28 / 03 / 2024

bağcılar sağlık merkezi inşaatı 

bağcılar sağlık merkezi inşaatı 

Bağcılar Belediyesi, pandemi döneminde hastanelerdeki yoğunluğu azaltmak için 6 aile sağlık merkezi inşa edecek. 

Bugün hastaneler açık mı? Bayramda sağlık ocağı, eczane ve hastaneler açık mı, kapalı mı?

Kurban bayramı tatilinin gerçekleşeceği hafta başladı. Bu kapsamda vatandaşlar sağlık kuruluşlarının çalışıp çalışmayacağını sorguluyor. Peki, 9 gün tatilde sağlık kuruluları açık mı, kapalı mı?

Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımı kura çekimi ne zaman? Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı işçi alımına dair yoğun bir ilgi var. Vatandaşlar, Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırıyor. İşte detaylar!

Sağlık Bakanlığı ikinci etap personel alımı başladı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı tarihleri 2023! 

"Sağlık Bakanlığı 2. personel alımı ne zaman, hangi tarihte?" sorusunun cevabı sık sık arama motorlarında araştırılıyor. Sağlık Bakanlığı ikinci etap personel alımı başladı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı tarihleri 2023! 

Sağlık Bakanlığı'ndan büyük imkan! Tam 11.317 personel alınacak!

Kendisini sağlık alanında istihdam etmek isteyen vatandaşlar, Sağlık Bakanlığı'nın, KPSS şartı olmadan yüksek maaşla iş başı yapabileceğiniz bu imkanı değerlendirmek isterseniz haberimizin detayını okuyun...

Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri ne zaman? Sağlık Bakanlığı promosyonu kimlere verilecek?

Sağlık Bakanlığı promosyon ödemelerine dair sorular hızlanmaya başladı. İşte Sağlık Bakanlığı promosyonuna dair detaylar!

2022 Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları! Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman olacak?

Sağlık Bakanlığı kura sonuçları merakla araştırılıyor. İşte Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçlarına dair detaylar!

Sağlık Bakanı Koca detayları paylaştı! Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 personel alacak! İşte başvuru detayları...

Sağlık Bakanlığı personel alımlarını İşkur aracılığı ile yürüteceğini açıkladı. 85 bin personel alımının ilk etabı 42 bin 500 personelle başlayacak. İşte Sağlık Bakanlığı personel alımı detayları...

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı yapacak! Başvuru tarihi ve şartları...

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı yapacağını duyurdu. Peki Sağlık bakanlığı personel başvuruları başladı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı sartları belli oldu mu? İşte 2022 Sağlık Bakanlığı personel alımı ayrıntıları...

Yazıcılar Antikacılık Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcılar Antikacılık Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükret Yazıcılar tarafından kuruldu.

Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman başlayacak 2022? Sağlık Bakanlığı personel alımı başladı mı?

Sağlık Bakanlığı personel alımının ne zaman başlayacağı merakla soruluyor. İşte detaylar!

Towerclınıc Turizm Sağlık Anonim Şirketi kuruldu!

Towerclınıc Turizm Sağlık Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Etemoğlu ve Vedat Etemoğlu ortaklığında kuruldu.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Ak Yapılar Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yapılar Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 13 milyon 16 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Ağgül tarafından kuruldu.

bağcılar sağlık merkezi inşaatı  Haberi

bağcılar sağlık merkezi inşaatı 

Koronavirüs salgını döneminde hastanelerdeki yoğunluğu azaltmayı amaçlayan  Bağcılar Belediyesi, ilçeye 6 aile sağlık merkezi inşa edeceğini duyurdu.

Milliyet'te yer alan habere göre; Bağcılar Belediyesi, pandemi döneminde önemi daha çok artan sağlık hizmetleriyle ilgili olarak bir projeyi hayata geçiriyor. Proje dahilinde 6 mahallede çok amaçlı sağlık merkezleri yapılıyor. Tipik sağlık yapılarından bağımsız ve özgün olarak tasarlanan Kirazlı Sağlıklı Hayat Merkezi ile Yenigün, Demirkapı, Göztepe, Kazımkarabekir ve Kemalpaşa Aile Sağlığı Merkezleri’nin inşaatı devam ediyor. Kısa sürede hizmete geçmesi amaçlanan sağlık birimleri hem deprem güvenliği yüksek olacak hem de vatandaşların birçok ihtiyacını karşılayacak. 6 yeni sağlık merkezinin inşaatının 4 ay sonra bitmesi hedefleniyor. 

GÜNCEL DEPREM YÖNETMELİĞİNE UYGUN 

Bağcılar Belediyesi sağlık tesislerine ilişkin yaptığı açıklamada, “Sağlık tesislerinden her biri hem donanımlı hem de güncel deprem yönetmeliğine...