26 / 04 / 2024

Bağcılar dönüşüm

Bağcılar dönüşüm

Şehirlerin artık sokaklarıyla, caddeleriyle ve meydanlarıyla konuşulduğu günümüzde Bağcılar ilçesi, Avrupa'da bile az sayıda benzeri bulunan projelere kavuşuyor.

Bağcılar'da 621 konutun yıkımı gerçekleşti!

Kentsel Dönüşüm Projesi'nin emin adımlarla devam ettiği Bağcılar, yeşilin hâkim olduğu yeni yaşam alanlarına kavuşuyor. Proje kapsamında 1.675 riskli yapı belirlendi. 621 konutun yıkımı gerçekleştirildi.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm emin adımlarla sürüyor!

Bağcılar'da kentsel dönüşüm emin adımlarla sürüyor. Bağcılar'da Kentsel Dönüşüm Projesi emin adımlarla devam ediyor. Bağcılarlıların destek verdiği Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yeni yaşam alanları kurmak için yıkımlar yapılıyor.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm devam ediyor!

Yaklaşık 8 bin bina 24 bin de bağımsız birimin (bir binadaki daire sayısı) yenileneceğini ilçede, şu ana kadar yaklaşık 410 konutu proje kapsamında yenilenirken, 854 riskli yapı belirlendi.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm mağduriyeti: Kira yardımı verilmedi, 2013'ten beri evler yapılmadı! 

Gaziosmanpaşa’da 2013’te başlayan kentsel dönüşüm çerçevesinde yıkımı yapılan konutlar hala teslim edilmedi. İşte vatandaşların mağduriyeti...

Sancaktepe'de kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı! İlçede 3 bin 12 riskli bina var

İstanbul Sancaktepe'de kentsel dönüşüm için her binanın MR'ı çekildi. Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü kentsel dönüşüm çalışmalarının 6 bölgede devam ettiğini belirtti. İşte detaylar...

Yerinde Dönüşüm projesi başvuruları başladı mı? Yerinde Dönüşüm projesinden kimler faydalanacak?

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın başlatacağı Yerinde Dönüşüm Projesi için başvurular bugün başladı. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Yarısı Bizden kentsel dönüşüm kampanyası başladı mı, ne zaman başlayacak? Kentsel dönüşüm başvurusu nasıl yapılır?

Yarısı Bizden kentsel dönüşüm kampanyası gündemde yer alan konulardan biridir. Peki Yarısı Bizden kentsel dönüşüm kampanyası ne zaman başlayacak? İşte detaylar!

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi Baycılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taşkan tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

Türkiye genelinde riskli yapıların yenilenmesi kapsamında kentsel dönüşüm seferberliği başladı. Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

İstanbul'da büyük kentsel dönüşüm projesinin tarihi açıklandı! TOKİ Ümraniye'den başlayacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ümraniye Zemin Altı Katlı Otopark ve Belediye Meydanı Açılış Töreni'de ilçede başlayacak kentsel dönüşüm projesine ilişkin açıklamalar yaptı.

Diyarbakır Kayapınar'da kentsel dönüşüm başladı!

Diyarbakır Kayapınar' da kentsel dönüşüm başladı. Kentsel dönüşümün Kayapınar İlçesin'de Fırat Mahallesi Aşağı Karakuyu lokasyonunda 96 konutun bulunduğu alanda yapılması planlanıyor.

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm başladı!

İzmir'e bağlı Narlıdere'de kentsel dönüşüm çalışmalarında ilk etap başladı. Kentsel dönüşüm çalışmalarının iki sene sürmesi bekleniyor. 

Diyarbakır Bağlar Dönüşüm Projesi kapsamında ilk bina yıkıldı!

Merakla beklenen Diyarbakır Bağlar Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ilk binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Kayseri Hacılar Dönüşüm Projesi'nde 2. etabın temeli atılıyor!

Hacılar Belediyesi’nin yönettiği kentsel dönüşüm projesinin 2. etabında 4 bloğun daha temeli atılıyor.

Başka Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başka Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Çağrıhan Araç  ve Adem Karadoğan tarafından kuruldu.

KİPTAŞ Bağcılar dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Bağcılar ilçesi Kirazlı Mahallesi'nde start verilen kentsel dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor.

Bağcılar dönüşüm Haberi

Bağcılar dönüşüm

Bağcılar, ilçe sakinlerinin yüzde 100 desteğiyle emin adımlarla devam eden Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında daha yaşanabilir, otoparklı, depreme dayanıklı konutlara kavuşuyor. Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ilçede Bağcılar Meydanı, Göztepe, Kemalpaşa, Albayraklar Sitesi ve THY Sitesi, Bakanlar Kurulu onayı ile Kentsel Dönüşüm Alanları olarak belirlendi, ilçede şu an toplam 46.389 bina stoku bulunuyor. Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 1.675 riskli yapı belirlendi. Yapılan çalışmalar neticesinde 621 konutun yıkımı gerçekleştirildi. Bu süreçte riskli yapılardaki hak sahiplerine devlet tarafından 2015 yılı rakamlarına göre 18 ayda, aylık 735 lira yardımda bulunuldu. Kira yardımı riskli alanlarda 36 ay boyunca devam ediyor. Bağcılar'daki Kentsel Dönüşüm süreci, bilgilendirme ve yerinde dönüşüm ilkesi ile yerinde ve zamanında doğru adımlar atılarak, karşılıklı iletişimle devam ediyor. 


“OLMAZSA OLMAZIMIZ YERİNDE DÖNÜŞÜM”

Bağcılar’da ilk...