26 / 04 / 2024

bağcılar çekmeköy projesi

bağcılar çekmeköy projesi

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ağaoğlu: "Olay olduğu günden beri Körfez ülkelerinden tanıdığım tüm yatırımcıları tek tek aradım. Hepsi 'Biz Türkiye'ye güveniyoruz, yatırımlara devam edeceğiz' dedi" dedi.

Bağcılar Belediyesi yüksek maaşlı memur alımı yapacak! Hemen bakın!

Bağcılar Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı paylaşılırken, adaylarda aranan özel koşullar ve başvuru bilgileri duyuruldu. Peki, hangi branşlarda memur alımı yapılacak, detaylar neler? İşte merak edilenler...

Bağcılar'da yıkım esnasında bitişikteki binanın duvarları da yıkıldı!

Bağcılar Barbaros Mahallesi'nde riskli olduğu belirtilen bir binanın yıkımı esnasında bitişikteki binanın iki dairesinin duvarları da yıkıldı, odalar molozla doldu.

Bağcılar'da 2 bina boşaltıldı!

Bağcılar'da yıkılma tehlikesi olan 6 katlı bitişik iki bina kolonlarının patlaması sebebiyle boşaltılarak mühürlendi.

Bağcılar Yüzyıl Mahallesi imar tadilatı askıya çıktı!

Bağcılar İlçesi, Yüzyıl Mahallesi, 2239 ada, 2 parselin güneyinde bulunan tescil harici alana ilişkin plan tadilatı askıya çıktı..

Bakırköy-Bağcılar Kirazlı metrosu yakında açılacak!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, metro  çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.  Çağırıcı,  "Bakırköy-Bağcılar Kirazlı metrosuna yakın bir zamanda kavuşacağız. Bu sayede 12 dakikada Bakırköy sahile gidebileceğiz." dedi.

Bağcılar Yüzyıl Merkez Camii'nin temeli atıldı!

Bağcılar’da 2 bin 900 kişilik kapasiteye sahip olan Yüzyıl Merkez Camii’nin temeli törenle atıldı. 

Bağcılar'da bir yılda 5 bin 300 çift evlendi!

İstanbul'un en büyük ilçelerinden biri olan Bağcılar'da bir yılda 5 bin 300 çift evlendi.

Bağcılar pazar alanı projesi imar tadilatı askıda!

Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi, Gençosman Parkı Zeminaltı Otopark ve Pazar Alanı Projesi için imar planı tadilatı bugün askıya çıkı..

Ağaoğlu Bağcılar projesi iptal mi edildi?

Ağaoğlu İnşaat tarafından Bağcılar Üçyüzlü'de hayata geçirilecek olan proje için asılan tabela belediye ekiplerince kaldırıldı. Peki Ağaoğlu Bağcılar projesi iptal mi edildi?

Bağcılar'da 6 yılda 22 okul depreme karşı yenilendi!

Bağcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında depreme dayanıksız olduğu tespit edilen okulların yıkılıp yerine yenisinin inşa edildiği ve son 6 yılda toplam 22 okulun ilçeye kazandırıldığı bildirildi.

Ağaoğlu Bağcılar Projesi!

Ağaoğlu İnşaat, Bağcılar'da hayata geçireceği projesi için kolları sıvadı. Tabelası asılan projenin yıl bitmeden inşaatına başlanması planlanıyor...

Ağaoğlu Bağcılar projesi için geri sayım başladı!

Çekmeköy'deki yeni projesini 21 Eylül'de yapacağı lansmanla tanıtacak olan Ağaoğlu İnşaat, Bağcılar projesi için de düğmeye bastı. Projenin inşa edileceği alana tabela asıldı.

Core Living Bağcılar ne zaman teslim?

Asoy İnşaat ve Çevik İnşaat ortaklığının imzası hayata geçirilen Core Living Bağcılar projesi 16 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Core Living Bağcılar ne zaman teslim?

bağcılar çekmeköy projesi Haberi

bağcılar çekmeköy projesi

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin, "Paralel yapı, 17-25 Aralık sürecinde başaramadığını ondan sonra Türkiye ekonomisini bozarak yapmaya çalıştı. Başta inşaat sektörü olmak üzere ekonomiyi durdurmaya çalıştılar. İş hayatını, yatırım yapmayı çekilmez kıldılar. Maalesef bürokrasinin birçok kilit noktasına adam yerleştirerek ekonominin gelişmesini engellediler."


Ağaoğlu, düzenlediği basın toplantısında, FETÖ darbe girişimini kınayarak, ülkenin zor bir süreçten geçtiğini, buna teşebbüs edenleri lanetlediğini, bu kişilerin vatan haini olduğunu söyledi.


Terör örgütü paralel yapıya 17-25 Aralık sürecinde en büyük zararı kendilerinin verdiğini, gözaltındayken eski savcı Zekeriya Öz'e tepki gösterdiğini ve basına verdikleri belgeler ile o dönemde bu yapıya en büyük darbeyi kendilerinin vurduğunu savunan Ağaoğlu, "Bu yüzden ofisimde, 'Bu senin yanına kalmaz' dediler. Tehdit ettiler. Bugün...