20 / 04 / 2024

Azure İnşaat Nakliyat Harfiyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Azure İnşaat Nakliyat Harfiyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Azure İnşaat Nakliyat Harfiyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tolga Han Demirkol tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Ekim'de Kartal, Orhantepe Mahallesi, Üsküdar Caddesi'nde kuruldu.

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Şengün tarafından kuruldu.

Mese Asfalt İnşaat Nakliyat Ve Geri Dönüşüm Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mese Asfalt İnşaat Nakliyat Ve Geri Dönüşüm Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Memik Şivğan tarafından kuruldu.

Marmara İmha Geri Dönüşüm İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara İmha Geri Dönüşüm İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eray Zile tarafından kuruldu.

Üstünçelik İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünçelik İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çelik tarafından kuruldu.

Dessan Geri Dönüşüm Demir Çelik İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Dessan Geri Dönüşüm Demir Çelik İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Enes Dikici tarafından kuruldu.

M Furkan İnşaat Nakliyat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Furkan İnşaat Nakliyat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 TL sermaye bedeli ile Furkan Uzuntaş tarafından kuruldu.

Ayes Metal Geri Dönüşüm İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Ayes Metal Geri Dönüşüm İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Adem Aktürk tarafından kuruldu.

K N Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

K N Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Yeter tarafından kuruldu. 

Özkocalar İnşaat Nakliyat Otomotiv Elektrik Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkocalar İnşaat Nakliyat Otomotiv Elektrik Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa  Akar tarafından kuruldu. 

Beylüksan Plastik Tekstil Hurda İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beylüksan Plastik Tekstil Hurda İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Aydın tarafından kuruldu. 

Bilge Transport Yapı Zemin İnşaat Nakliyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilge Transport Yapı Zemin İnşaat Nakliyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Gözizi İnşaat Nakliyat Metal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözizi İnşaat Nakliyat Metal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Vakkas Kahraman tarafından kuruldu.

Necmettinoğulları İnşaat Nakliyat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Necmettinoğulları İnşaat Nakliyat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Dal tarafından kuruldu. 

Azure İnşaat Nakliyat Harfiyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Azure İnşaat Nakliyat Harfiyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Azure İnşaat Nakliyat Harfiyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tolga Han Demirkol tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Ekim'de Kartal, Orhantepe Mahallesi, Üsküdar Caddesi'nde kuruldu. 


Azure İnşaat Nakliyat Harfiyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...