24 / 04 / 2024

Babacan Yapı Esenyurt Premium satılık daire

Babacan Yapı Esenyurt Premium satılık daire

Babacan Premium Esenyurt'ta lansmana özel yüzde 15 indirimli fiyatlarla ev sahibi olunuyor. Babacan Premium projesinde metrekare birim fiyatı 2 bin 800 liradan başlıyor...

Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler Aralık'ta!

Bahçelievler'in en lüks projesi olarak lanse edilen Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Gardenia Bahçelievler projesinin teslimlerinin bu senenin Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Babacan Yapı'dan 20 milyar TL'lik 10 yeni proje geliyor!

Fnansal yeterliliği yüksek ve öz sermayesi güçlü şirketlerin öne çıkacağı bir dönemden geçildiğini dile getiren Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, “2 sene içinde kendi arsalarımızda geliştireceğimiz 10 projeye 20 milyar TL’lik yatırım yapacağız” diye konuştu.

Babacan Yapı basın toplantısı 7 Mayıs'ta!

Babacan Yapı, yeni yatırımlarıyla gayrimenkul ve inşaat sektöründeki yükselişini devam ettiriyor. Babacan Yapı yeni hedeflerini ve 2018 projeleri basın toplantısında anlatacak.

Babacan Yapı Gaziantep iletişim!

Babacan Yapı Gaziantep iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Şehitkamil'de Gaziantep Adliyesi'ne yakın konumda inşa edilecek projede 147 daire bulunuyor. 

Babacan Yapı Gaziantep projesi yolda! Yeni proje!

Babacan Yapı yeni projesini Gaziantep Şehitkamil'de hayata geçirecek. Arsa alımı yapılan projede 147 daire yer alacak. 

Babacan Yapı Yakuplu iletişim!

Babacan Yapı Yakuplu projesinin 192 milyon 375 bin TL yatırım bedeline sahip olması öngörülüyor. Babacan Yapı Yakuplu projesi dört blok olarak yükselecek...

Babacan Yapı Yakuplu projesi 36 ay sonra teslim edilecek!

4 blok şeklinde yükselen Babacan Yapı Yakuplu projesi 862 daire ve 23 ofisten meydana geliyor. Babacan Yapı Yakuplu projesi 36 ay sonra teslim edilecek.

Babacan Yapı Yakuplu'ya 862 konut yapacak! Yeni Proje!

Babacan Yapı, Beylikdüzü Yakuplu'ya yeni proje inşa etmeye hazırlanıyor. Proje, 862 daire ve 23 ofisten meydana geliyor..

Babacan Yapı Port Royal konut fiyatları!

Babacan Port Royal projesi Konutları 2019 yılında teslim edilecek. 50 ay sıfır faiz fırsatı sunulan Port Royal Evleri, Babacan Yapı tarafından hayata geçirildi...

Babacan Premium Esenyurt güncel fiyatlar!

Babacan Yapı tarafından İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen Babacan Premium projesi altı blok olarak yükseliyor. İki etap olarak planlanan projede ilk etap teslimleri 2018 yılı Haziran ayında yapılacak...

Babacan Premium Esenyurt fiyatları 2017!

Altı blok halinde yükselen Babacan Premium Konutları 1.216 daireden ve 102 mağazadan oluşuyor. Proje Babacan Yapı imzasıyla inşa ediliyor. İşte Babacan Premium Esenyurt fiyatları 2017...

Emre Azer, Babacan Yapı'da Satış ve Pazarlama Koordinatörü oldu!

Satış ve Pazarlama sektörünün tecrübeli ismi Emre Azer, Babacan Yapı'da Satış ve Pazarlama Koordinatörü oldu.

Dövizini bozduran vatandaşa Babacan Yapı'dan yüzde 20 indirim!

Babacan Yapı “dövizini bozdur Türk Lirası’na sahip çık” kampanyasına konut sektöründe ilk destek veren firma oldu.

Babacan Yapı Esenyurt Premium satılık daire Haberi

Babacan Yapı Esenyurt Premium satılık daire


28 bin 320 metrekare alanda yükselen Babacan Premium projesi İstanbul Esenyurt'ta hayata geçiriliyor. Babacan Yapı projesi Babacan Premium, 400 milyon lira yatırım bedeline sahip.


1.216 adet daire ve 102 mağazadan meydana gelen Babacan Premium projesi yedi bloktan oluşuyor. Babacan Premium'da 1+1, 2+1, 3+1 ve loft daireler yer alıyor.


Esenyurt Babacan Premium projesinde lansmana özel yüzde 15 indirim sunuluyor. Babacan Premium'da yüzde 15 peşinat sonrasında 6. ve 12. aylarda yüzde 5'lik iki ara ödeme olacak. Kalan tutar 120 aya kadar konut kredisi kullanılarak taksitli olarak ödeniyor.


Babacan Premium Esenyurt'ta yüzde 25 peşinatla ise firma bünyesinde 48 ay vade farkı olmadan taksitli ödemeler yapılıyor. Babacan Premium projesinin ilk etabı Haziran 2018, ikinci etabı Aralık 2018'de teslim edilecek.


Yüzde 1 KDV oranının geçerli olduğu Babacan Premium...