19 / 04 / 2024

bağcılar meydan projesi

bağcılar meydan projesi

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılar’ın çehresini değiştirecek meydan projesini anlattı. Başkan Çağırıcı Bağcılar Meydanı'nın etrafına tek tip evler yapılacağını belirtti.

Bağcılar'a 55 dönümlük meydan yapılacak!

Bağcılar'da kentin en büyük meydan dönüşümlerinden biri yapılacak. 220 bin metrekarelik alanın kentsel dönüşüm planı Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından onaylandı.

Lokman Çağrıcı: İstanbul'un en büyük meydanını inşa edeceğiz!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı: " Bağcılar'a kentin en büyük meydanını inşa edeceğiz. Bağcılar Meydanı tamamlandığında 55 bin metrekarelik bir alana sahip olacak " dedi.

Bağcılar'a Bilim Müzesi yapılacak!

Bağcılar Belediye Başkanı ve AK Parti Bağcılar Belediye Başkan Adayı Lokman Çağırıcı, 2023 vizyonuna yakışan projelerini slayt ve animasyon eşliğinde anlattı. Bilim Müzesi, 200 dönümlük Botanik Park yapılacak...

Lokman Çağırıcı: Türkiye'nin en büyük meydanı Bağcılar Meydanı olacak!

Bağcılar Belediye Başkanı ve AK Parti Bağcılar Belediye Başkan Adayı Lokman Çağırıcı, 2023 vizyonuna yakışan projelerini slayt ve animasyon eşliğinde anlattı. Çağrıcı, 'Türkiye'nin en büyük meydanı Bağcılar Meydanı olacak' dedi...

Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle projesi!

Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle detayları ve projede son durum...

Avrupa Konutları Bağcılar projesi nerede?

Avrupa Konutları Bağcılar projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Avrupa Konutları Bağcılar projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Bağcılar Meydanı Kentsel Dönüşüm Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Bağcılar Meydanı Kentsel Dönüşüm Alanı 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıktı. 

Bağcılar, İstanbul'un en büyük meydanına kavuşacak!

AK Parti Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı üçün dönem için hazırladığı projelerini anlattı. Çağrıcı, Bağcılar'ın İstanbul'un en büyük meydanına sahip olacağını söyledi.

Bağcılar Meydanı projesinde sona gelindi!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılar Meydanı projesinde sona gelindiğini açıkladı. Çağrıcı, proje kapsamında meydanın altına 1162 araçlık bir otopark inşa edildiğini söyledi.

Bağcılar'a 55 bin metrekarelik devasa meydan!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ilçe halkının yeni meydanına kavuşacağını müjdeledi. Çağırıcı, ilçe sakinlerinin yakın zamanda İstanbul’un en büyük meydanlarından birine kavuşacaklarını söyledi.

Bağcılar Meydanı projesinde sona gelindi!

Çıraklık ve kalfalık dönemini dolu dolu geçiren Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “ustalık” dönemine de büyük projelerle hazırlanıyor.

Tavuk Dünyası Bağcılar Meydan'da şube açtı!

Tavuk Dünyası 2019’a, zengin menüsünde yer alan ödüllü ve özel lezzetlerini sunmak üzere Bağcılar Meydan’da açtığı yepyeni restoranıyla ‘merhaba’ dedi...

Bağcılar yeni meydan projesiyle değerlenecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Bağcılar Belediyesi Meydan Düzenleme ve Zemin Altı Otopark inşaatında sona yaklaşıldı

Bağcılar Meydan ve Zemin Altı Otoparkı yıl sonunda açılacak! 

İBB tarafından yapılan Bağcılar Belediyesi Meydan Düzenleme ve Zemin Altı Otoparkı'nın yıl sonunda açılması öngörülüyor..

Bağcılar pazar alanı projesi imar tadilatı askıda!

Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi, Gençosman Parkı Zeminaltı Otopark ve Pazar Alanı Projesi için imar planı tadilatı bugün askıya çıkı..

Bağcılar Meydan Park Evleri geliyor!

Ömer Çelik İnşaat tarafından hayata geçirilen Meydan park Evleri projesi İstanbul Bağcılar'da yer alıyor. Bağcılar Meydan Park Evleri'nde fiyatlar 780 bin TL'den başlıyor...

Ağaoğlu Bağcılar projesi iptal mi edildi?

Ağaoğlu İnşaat tarafından Bağcılar Üçyüzlü'de hayata geçirilecek olan proje için asılan tabela belediye ekiplerince kaldırıldı. Peki Ağaoğlu Bağcılar projesi iptal mi edildi?

bağcılar meydan projesi Haberi

bağcılar meydan projesi

Bağcılar’ın çehresini değiştirecek olan meydan projesine start veriliyor. Çalışma kapsamında bin 250 araçlık devasa yeraltı otoparkı yapılırken, meydan kapasitesi 55 bin metrekareye çıkarılacak.


Bağcılar’da kentsel dönüşüm projeleriyle ilçenin çehresini değişirken, meydan eksiğini gidermek için İBB ile birlikte harekete geçildi. Proje kapsamında bin 250 araçlık devasa bir yeraltı otoparkı yapılacak. 


TEK TİP EVLER YAPILACAK 


Meydanın kapasitesi 55 bin m²'ye çıkartılacak. AKŞAM’a açıklamalarda bulunan Başkan Lokman Çağırıcı, “Bu kapsamda meydan etrafında bulunan evlerin siluetleri aynı olacak. Yani tek tip evler olacak. Meydan projesi Bağcılar’a büyük bir değer katacak” dedi. Projenin yaklaşık 1.5 sene de tamamlanması hedefleniyor. Çağırıcı, “Binaların kat yüksekliklerin tamamı 8 kat olarak tasarlanacak”...