bine yakın konut inşaatının da başlatılacağını söyledi.

İstanbul'un 5 ilçesinde kentsel dönüşüm projelerine karşı 43 iptal davası açıldı! 

İstanbul'da kentsel dönüşümün önünü tıkamak için 5 ilçede 43 dava açıldığı belirtildi. Bu davaların İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Meclis üyeleri ve TMMOB Şehir Plancıları Odası tarafından açıldığı gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da ilçe ilçe kentsel dönüşüm rakamları!

Yüz yılın kentsel dönüşüm projesiyle yenilenecek olan mega kent İstanbul'da hemen her ilçede çalışmalar devam ediyor. Peki İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

İstanbul'un 4 ilçesinde kentsel dönüşüm için gaza basıldı!  Riskli binalar tek tek yıkılıyor

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları son gaz devam ederken, eski yapıların ağırlıklı olduğu 4 ilçe için çalışmalar hızlandırıldı. 

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde kentsel dönüşüm tam gaz devam ediyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde Dilovası ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz devam ediyor. 

Darıca kentsel dönüşüm projesinde tapular teslim edildi!

Kocaeli Darıca'da hayata geçen kentsel dönüşüm projesi dahilinde tapular hak sahiplerine teslim edildi.

İstanbul'un o ilçesine kentsel dönüşüm müjdesi!

İstanbul'daki en kalabalık ilçelerden olan Bahçelievler'de, belediye meclisi kentsel dönüşüme hız kazandıracak 4 önemli karar aldı. Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, kentsel dönüşümle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Erzurum Aziziye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında kentsel dönüşüm hızlandı.  Termal turizm potansiyellerini bünyesinde bulunan Ilıca Mahallesi'nin yeni projelerle cazibesinin yükselteceği açıklandı.

Karabağlar'da kentsel dönüşüm planlarına itiraz!

İzmir'in Karabağlar ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmalarına bölge halkından yine itiraz geldi. Vatandaşlar imar planlarının iptalini talep etti.

Ilıca TOKİ projesindeki iş yerleri teslim ediliyor!

Ilıca'da yapım çalışmaları devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Aziziye Belediyesi tarafından tamamlanan ve bölgenin çehresini değiştiren 114 iş yerinden 76'sı hak sahiplerine teslim edildi.

Samsun Canik, kentsel dönüşümde örnek ilçe oldu!

Samsun Canik Belediyesi, ilçeyi son 5 yılda hayata geçirdiği projelerle geliştirdi. 15 yılda sosyal kültürel ve ekonomik dönüşümün sağlandığı ilçe kentsel dönüşümde örnek ilçe oldu.

Bursa'da kentsel dönüşüm protestosu!

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde, kentsel dönüşüm projesi dahilinde 4 yıl önce evleri yıkılan bir grup, yenilenen evlerini zamanında teslim etmediğini söyleyerek inşaat firmasını protesto etti.

Yüreğir'de kentsel dönüşüm hamlesi!

Adana'nın Yüreğir ilçesinde kentsel dönüşüm hamlesi başladı. İlçede 11 kültürevi, 24 çok amaçlı mahalle evi, 22 spor tesisi, bilim merkezi, kına konağı, 772 konut ve 43 işyerinin yapımı tamamlandı.

Dikmen’de kentsel dönüşüm tepkisi!

Ankara'nın Dikmen ilçesinde kentsel dönüşüm arazilerinde yaşanan vatandaşlar ve muhtar Abidin Aslan, nüfus, eğitim, icra ve asayiş sorunlarının bir an evvel çözülmesini istedi.

Aziziye Ilıca kentsel dönüşüm son durum Haberi

Aziziye Ilıca kentsel dönüşüm son durum

Ilıca’da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 380 konut, 114 işyeri ve bir camii inşaat hızla yükseliyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Orhan, “Ilıcamız kabuğunu kırıyor, özlenen ilçe hedefine koşuyor.” dedi.


Erzurum’un Aziziye İlçesi’ne bağlı Ilıca semtinde yapımına başlanan konut ve işyerleri hızla yükseliyor. Kentsel dönüşüm kapsamında Ilıca’nın merkezinde yapımına başlanan 380 konut, 114 işyeri ve cami inşaatı devam ediyor. Çalışmaları belediyedeki teknik ekip ve yüklenici firma mühendisleriyle sürekli yerinde inceleyen Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Ilıca’nın çehresini değiştirecek projenin, eksiksiz ve zamanında tamamlanması için çalışmaları yakından takip ediyor.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile birlikte yürütülen kentsel dönüşüm projesinin ilçenin gelecek vizyonu ve imajı açısından oldukça önemli olduğunu dile getiren Başkan Orhan, “İlçemizin çehresini değiştirecek, termal turizm merkezi hedefine dev bir adım...