19 / 04 / 2024

Bafra Kültür evi

Bafra Kültür evi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin el ele vererek Bafra’ya yeni bir kültür evi daha kazandırıyorlar.

Bafra’ya yeni bir kültür evi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin el ele vererek Bafra’ya yeni bir kültür evi daha kazandırıyor. Çalışmalar başladı...

Afyonkarahisar Bolvadin'de spor tesisleri ve kültür evi projesi tamamlanıyor!

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Bolvadin'i ziyaret etti. Vali Yardımcısı Kaya, Kaymakam Öztürk'ten yapımı süren spor tesisleri ve kadın kültür evi çalışmalarla ilgili brifing aldı.

Kartal'da kültür merkezi ve aşevi için ilk kazma vuruldu!

Kartal Belediyesi tarafından Yalı Mahallesi'ne inşa edilecek Yalı, Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi" ile Esentepe Mahallesi'nde kurulacak "Aşevi ve Gıda Bankası Projesi" için ilk kazma vuruldu.

Van’daki eski tekel binası kültür evine dönüştürülüyor!

Van’da Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan eski tekel binasını Kültür Evi’ne dönüştürülmesi kapsamında yapılan çalışmalarda, binanın çevresi kapatılarak, olası tehlikelerin önüne geçildi…

Göbeklitepe'ye kültür evi inşa ediliyor! 

Tarihin sıfır noktası olarak belirtilen Göbeklitepe'ye kültür evi yapılıyor. Belediye tarafından yapılacak olan Göbeklitepe Kültür Evi'nde, kütüphane, gastronomi merkezi ve Meslek Edindirme Merkezi yer alacak...

Kahramankazan'da her mahalleye kültür evi inşa edilecek!

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un seçim vaatleri arasında bulunan ve tüm merkez mahallelere yapılması planlanan Kültür Evleri projesinin ilki için harekete geçildi.

Mustafa Necati Kültür Evi TBMM'ye mi tahsis edilecek?

Mustafa Necati Kültür Evi'nin tekrar TBMM Başkanlığına tahsis edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Özel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tekirdağ Türk-Macar Kültür Evi hizmete açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleşen törenle restorasyonu tamamlanan Türk- Macar Kültür Evi açıldı.

Ankara’da Balıkesir Kültür Evi açıldı!

Ankara’da, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Balıkesir Kültür Evi açıldı.

Bafra Kültür ve Sanat Merkezi'nin ihalesi yapıldı!

Çalışmalarına devam eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafralıların senelerdir hayalini kurduğu Kültür ve Sanat Merkezi için ihaleye çıktıklarını müjdeledi.

Artvin Gençlik Kültür Sanat Evi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Artvin Belediyesi, Artvin Gençlik Kültür Sanat Evi'ni hizmete açtı.

Muğla Ortaca Kültür Evi'nin yüzde 60'ı tamamlandı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ortaca Kültür Evi'nin inşaatı son sürat devam ediyor.

Denizli Gerzele Kültür Evi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Gerzele El Becerileri Kurs Merkezi ve Kültür Evi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Adana Şakirpaşa Kültür Evi'nin temeli atıldı!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Adana Şakirpaşa Kültür Evi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Projenin 5 ay içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

Bafra Kültür evi Haberi

Bafra Kültür evi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın Bafra’ya yaptığı ziyaret sırasında Bafra’da yeni Bir Kültür evinin yapılması gündeme gelmişti. Konuyla ilgili araştırmalar yapan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Gazipaşa Mahallesi’nde bulunan bir yapının bu çalışma için uygun olacağını gündeme getirdi.

Gazipaşa Mahallesi’nde Mehmet Bozacıoğlu’na ait 65 ada 48 no’lu parselde metruk halde ki tescilli bina, Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından çevresinde ki arsaları ile birlikte, söz konusu bina restore edilerek kültür evi olarak Bafra’ya kazandırılacak. Samsun Büyükşehir Belediyesi Kamulaştırma Şube Müdürü Mehmet Tansık ile anlaşma yapılarak imzalar atıldı.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin konu ile ilgili şunları söyledi: “Öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz’a teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız ile sürekli istişare halindeyiz. Baframızın ihtiyaçlarını her zaman gündeme getiriyoruz....