23 / 04 / 2024

Babacan Holding basın toplantısı

Babacan Holding basın toplantısı

Gayrimenkul ve inşaat sektörüne kazandırdığı birçok projeyle, uzun yıllardır Türkiye'nin güvenilir konut markalarından biri olan Babacan Yapı, yeni projeler hayata geçirmeye devam ediyor.

Vaat Center'la Basın Ekspres'e 653 yeni konut geliyor! 

Mega kent İstanbul’un en hareketli iş ve yaşam noktaları arasında yer alan Basın Ekspres’te Vaat Holding’in 3 milyar TL’lik yatırımıyla yeni bir proje yükseliyor. Vaat Center adıyla hayat geçirilen projede 653 konut bulunuyor.

İsra Holding'in basın toplantısı 22 Mart'ta!

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla çeyrek asırdır gayrimenkul geliştirme, taahhüt-inşaat ve enerji sektöründe faaliyet gösteren İsra Holding'in V markalı projelerini tanıtacağı basın toplantısı 22 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

3S Kale Topaz Residence basın toplantısı ertelendi!

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence'ın 24 Mart'ta gerçekleştirilmesi planlanan basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

3S Kale Topaz Residence basın toplantısı 24 Mart'ta! 

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence'ın basın toplantısı 24 Mart'ta yapılacak. 

Babacan Holding'ten Beylikdüzü'ne 2 yeni proje!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, ellerindeki stokları erittiklerini, öteledikleri yeni projelerine başlayacaklarını söyledi. Babacan, ''Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde 250 konut yapacağız. Yine Beylikdüzü E-5 üzerinde 1000 konutluk bir proje çalışmamız olacak” dedi.

Babacan Holding Kanal İstanbul güzergahından 600 dönüm arazi toplamış!

Babacan Holding’in çılgın proje Kanal İstanbul güzergahı henüz açıklanmadan bölgeden arazi toplamaya başladığı, güzergah açıklandığında ise 600 dönüm büyüklüğünde araziyi bünyesinde toplamış olduğu belirtildi.

Babacan Holding'ten Kavaklı'ya sahil kasabası!

2019 yılı için hedeflerini büyüten, arazi değerleme ve satın alma, projelendirme, üretim, satış ve pazarlama, kentsel dönüşüm, kiralama yönetim alanları, turizm ve lojistik sektörlerinde faaliyet gösteren Babacan Holding gayrimenkul ve inşaat sektörüne 450 milyon TL'lik yatırım yapacak.

Babacan Holding'ten dayalı döşeli ev kampanyası!

Babacan Holding, Dünya Kadınlar Günü’ne özel kaçırılmayacak bir kampanya başlattı. Proje 8- 18 Mart tarihleri arasında Babacan Premium ve Babacan Palace projelerinde geçerli olacak.

Babacan Holding konutta 'tanzim satış' dönemini başlattı!

Babacan Holding CEO’su Babacan, "Yatırımcılarımızın tek yapması gereken, hızlı davranmak. Kampanya Mart ayı sonuna kadar geçerli olacak" dedi...

Babacan Holding 2 yılda 1,5 milyar TL'lik yatırım yapacak!

İnşaat, rezidans işletmeciliği (turizm) ve enerji sektörlerinde faaliyetleri bulunan Babacan Holding, faaliyette olduğu tüm sektörlerde önümüzdeki iki yılda 1,5 milyar TL'lik yatırım yapmayı planlıyor. 

Babacan Holding'ten 120 ay vade yüzde 0,98 faiz fırsatı!

Konut sektörünün öncü firmaları arasında gösterilen Babacan Holding, Babacan Premium projesinde 40 bin TL peşinat, 40 ay, yüzde 0 faizle, Babacan Port Royal'de ise 60 ay, yüzde 0 faizle ödeme fırsatı sunuyor.

Babacan Holding 2018'de yüzde 19 büyüdü!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, firma olarak inşaat, müteahhitlik ve gayrimenkul alanlarıyla enerji ve turizm sektörlerinde gerçekleştirdikleri yatırımlarla sektörde büyüme yönünde emin adımlarla devam ettiklerini söyledi.

Babacan Holding'in kurucusu Fehmi Babacan vefat etti!

Babacan Holding’in kurucusu Fehmi Babacan vefaat etti. Fehmi Babacan’ın cenazesi bugün, ikindi namazında Florya Basınköy Cami’sinden kaldırılacak.

Babacan Holding basın toplantısı Haberi

Babacan Holding basın toplantısı

Hayata geçirdiği projelerin bulunduğu bölgeye yüksek katma değer ve prestij kazandıran Babacan Holding, 2018 yılında hedeflerini büyüterek yeni projeler hayata geçiriyor. 

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan ve Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan’ın katılımıyla bugün saat 10:00’da gerçekleşecek basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.