29 / 03 / 2024

Bağcılar Bilim Merkezi Planetaryum

Bağcılar Bilim Merkezi Planetaryum

Bağcılar Meydanı’na inşa edilerek hizmete sunulan Avrupa ülkelerinde bile örneği az bulunan 8D sinema ve Planetaryum’a yoğun ilgi gösteren ilçe sakinleri önümüzdeki dönemde de Bilim Merkezi ve Planetaryum’a kavuşacak...

İBB'den Bağcılar'da 16 milyon TL'ye satılık iş merkezi!

İBB, mülkiyeti Belediyeye ait, İstanbul ili, Bağcılar ilçesi, Bağcılar Mahallesi, 3482 ada 3 parselde yer alan arsa nitelikli iş merkezini 15 milyon 959 bin 325 TL'ye satıyor...

Bağcılar'a 6 yeni sağlık merkezi inşa edilecek! 

Bağcılar Belediyesi, pandemi döneminde hastanelerdeki yoğunluğu azaltmak için 6 aile sağlık merkezi inşa edecek. 

Lokman Çağırıcı Bağcılar projelerini açıkladı!

Bağcılar Belediye Başkan Adayı Lokman Çağırıcı, ‘ustalık’ dediği üçüncü dönemine girmeyi hedefliyor. Çağırıcı bu hedefleri kamuoyuna açıkladı. Yeni Gençlik Merkezi’nden Şehir Kütüphanesi’ne kadar çok sayıda dev eseri anlatan Çağırıcı, “Projelerimizin yüzde 70’e yakını gençlere dönük” dedi.

Bağcılar Rehabilitasyon ve Özel Eğitim Merkezi Mart'ta açılacak!

Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği, Bizce Yapım ile ortak yürüttüğü ve İstanbul Emniyet Müdürlügü'nün desteğini de alarak özel tanıtım gecesi düzenledi. Toplantıda konuşan Revna Demirören, Bağcılar Rehabilitasyon ve Özel Eğitim Merkezi'nin Mart'ta açılacağını söyledi.

Bağcılar Yenimahalle Gençlik Merkezi inşaatının yüzde 70'i tamam!

İBB imzası ile Bağcılar'da inşa ettirilen Yenimahalle Gençlik Merkezi ve Zemin Altı Otoparkı inşaatında sona gelindi.

Şehr-i Bağcılar tanıtıldı!

Kentsel dönüşüm kapsamında Bağcılar'da 3.5 ay önce temeli atılan ve inşaatı devam eden yeni yaşam merkezi Şehr-i Bağcılar, kamuoyuna tanıtıldı.

Bağcılar'a ikinci gençlik merkezi müjdesi!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı yaptığı açıklamada Bağcılar'a ikinci bir gençlik merkezinin inşa edileceğinin müjdesini verdi.

Bağcılar'daki Pınarkent Sitesi kentsel dönüşümle yenileniyor!

Son yıllarda cazibe merkezi olma yolunda ilerleyen Bağcılar’da, Kentsel Dönüşüm Projesi ilçe sakinlerinin yüzde 100 mutabakatı ile devam ediyor. Bu kapsamda yeniden yapmak için Pınarkent Sitesi’ndeki 172 dairelik 6 blokun yıkımı ilçe sakinlerinin katılımıyla gerçekleştirilecek.

Arnavutluk'tan Bağcılar’daki tesislere ziyaret!

Arnavutluk’un Skrapar Belediyesi Başkanı Nesim Spahiu ziyarette bulunduğu Bağcılar’daki Kadın ve Aile Kültür Merkezi, Engelliler Sarayı, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi ile Çanakkale Zafer Müzesi gibi tesislerden çok etkilendiklerini belirtti.

Bağcılar Devlet Hastanesi'ne hiperbarik oksijen merkezi inşa ediliyor!

2006 yılında hizmete açılan Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne hiperbarik oksijen tedavi merkezi inşa ediliyor, birimin 2017 yılında hizmete açılması planlanıyor...

Bağcılar yatırımcıların gözdesi haline geldi!

İSTOÇ, MASSİT Oto Center gibi Türkiye'nin çok önemli ticaret merkezlerinin de faaliyet gösterdiği Bağcılar, yeni havalimanı ve Kanal İstanbul projesine olan yakınlığıyla adeta cazibe merkezi oldu.

Bağcılar İlçe Sağlık Merkezi hizmete açıldı!

Güneşli Mahallesi’nde sağlık hizmetlerine katkı sağlamak ve sağlık hizmetlerini zenginleştirmek amacıyla Bağcılar Belediyesi tarafından inşa edilen Bağcılar İlçe Sağlık Merkezi ve Mustafa Dinç Semt Polikliniği hizmete sunuldu.

Bağcılar Merkez Camii 30 metre kaydırılacak!

Hızlı göç ve çarpık yapılaşmanın bir ürünü olarak yaklaşık 40 yıl önce doğan ,İstanbul Bağcılar ilçesinin merkezi, kentsel dönüşümle yeniden kurgulanacak. Bağcılar Merkez Camii proje kapsamına 30 metre doğuya kaydırılacak.

Bağcılar Bilim Merkezi Planetaryum Haberi

Bağcılar Bilim Merkezi Planetaryum

Bağcılar Meydanı’na inşa edilerek hizmete sunulan Avrupa ülkelerinde bile örneği az bulunan 8D sinema ve Planetaryum’a yoğun ilgi gösteren ilçe sakinleri önümüzdeki dönemde de Bilim Merkezi ve Planetaryum’a kavuşacak. 


Bağcılar Belediyesi tarafından önümüzdeki dönemde inşa edilerek hizmete sunulacak olan tesislerde öğrenciler atölyelerde deney yapacak, yetişkinler de düzenlenecek uzay çalışmalarına yönelik şenliklere ve aktivitelere katılacaklar. 


Bağcılar ilçesi modern yaşam alanlarına ev sahipliği yapmasının yanısıra artık uluslararası düzenlenen kültürel ve sosyal projelerle de anılıyor. Ses getiren tesislerin ve komplekslerin hayata geçirildiği ilçede her yaştan ve her kesimden insanın mutlu olması hedefleniyor. Bu kapsamda İnönü Mahallesi’nde hayata geçirilen 8D sinema ve planetaryum da büyük ilgi görüyor. Bunun yanı sıra Yenimahalle’de inşa edilecek olan Bilim Merkezi ve Planetaryum da heyecan veren projeler arasında yerini aldı. 


Komplekste...