19 / 04 / 2024

bağcılar Olimpik Spor Salonu

bağcılar Olimpik Spor Salonu

Bağcılar’da inşa edilen kütüphaneler ilçe sakinlerinin ikinci adresi oldu. Mahalle Konakları’ndaki kütüphanelerinden geçtiğimiz yıl 55 bin 669 kişinin faydalandığı ilçede açılan okuma yazma kursları yoğun ilgi görüyor...

İstanbul Bağcılar'a 500 kişilik öğrenci yurdu geliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü tarafından, İstanbul Bağcılar'da 500 kişilik öğrenci yurdu yaptırılacağı duyuruldu. İşte ayrıntılar...

Bağcılar’a 6 bin 800 metrekarelik spor kompleksi inşa ediliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bağcılar'da belediye tarafından tahsis edilen 7 dönümlük arazi üzerine spor kompleksi inşa ediyor. 

Bağcılar Mahmutbey spor alanı imar planı askıda!

İstanbul Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Mahallesi, 2226 ada, 2 ve 10 parseller ile güney ve doğusunda kalan tescil dışı alana ilişkin Spor Alanı amaçlı hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

Bağcılar Belediyesi'nden 30 yıllığına kiralık işyeri!

Bağcılar Belediyesi, Mahmutbey Mahallesi'nde 59 araçlık yer altı katlı otoparkı, üzeri pazar alanı ve Pazar alanı üstü 2 kat spor salonu yapılması ve 30 yıllığına kiraya verilmesi ihalesi düzenliyor..

Bağcılar'da 10.1 milyon TL'ye otopark inşaatı yaptırılacak!

Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar İlçesi'nin Mahmutbey Mahallesi'nde yeraltı otoparkı, pazar alanı ve spor salonu yaptıracak. 30 yıllığına kiraya verilecek gayrimenkullerin yatırım bedeli 10 milyon 129 bin 475 TL olarak belirlendi.

Bağcılar'da 10.1 milyon TL'ye inşaat ve kiralama ihalesi!

Bağcılar Belediye Başkanlığı tarafından, Teknik Altyapı Alanında (TAY) kalan taşınmazlarda 59 araçlık yer altı katlı otoparkı, üzeri pazar alanı ve pazar alanı üstü 2 kat spor salonu yaptıracak. Yatırım bedeli 10 milyon 129 bin 475 TL olarak belirlendi.

Bağcılar Hidayet Türkoğlu Paralimpik Spor Salonu açılış töreni yarın!

Cumhurbaşkanı Danışmanı, A Milli Basketbol Takımı ile NBA Ligi’nin eski basketbolcusu Hidayet Türkoğlu, Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nı ziyaret ederek, Paralimpik Spor Salonu’nun açılış kurdelesini kesecek

Bağcılar'daki okullara yeni spor salonları inşa ediliyor!

200 bine yakın öğrencinin eğitim gördüğü Bağcılar’da okullar yeni spor salonlarına kavuşuyor. Dış cephe yalıtımı tamamlanan ve güvenlik kameralarıyla donatılan okulların bahçelerine kapalı spor salonları inşa ediliyor.

Bağcılar Güneşli'de Semt Parkı heyecanı!

Bağcılar’da Güneşli Mahallesi Semt Parkı heyecanı yaşanıyor. İçerisinde Elma Bahçesi, piknik alanı, kafe-restoran, çocuk oyun parkı ve spor alanının da yer alacağı Park, değişik türde ağaç ve bitki türlerine de ev sahipliği yapacak.

Bağcılar Yüzyıl Spor Kompleksi hizmete açıldı!

İstanbul Bağcılar Belediyesi tarafından inşa edilen; içerisinde yüzme havuzu, basketbol ve voleybol salonlarının da bulunduğu Yüzyıl Spor Kompleksi, çok sayıda vatandaşın katıldığı coşkulu bir törenle hizmete açıldı.

Bağcılar'da Yüzyıl Spor Kompleksi açıldı!

YEDİ kapalı yüzme havuzunun hizmete sunulduğu Bağcılar ilçesi bir nadide esere daha kavuştu. İnşaatı tamamlanan Yüzyıl Spor Kompleksi de törenle ilçe sakinlerinin hizmetine açıldı.

Bağcılar Yüzyıl Spor Kompleksi açıldı!

Bağcılar Belediyesi tarafından inşa edilen; içerisinde yüzme havuzu, basketbol ve voleybol salonlarının da bulunduğu Yüzyıl Spor Kompleksi, çok sayıda vatandaşın katıldığı coşkulu bir törenle hizmete açıldı.

Bağcılar Fevzi Çakmak Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Bağcılar İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, 55 ada, 8 parsele ilişkin mesleki eğitim alanı, kapalı ve açık semt spor alanı amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda...

bağcılar Olimpik Spor Salonu Haberi

bağcılar Olimpik Spor Salonu


Sosyal ve kültürel projelerin hayata geçirildiği Bağcılar’da inşa edilen kütüphaneler ilçe sakinlerinin ikinci adresi oldu. Mahalle Konakları’ndaki kütüphanelerinden geçtiğimiz yıl 55 bin 669 kişinin faydalandığı ilçede açılan okuma yazma kursları yoğun ilgi görüyor.


Modern yaşam alanlarının inşa edildiği Bağcılar’da eğitim ve kültürel faaliyetlere de önem veriliyor. Dış cephesi yenilenen izolasyonu yapılan okullarda yaklaşık 200 bin öğrencinin eğitim gördüğü ilçede yetişkinler ve okuma yazma bilmeyenler için önemli projeler hayata geçiriliyor. 


Hizmete sunulan kütüphanelerdeki binlerce kitap okuyucularıyla buluşuyor. Kütüphaneleri ikinci evleri gibi gören öğrenciler ödevlerini sakin ve güvenli ortamda yaparken ev hanımları da bolca kitap okuyarak sosyal ve kültürel hayata katılıyorlar. Bağcılar Belediyesi Mahalle Konakları’ndaki kütüphanelerinden geçtiğimiz yıl 55 bin 669 kişi faydalandı. Yine, Spor Salonları’ndaki kütüphaneleri de 55 bin 669 kişi ziyaret...