29 / 03 / 2024

Aziziye mahallesi yol çalışmaları

Aziziye mahallesi yol çalışmaları

Greyder ve silindir ile yol çalışmasını sürdüren belediye ekipleri, yol mucurlama çalışması için geriye kalan sokaklarında kış gelmeden bitirilmesi için yoğun bir şekilde çalışıyor.

Villa Nordic 2'de yüzde 40 peşin, 18 ay vade avantajı!

Ünal Yapı tarafından Sakarya ili Karasu ilçesi Aşağı Aziziye Mahallesi'nde yükselen Villa Nordic 2'de yüzde 40 peşin, 18 ay vade avantajıyla satışlar devam ediyor.

Karasu Belediyesi'nden 13.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Karasu Belediye Başkanlığı, Sakarya ili, Karasuilçesi, A. Aziziye Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı 13 milyon 412 bin 381 TL'ye satıyor...

Konya Karatay için riskli alan kararı!

Konya ili, Karatay ilçesi, Aziziye Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Konya'da riskli alan kararı!

Konya'nın Karatay ilçesine bağlı Aziziye Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

TOKİ Erzurum Aziziye Yeşil Mahallesi 2020 başvuruları!

TOKİ Erzurum Aziziye Yeşil Mahallesi 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Erzurum Aziziye Yeşil Mahallesi 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Erzurum Aziziye Yeşil Mahallesi 2020 fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

Konya Mevlana Türbesi'nin yakınındaki bölge kentsel yenileme alanı ilan edildi!

Konya'nın Karatay ilçesi Aziziye Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Mevlana Türbesi'nin arkasında yer alan bölge "kentsel yenileme alanı" olarak belirlendi.

Konya Karatay'da yenileme alanı kararı!

Konya Karatay'da Aziziye Mahallesi'ndeki bazı gayrimenkuller Yenileme Alanı olarak belirlendi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

 Konak Belediyesi'nden bir semt merkezi daha!

Konak Belediyesi, yeni yatırımlarından biri olan Aziziye Mahallesi’ndeki semt merkezini hizmete açmak için çalışmalarını hızlandırdı. 

Aziziye'de yeni semt merkezi için geri sayım başladı!

Konak Belediyesi’nin Aziziye Mahallesi’ndeki yeni semt merkezi için geri sayım başladı. Kısa zamanda açılışı yapılacak olan iki katlı binada meslek edindirme, yabancı dil gibi birçok kurs verilecek...

Sakarya'da 4.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Sakarya ili Karasu ilçesi Merkez Aziziye Mahallesi'nde yer alan arsa ihaleye çıkıyor. Arsanın toplam bedeli 4 milyon 286 bin TL.

Sakarya Karasu'da 4.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Karasu Aziziye Mahallesi'ndeki arsa satışa sunuluyor. İhale 3 Mayıs'ta düzenlenecek..

Çankaya Aziziye cami ve park alanı imar planı askıda!

Ankara Çankaya İlçesi Aziziye Mahallesi İbadet Alanı ve Park Alanı imar planı askıya çıkarıldı...

Kahramanmaraş Turan Mahallesi'ne yeni yol!

Kahramanmaraş’ta yaşanan trafik sorununu çözmek için hummalı bir şekilde çalışmalarını yürüten Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Turan Mahallesi’nde yeni bir yol yapımına da başlıyor.

Aziziye mahallesi yol çalışmaları Haberi

Aziziye mahallesi yol çalışmaları


Aziziye mahallesinde kanalizasyonu biten sokaklara belediye ekipleri tarafından yaklaşık 2 bin ton mucur döküldü. Greyder ve silindir ile yol çalışmasını sürdüren belediye ekipleri, yol  mucurlama çalışması için geriye kalan sokaklarında kış gelmeden bitirilmesi için yoğun bir şekilde çalışıyor.


Aziziye mahalle sakinleri de halkı  yazın tozlu, kışında çamurlu yolardan kurtardıkları için  belediyenin yapmış olduğu bu çalışmalardan dolayı  Kurbanoğluna teşekkür etiler.



Diyarbakır Haber...