24 / 04 / 2024

Bağcılar Hükümet Konağı inşaatı

Bağcılar Hükümet Konağı inşaatı

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Bağcılar Hükümet Konağı inşaatını inceledi. Şantiyedeki görevlilerden çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Vasip Şahin, inşaatın bir an önce bitirilip binanın hizmete sokulması temennisinde de bulundu.

Yozgat Sorgun Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Yeni kamu yatırımları için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat Sorgun Hükümet Konağı projesinin bugün ihaleye çıkarıyor.

Yozgat Sorgun Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Kamu yatırımlarını sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat Sorgun Hükümet Konağı projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Manisa Akhisar Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Kamu yatırımlarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Akhisar Hükümet Konağı projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Manisa Hükümet Konağı için düğmeye basıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Akhisar Hükümet Konağı projesinin ihalesini Pazartesi günü gerçekleştirecek.

Manisa Akhisar Hükümet Konağı ihalesi 14 Haziran'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa İli Akhisar Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 14 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Yozgat'a hükümet konağı müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat'ta hükümet konağı inşa edecek.

Uşak Eşme Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den İzmir Buca'ya hükümet konağı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir Buca'da Hükümet Konağı inşa edecek.

TOKİ Hatay Kırıkhan Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Yatırımlarını hızla sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay Kırıkhan Hükümet Konağı projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Akçaabat Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat Hükümet Konağı projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Kahramanmaraş'a yeni hükümet konağı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kahramanmaraş Çağlayancerit'te de hükümet konağı inşa edecek.

TOKİ'den Trabzon Akçaabat'a hükümet konağı müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Akçaabat'ta hükümet konağı inşa edecek.

TOKİ'den Konya Kulu'ya hükümet konağı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Kulu'da hükümet konağı inşa edecek.

Bağcılar Hükümet Konağı inşaatı Haberi

Bağcılar Hükümet Konağı inşaatı

İstanbul Valisi Vasip Şahin, öğlen saatlerinde Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’yı makamında ziyaret ederek inşaatı devam eden Bağcılar Hükümet Konağı inşaatını inceledi. Alandaki çalışmaları yerinde inceleyen Şahin, şantiye şefi ve görevlilerden inşaat hakkında bilgi aldı.

“20 bin metrekarelik alana kuruluyor”


Çalışmalara hız verilmesini isteyen Vali Şahin, inşaatın hızlıca bitirilip binanın en kısa zamanda hizmete sunulması temennisinde de bulundu. 20 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen Hükümet Konağı’nın arazisi Bağcılar Belediyesi tarafından temin edilirken inşaatı ise İstanbul Valiliği tarafından yaptırılıyor. İnşaat tamamlandığında binada başta Kaymakamlık ve Nüfus Müdürlüğü olmak üzere çok sayıda kamu kurumu hizmet verecek.


Bağcılar...