26 / 04 / 2024

Aziziye mahallesindeki yol çalışmaları

Aziziye mahallesindeki yol çalışmaları

Greyder ve silindir ile yol çalışmasını sürdüren belediye ekipleri, yol mucurlama çalışması için geriye kalan sokaklarında kış gelmeden bitirilmesi için yoğun bir şekilde çalışıyor.

Nazilli İslambeyli'de 171 sokakta yollar yenileniyor!

Nazilli Belediyesi İsabeyli Mahallesindeki yol çalışmalarına devam ediyor. Tahir Serbest ile 171 sokakta yapılan yol yenileme çalışmalarında sona gelindi.

Erzurum Aziziye'nin yolları asfaltlandı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü tarafından Aziziye ilçesi Canören Grup Yolu’na bitümlü sıcak karışım asfalt serimi yapıldı.

Düzce'de yeni yollar açılıyor!

Düzce belediyesinin kuzey ve güney çevre yolları bağlantıları açılıyor. Uzunmustafa mahallesindeki yol açma çalışmasından sonra bu kez, Aydınpınar caddesindeki trafiğin yükünü alacak olan Ela Bahriye Oral bağlantı yolu da açılıyor.

Erzurum Aziziye kentsel dönüşümde son durum ne?

Aziziye Belediyesi bu yaz sezonunda ilçeyi şantiyeye çevirdi. İlçede kentsel dönüşüm projesi kapsamında TOKİ konutları yükseliyor. park, bahçe, asfalt, kaldırım ve yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Sabri Özdemir Batman'daki yol çalışmalarını inceledi!

Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir asfalt, yol kaldırım ve kilit parke taşı döşeme faaliyetlerinin sürdüğü çalışma sahalarında denetimlerde bulundu.Özdemir daha sonra Pınarbaşı mahallesindeki Hamidiler caddesinde asfalt serim çalışmalarını denetledi.

Antalya'da 116 dönümlük yol için 1600 dönüm tanıtı arazisi imara açıldı!

Antalya'da 116 dönümlük yol için 1600 dönüm tanıtı arazisi imara açıldı. ANTALYA'DA Batı Çevre Yolu, Kepezüstü'ndeki Korkuteli kavşağından, Konyaaltı Liman Mahallesindeki sahil yoluna uzanan 15 kilometrelik mesafeyi içeriyor.

Gaziantep Beykent mahallesindeki yol yapım çalışmaları devam ediyor!

Gaziantep Beykent TOKİ Konutları'ndaki yol çalışması devam ediyor. Çalışmalar doğrultusunda Beykent Mahallesi 2 ve 3'cü etap arasında 50 metrelik yeni bir bağlantı yol açıldı. Mahallede eskiyen ve yıpranan yolların asfalt çalışması da yapıldı.

Aziziye mahallesindeki yol çalışmaları devam ediyor!

Greyder ve silindir ile yol çalışmasını sürdüren belediye ekipleri, yol mucurlama çalışması için geriye kalan sokaklarında kış gelmeden bitirilmesi için yoğun bir şekilde çalışıyor.

Gebze’ye duble yol yapılıyor!

Gebze ’ye duble yol yapılıyor. Ulaşımında alternatif güzergâh oluşturmak için genişletilen Ahmet Pembegüllü Caddesi bulvar haline getiriliyor. Caddenin tamamlanmasıyla Gebze ulaşımında alternatif bir güzergah oluşacak.

Birleşik Arap Emirlikleri yol-köprü projelerine 58 milyar dolar harcayacak!

Küresel araştırma şirketi Ventures Ortadoğu’nun son raporuna göre, yol kalitesinde dünyada ikinci sırada yer alan Birleşik Arap Emirlikleri (BAE)’nde yol-köprü projelerine 58 milyar dolar harcanacak...

Üçyol-Üçkuyular metro hattının bitmesi için eylem yapıldı!

İSTOK üyeleri İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni protesto etmek için bir araya geldi.2005 yılında temeli atılan ve bugüne kadar 2 müteahhitin işi bıraktığı Üçyol-Üçkuyular metro hattının bitmesi için eylem gerçekleştirildi...

Antalya Aksu Belediyesi kendi imkanlarıyla Aksu'da 35'lik yol yapacak!

Aksu Belediyesi kendi sorumluluk alanında olmayan çalışmaları halkı mağdur etmemek için yerine getiriyor. İsmail Oğan Caddesi 'nde yol genişletme çalışması başlatan Aksu Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan yolu genişleterek ulaşımı rahatlatıyor.

Samsun'da durdulan katlı yol projesinde son sözü Danıştay söyleyecek!

Samsun 2. İdare Mahkemesi'ne açılan dava sonuçlandı.Ulaştırma Bakanlığı Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü'nün Samsun'un Canik ilçesinde inşa ettiği ve mahkeme kararıyla durdurulan katlı yol projesinde son sözü Danıştay söyleyecek.

Aziziye mahallesindeki yol çalışmaları Haberi

Aziziye mahallesindeki yol çalışmaları


Aziziye mahallesinde kanalizasyonu biten sokaklara belediye ekipleri tarafından yaklaşık 2 bin ton mucur döküldü. Greyder ve silindir ile yol çalışmasını sürdüren belediye ekipleri, yol  mucurlama çalışması için geriye kalan sokaklarında kış gelmeden bitirilmesi için yoğun bir şekilde çalışıyor.


Aziziye mahalle sakinleri de halkı  yazın tozlu, kışında çamurlu yolardan kurtardıkları için  belediyenin yapmış olduğu bu çalışmalardan dolayı  Kurbanoğluna teşekkür etiler.



Diyarbakır Haber...