29 / 03 / 2024

Bafra Karma ve Medikal OSB ne zaman açılacak

Bafra Karma ve Medikal OSB ne zaman açılacak

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, OSB Müdürü Mustafa Reis ile birlikte yatırımcı firmaların Bafra Karma ve Medikal OSB’de devam eden inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundular.

Fenercioğlu ve NEO Portföy'den arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği!

Fenercioğlu ve Neo Portföy Yönetimi ile arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği gerçekleştirildi. 

Ünlü turizm firması iflas bayrağını çekti! Tüm çalışanları işten çıkarıldı

Dünya genelinde yayılan işten çıkarma ve iflas haberlerine bir yenisi daha eklendi. Konaklama, tur, uçak bileti ve VIP transfer hizmetleri sunan ünlü turizm şirketinin konkordato ilan ettiği ve bütün çalışanlarını işten çıkardığı açıklandı.

Karma Cephe Sistemleri Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karma Cephe Sistemleri Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çevik tarafından kuruldu.

Kısa çalışma ödeneği ve işten çıkarma yasağı sona erdi!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında istihdamı korumak için uygulanan kısa çalışma ödeneği, nakdi ücret desteği ve işten çıkarma yasağı sona erdi.

AVM ve karma projelerde sağlık klinikleri yapılmalı!

25 yıldır alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörünün önemli projelerine imza atan Engin Yıldırım, 'AVM ve karma projelerde sağlık birimlerinin açılması' başlıklı yazıyı kaleme aldı.

İşten çıkarma yasağı ve kısa çalışma ödeneği uzatıldı!

Kovid-19 salgınıyla başlayan ve çalışanları mağdur etmemek için düzenlenen uygulamalardan olan işten çıkarma yasağı ve kısa çalışma ödeneği 17 Ocak 2021'den itibaren 2 ay daha uzatıldı.

Tukaş'tan Niğde'ye dev OSB yatırımı!

Tukaş, BORKOSB ile arsa tahsis sözleşmesine imza attı. OSB Yönetim Kurulu tarafından Bor Karma ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne yapılan yatırımla salça ve sebze konserve tesisi kurulacak.

Bafra'ya ağız ve diş sağlığı merkezi geliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Bafra belediye başkanı Zihni Sahin, Bafya yeni ağız ve diş sağlığı merkezi için yer tespiti çalışmaları yaptı.

Kanal İstanbul projesine karma finansman!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yaptığı açıklamada Kanal İstanbul’un finansmanı konusunda, "Karma ve başarılı bir yöntemi kullanmak istiyoruz” dedi.

Şahinbey'in Yaprak ve Çakmak Mahalleleri'nde dönüşüm karmaşası!

Şahinbey'e bağlı Yaprak ve Çakmak Mahalleleri sakinleri, kentsel dönüşüm karmaşasından son derece dertli durumda.

Türk yatırımcılar Mozambik ve Madagaskar’a çıkarma yaptı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Afrika’daki resmi ziyaretlerine eşlik eden Türk iş dünyası, ziyaretin ikinci ve üçüncü ayağında Mozambik ve Madagaskar’a çıkarma yaptı. İki ülkede birçok işbirliği anlaşmasına imza atılırken, Türk iş adamlarına davette bulunulan yatırım alanlarında inşaat, enerji ve tarım se

TOBB, Bahreyn'deki iş ve yatırım forumuna çıkarma yapacak!

Bahreyn’de bugün başlayacak iş ve yatırım forumu için TOBB, Başkan Hisarcıklıoğlu önderliğinde, 250 kişilik heyetle çıkarma yapacak.

Bafra Medikal İhtisas OSB ile 4000’den fazla kişiye iş imkanı!

Bafra Belediye Başkanı ve Bafra Karma ve Medikal İhtisas OSB Başkanı Zihni Şahin “OSB Bafra’mızın geleceğidir, bunun için seferberlik halinde çalışıyoruz. 3-4 yıl içinde 4000’den fazla insanımız iş imkânına kavuşacaktır." dedi.

Bafra Karma ve Medikal OSB ne zaman açılacak Haberi

Bafra Karma ve Medikal OSB ne zaman açılacak


Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, OSB Müdürü Mustafa Reis ile birlikte yatırımcı firmaların Bafra Karma ve Medikal OSB’de devam eden inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundular.


Başkan Şahin ve beraberindeki heyet, halen Atatürk Bulvarı’nda faaliyetlerini yürüten Bafra İş Geliştirme ve İhracatı Destekleme Merkezi’nin inşaatını da gezerek bilgi aldılar.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Bafra İş Geliştirme Ve İhracatı Destekleme Merkezi Projesi hakkında bilgiler verdi. Ticaret Odası Başkanı Başar konu hakkında şunları söyledi: “Bölgesel Rekabet Edebilirlik Operasyonel Programı kapsamında 2009 yılında hazırlanan 2.280.000 Euro bütçesi olan Bafra İş Geliştirme ve İhracatı Destekleme Merkezi Projemizin çalışmaları sahada başlamıştır.

Faydalanıcısı olduğumuz, projenin, müşavirlik, Teknik yardım ve inşaat bileşenleri olmak üzere bütün bileşenlerin ihalesi tamamlanmış ve yer teslimleri...