26 / 04 / 2024

Bağcılar belediye projeleri

Bağcılar belediye projeleri

Bahçeşehir Üniversitesi tarafından düzenlenen “ Yerel Yönetimler Akademisi ” programına konuk olan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “ Yerel Yönetimlerde Bağcılar Modeli ” konulu bir konuşma yaptı.

Bağcılar EBYS ile kaliteli hizmet alıyor!

Bağcılar Belediyesi personeli ISO 9001:2008, ISO 14001 Çevre Yönetim, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Entegre Kalite Yönetim Sistemleri ile ilgili Temel Bilgilendirme Eğitimine katıldı.

Bağcılar’da yel değirmenli süslü havuz yapıldı!

Bağcılar’da dört caddenin kesiştiği noktaya inşa edilen yel değirmenli süslü havuz ilçeye ayrı bir güzellik kattı. Akşam saatlerinden itibaren ışık gösterisi sunulan zengin peyzajlı yel değirmenli havuz ilçe sakinleri farklı bir nostaljiyi yaşıyor.

Bağcılar Belediyesi konut imarlı arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul İli Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar'da yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 9 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum!

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum ne? İşte kentsel dönüşüm projeleri olarak hayata geçirilen projelerde son dakika gelişmeleri...

Bağcılar'da 144 metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi 15 Eylül'de!

Bağcılar Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Bağcılar ilçesi, Mehmet Akif Bulvarı, 868 ada 1 parselde yer alan arsayı satıyor. İşte fiyat bilgisi...

Bağcılar'da kaldırım çöktü, iki bina tahliye edildi!

Bağcılar'da bir sokaktaki kaldırımda henüz bilinmeyen bir sebeple göçük meydana geldi. Belediye ekipleri herhangi bir olumsuzluğa karşı göçüğün yaşandığı kaldırımdaki iki binayı tahliye etti.

Bağcılar'da 116.8 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Bağcılar Belediye Başkanlığı, İstanbul Bağcılar'da yer alan arsayı 116 milyon 794 bin 200 TL bedelle satışa çıkardı.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Bağcılar Belediye Başkanlığı görevine 2009 yılından beri devam eden Lokman Çağırıcı, Bağcılar'da sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Çağırıcı, "Bağcılar’ın tamamında çalışmalarımız devam ediyor. TOKİ ile olan projelerimiz var. Bu çalışmalar da devam ediyor" dedi.

Bağcılar Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

İstanbul İli Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar Demirkapı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Kentsel dönüşüm Bağcılar'da yaşam talebini artırdı!

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde nüfus 737 bin 206'ya ulaştığını söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı kentsel dönüşüm Bağcılar'a olan talebin artırdığını dile getirdi.

İBB, Bağcılar'daki arsayı 16 milyon TL bedelle satışa çıkardı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Bağcılar'da yer alan arsayı 15 milyon 959 bin 325 TL bedelle satışa çıkardı.

Bağcılar’a 6 bin 800 metrekarelik spor kompleksi inşa ediliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bağcılar'da belediye tarafından tahsis edilen 7 dönümlük arazi üzerine spor kompleksi inşa ediyor. 

Bağcılar'da 27.5 milyon TL'ye satılık katlı otopark ve arsa!

Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar 15 Temmuz Mahallesi'nde yer alan katlı otopark ve arsayı 27 milyon 520 bin 300 lira bedelle satışa çıkardı.

İBB Bağcılar ve Pendik'teki arsalarını satışa çıkardı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bağcılar ve Pendik'te yer alan 2 arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam bedeli 201 milyon 113 bin 997 TL olarak belirlendi.

Bağcılar Belediyesi 2018 faaliyet raporu kabul edildi!

Bağcılar Belediyesi 2018 Faaliyet Raporu, belediye meclisinde gerçekleştirilen toplantı sonucunda meclis üyeleri tarafından onaylandı.

Bağcılar belediye projeleri Haberi

Bağcılar belediye projeleri

İstanbul’un en büyük meydanını inşa edeceklerini belirten Başkan Lokman Çağırıcı, “Bağcılar Meydanımız 55 bin metrekarelik alan İstanbul’un en büyük meydanı olacak. Çevresindeki yolları yerin altına alacağız. Altına da 1250 araçlık otopark inşa edeceğiz.” dedi.


Bahçeşehir Üniversitesi tarafından düzenlenen “Yerel Yönetimler Akademisi” programına konuk olan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Yerel Yönetimlerde Bağcılar Modeli” konulu bir konuşma yaptı. 


Bahçeşehir Üniversitenin Beşiktaş Kampüsü’nde düzenlenen programda Bağcılar ilçesinde 1992 yılından bu yana yaşanan değişim ve dönüşümü anlatan Başkan Çağırıcı, projeleri hemşehrilerinin görüş, düşünce ve temennilerini alarak hayata geçirdiklerini ifade etti. Örnek bir yerel yönetim olarak halka hesap verme modelini uyguladıklarının da altını çizen Çağırıcı, istişare programlarında muhtarlar, imamlar, STK temsilcileri ve okul müdürleri ile buluştuklarını söyledi. Çağırıcı şöyle konuştu: “18 yıldır düzenlediğimiz Kent Konseyleri...