08 / 05 / 2024

Badana

Badana

Tertemiz duvarlar, içinizi ferahlatacak renkler hepimizin evinde istediği özellikler. Peki bu dene evinizi boya badana yaptırdınız mı? Yaptırmadıysanız bu haberimiz sizin için! 4 Eylül 2022 Filli Boya Fiyat listesi..

Kiracı evden çıkarken badana yapmak zorunda mı?

Kiracı ve ev sahibi arasında anlaşmazlık yaşanan durumlardan biri de evden çıkarken badana yapma şartıdır. Çoğu ev sahibi, bunun bir zorunluluk olduğunu iddia ederek kiracılara badana yapmaları gerektiğini belirtiyor. Peki kiracı evden çıkarken badana yapmak zorunda mıdır? İşte asıl detaylar...

Evinize boya badana yaptırdınız mı? Yaptırmadıysanız bu haberimiz sizin için! 4 Eylül 2022 Fiyat listesi..

Tertemiz duvarlar, içinizi ferahlatacak renkler hepimizin evinde istediği özellikler. Peki bu dene evinizi boya badana yaptırdınız mı? Yaptırmadıysanız bu haberimiz sizin için! 4 Eylül 2022 Filli Boya Fiyat listesi..

Sitelerde ortak alanlarda yapılacak değişiklikler için oylama nasıl yapılır?

Posta yazarı Tamer Heper 'Kat Mülkiyeti Kanunu’na göre, ortak alanlarda yapılacak inşaat, onarım, değişik renkte badana için beşte dört oy gerekiyor. Daireme klima taktıracağım. Klimanın dış ünitesi için 23 bağımsız bölümlü binamızda, benim bir olan payım da hesaba katılacak mı?' sorusunu cevapladı.

Şok iddia: Duvarları çatlak binaları badana yaptırıp satıyorlar!

Adana Jeofizik Mühendisleri Odası Başkanı Melih Baki, yapımı tamamlanan çok katlı bodrumlu apartmanların altının su dolduğunu söyleyerek, "Temeli su dolduktan sonra duvarlarında çatlaklar meydana gelen evler, ev sahipleri tarafından badana yaptırılıp satışa çıkartılıyor" diye konuştu.

Bursa'da badana bahanesiyle anahtarı alıp eve yerleştiler: Kira ödemiyorlar!

Osmangazi ilçesi Soğanlı Mahallesi’ndeki aile apartmanlarının giriş katındaki daireyi kiraya vermek isteyen Akbulut ailesi, cama ‘kiralık’ ilanı astı. Bursa'da inanılmaz kiracı dolandırıcılığı...

Apartman içindeki tadilat giderlerini kim öder?

Posta yazarı Tamer Heper 'Merdiven aralıkları ve korkulukların boya ve badana giderleri kimlere aittir? ' sorusunu yanıtladı.

Burhan Ersoy'dan Nasrullah Cami açıklaması!

514 yıllık tarihe sahip Nasrullah Camii'nde restorasyon yerine badana yapıldığı iddialarını cevaplayan Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, "Tüm hatlar, konumları ne olursa olsun sadece temizlenmiş ve özgün haliyle bırakılmış olup mevcut hiçbir hat yazısı kaldırılmamıştır" diye konuştu.

Muğla Büyükşehir'den Menteşe Arasta’ya 2.1 milyar TL'lik tarihi dokunuş!

Muğla arasta bölgesinde bulunan tarihi Yağ Hali yeniden canlanıyor. Yüzde 51’lik kısmı tamamlanan Yağ Halinde taş duvar örüm işleri tamamlanırken, bodrum katta seramik döşemesi, kapı montajı ve badana işlemleri de tamamlandı.

Kat maliklerinin onayı alınmadan onarım yapılabilir mi? 

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Sitelerde kat maliklerinin rızası alınmadan inşaat, onarım, dış badana ve boya yaptırılabilir mi? Bağımsız bölümlerin onarımı için kat maliklerinin rızası gerekli midir?' sorusunu yanıtladı.

Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak çifti ABD'den ev aldı!

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak çifti Amerika'nın New Jersey şehrinden ev aldı. ABD'de boya-badana ve tadilat işleriyle ilgili bir şirket kuran çift artık orada yaşayacak.

Boya sanayicileri 'badana kanunu' istiyor!

Türkiye'de 3 milyar dolarlık büyüklüğe sahip olan boya sektörü, yıllık 6,5 litre olan bireysel tüketimi iki katına çıkarmak için harekete geçti.

Eyüp'teki 27 okul boyanıyor!

Eyüp Belediyesi tarafından Eyüp ilçe sınırlarındaki 27 okulun boya ve badana işlemleri gerçekleştiriliyor.

İzmir Karabağlar'da okullar onarılıyor!

Karabağlar’da öğrencilerin daha sağlıklı şartlarda eğitim almasını sağlamak ve fiziki ortamlarını iyileştirmek amacıyla ilçe sınırları içerisinde yer alan 18 okula badana, boya ve tadilat çalışmaları başladı. Çalışmalar 10 Ekim tarihine kadar devam edecek.

Badana Haberi

Badana

Renkli bir eve sahip olmanın, renk paletinden doğru seçim yapmanın püf noktaları hakkında da size yardımcı olan Filli Boya, uzman görüşler eşliğinde yatak odasından çocuk odasına, banyodan mutfağa renk seçmenin sırlarını sizlerle paylaşıyor.

Ferah evlere sahip olmanın, eve boyut kazandırmanın sırrı mı ne? Doğru renk, eşya dizimi ve ışığın yönü. Filli Boya sizin için hazırladığı geniş renk skalasıyla bütün evler ve zevkler için doğru ton var.

Peki, 4 Eylül 2022 Filli Boya Fiyat listesi nedir? Hangi boyanın ne gibi özellikleri var?

Filli Boya AquaLux

Tam silinebilir ve yıkanabilir özelliğiyle duvarlarınız için su bazlı lüks parlak doku ve üstün beyazlık sunar. Ahşap, metal, cam, plastik, seramik ve duvar kağıdı gibi farklı yüzeylerin de dekorasyonu ve renklendirilmeleri için özel olarak geliştirilmiştir.

AquaLux 2,5...