26 / 04 / 2024

Bağcılar pazar yeri

Bağcılar pazar yeri

Her geçen gün değişen çehresiyle vizyon şehir olma yolunda ilerleyen Bağcılar, yeni yaşam alanlarına kavuşuyor. Fevzi Çakmak Mahallesi’ne inşa edilecek park, Pazar yeri ve 417 araçlık otopark her yaştan ilçe sakinine hizmet verecek.

Bağcılar'da pazar yerleri otoparka kavuşuyor!

Bağcılar'da pazar yerleri otoparka kavuşuyor. Esnaf, Bağcılar’ın birçok mahallesinde inşa edilecek olan otoparklı, sosyal tesisli ve yeşil alana sahip Pazar yerleriyle ilgili görüşlerini dile getirdiler.

Karmargül İnşaat Bağcılar projesi geliyor! Yeni proje!

Karmargül İnşaat Bağcılar projesinde 241 adet konut ve 57 adet iş yeri yer alacak. Proje 112 milyon 961 bin 495 TL'ye mal olacak.

Bağcılar'da 1466 asansör mühürlendi! 

Bağcılar'da kamu kurumları, okul, hastane, ibadethane, iş yeri ve konutları kapsayan 3 bin 64 asansöre kontrol yapıldı. Kontrol sonucunda bin 466 asansör mühürlenerek hizmet dışı bırakıldı. 

Bağcılar pazar alanı projesi imar tadilatı askıda!

Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi, Gençosman Parkı Zeminaltı Otopark ve Pazar Alanı Projesi için imar planı tadilatı bugün askıya çıkı..

Bağcılar Belediyesi'nden 30 yıllığına kiralık işyeri!

Bağcılar Belediyesi, Mahmutbey Mahallesi'nde 59 araçlık yer altı katlı otoparkı, üzeri pazar alanı ve Pazar alanı üstü 2 kat spor salonu yapılması ve 30 yıllığına kiraya verilmesi ihalesi düzenliyor..

Bağcılar'da 10.1 milyon TL'ye otopark inşaatı yaptırılacak!

Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar İlçesi'nin Mahmutbey Mahallesi'nde yeraltı otoparkı, pazar alanı ve spor salonu yaptıracak. 30 yıllığına kiraya verilecek gayrimenkullerin yatırım bedeli 10 milyon 129 bin 475 TL olarak belirlendi.

Bağcılar'da 10.1 milyon TL'ye inşaat ve kiralama ihalesi!

Bağcılar Belediye Başkanlığı tarafından, Teknik Altyapı Alanında (TAY) kalan taşınmazlarda 59 araçlık yer altı katlı otoparkı, üzeri pazar alanı ve pazar alanı üstü 2 kat spor salonu yaptıracak. Yatırım bedeli 10 milyon 129 bin 475 TL olarak belirlendi.

Bağcılar Devlet Hastanesi'nin otoparkı inşaat nedeniyle kapatıldı!

Bağcılar Devlet Hastanesi'nin otoparkı hafriyat nedeniyle kapatıldı. Hastaneye gelenlerin park yeri problemi olması doğrultusunda çevre sakinleriyle sık sık münakaşa yaşanıyor.

Bağcılar'da 33 dönümlük alana dev tesis inşa edilecek!

Her geçen gün değişen çehresiyle vizyon şehir olma yolunda ilerleyen Bağcılar, yeni yaşam alanlarına kavuşuyor. Fevzi Çakmak Mahallesi’ne inşa edilecek park, Pazar yeri ve 417 araçlık otopark her yaştan ilçe sakinine hizmet verecek.

Bağcılar'a 6 yeni katlı otopark inşa edilecek!

Bağcılar’da inşaatı hızla devam eden Demirkapı Katlı Otopark ve Pazar Yeri Projesi yakında hizmete sunulacak. Bağcılar’ın Yıldıztepe, Göztepe, Yeni Mahalle, Hürriyet ve Bağcılar Meydanı’na da katlı otoparklar inşa edilecek.

Bağcılar'da emlak fiyatlarında balon mu var?

İstanbul'un en büyük nüfusuna sahip ilçesi Bağcılar'ın merkezinde ki daire fiyatlarının artışını, işyerlerinin kiralarının yükselme sebeplerini araştırdık. Delice Emlak Gayrimenkul Danışmanı Memduh Delice daire ve işyeri fiyatları hakkında konuştu..

Bağcılar Belediyesi'nden 2.1 milyon TL'ye kiralık ATM platform yeri!

Bağcılar Belediye Başkanlığı tarafından Bağcılar sınırları içindeki ATM platformu konumlandırılacak yerler 2 milyon 100 TL'ye 10 yıllığına kiraya verilecek.

Bağcılar Göztepe açık pazar ve katlı otopark imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Bağcılar Göztepe Mahallesi açık pazar ve yeraltı katlı otopark alanı amaçlı hazırlanan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıya çıktı.

Bağcılar Hürriyet Mahallesi'ne katlı otopark ve pazar yeri geliyor, imar planı askıda!

Bağcılar İlçesi Hürriyet Mahallesi'nde terklerden oluşan ve dini tesis alanının iptal edilerek belediye hizmet alanına alınması ile ilgili nazım imar planı tadilatı askıya çıkarıldı. İşte o imar planı ve plan notları...

Bağcılar pazar yeri Haberi

Bağcılar pazar yeri

Her geçen gün değişen çehresiyle vizyon şehir olma yolunda ilerleyen Bağcılar, yeni yaşam alanlarına kavuşuyor. Fevzi Çakmak Mahallesi’ne inşa edilecek park, Pazar yeri ve 417 araçlık otopark her yaştan ilçe sakinine hizmet verecek. Bağcılar Fevzi Çakmak Mahallesi’nde 33 dönümlük bir alana park, pazar yeri ve otopark inşa edilecek. İnşaatına yakında başlanacak olan tesiste her yaştan ilçe sakininin hoşça vakit geçireceği etkinlik alanları ve yeşil alan da yer alacak. Ayrıca tesiste 417 araçlık otopark da hizmet verecek.


“GÖZ ALICI PEYZAJI İLE DE DİKKAT ÇEKECEK”


Bağcılar’da inşaatı yakında başlayacak olan Fevzi Çakmak Mahallesi şehir parkı, pazar yeri ve otopark ilçe sakinlerine hizmet verecek. Toplam 33 dönümlük bir alana sahip olacak tesiste çocuk oyun alanı, spor hizmet birimleri, ileri yaş egzersiz aletleri, çocuklar tırmanma...