20 / 04 / 2024

bağcılarda yıkım

bağcılarda yıkım

İstanbul’da kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Avrupa Yakası Bağcılar Belediyesi’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile gerçekleştirdiği dönüşüm alanının yüzde 65’i yeşil alan olarak düzenlenecek.

KİPTAŞ Bağcılar Kirazlı'da yıkım çalışmalarını tamamladı!

KİPTAŞ tarafından Bağcılar Kirazlı'da hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarında blok yıkım çalışmaları tamamlanıyor. Yakın zaman içerisinde projede temel atma işlemleri gerçekleşecek. 

Ata GYO'nun Çanakkale'deki taşınmazının yıkım işleminin yüzde 85'i tamamlandı! 

Ata GYO'nun portföyünde yer alan, Çanakkale İli, Merkez İlçesi, 175 Ada 3 Parseldeki taşınmazın yıkım işlemine başlanmış ve yıkım işleminin yüzde 85'i tamamlanmış durumda.

Bağcılar'da yıkım esnasında bitişikteki binanın duvarları da yıkıldı!

Bağcılar Barbaros Mahallesi'nde riskli olduğu belirtilen bir binanın yıkımı esnasında bitişikteki binanın iki dairesinin duvarları da yıkıldı, odalar molozla doldu.

Bağcılar Belediyesi'nden yıkım yapılacak bina için asbest raporu talebi! 

İstanbul Bağcılar Belediyesi, ilçede yıkım yapılacak binalar için "Asbest yoktur" raporu talep etti . 

Mevlana Çarşısı'nın yıkımı gerçekleşti!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından tarihi dokuya uygun dönüşüm çalışması için Mevlana Çarşısı’nda başlatılan yıkım tamamlandı.

Çorum'daki 3 katlı davalık evin yıkımına başlandı!

Çorum'da yapım çalışmaları tamamlanan bağlantı yolunda, sahiplerinin itirazı sebebiyle davalık olan ve büyük bölümü yol ortasında kalan, sürücülere zor anlar yaşatan 3 katlı bina kamulaştırıldı ve yıkım çalışmalarına başlandı.

Bağcılar'da riskli binaların yıkımına başlandı!

Bağcılar'da kolon ve kirişlerinde zarar gördüğü için mühürlenen binaların yer aldığı Demircan Sitesi'nde yıkım havadan görüntülendi.

Kapadokya için başkanlığa yıkım yetkisi verildi!

Kültür Bakanı Nuri Ersoy, “Kapadokya Alan Başkanlığı’yla birlikte sanki bölgenin koruma statüsü azaltılmış gibi bir söylem var. Oysa Alan Başkanlığı’na yıkım yetkisi verildi” diye konuştu.

Düzce SSK Hastanesi'nde yıkım başlıyor!

Yıllardır atıl vaziyette bulunan SSK Hastanesi'nde yıkım başlıyor. Yıkım çalışmalarının ardından 20 dönüm arazide ortaokul kampüsü yapılması planlanıyor.

Kartal Eczacıbaşı Sitesi'nin yıkım töreni 26 Aralık'ta!

Kartal'da “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” çalışmaları kapsamında bu kez de Eczacıbaşı Sitesi'nin yıkımı yapılacak.

Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri'nde yıkım başladı!

Bakırköy Belediyesi, Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri ile ilgili kaçak olduğu gerekçesiyle 3 Kasım’da yıkım kararı aldı. Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri'nde yıkım gece yarısı başladı.

Sur’da Alipaşa ve Lalebey mahallelerinde yıkım başladı!

Diyarbakır’da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkımı planlanan Alipaşa ve Lalebey mahallelerine ek olarak kentte 2 mahallede daha yıkımın başlayacağı belirtildi.

Sivas Eski 4 Eylül Stadyumu yıkım çalışmaları başladı!

Sivas eski 4 Eylül Stadyumu’nda yıkım çalışmaları başladı.

bağcılarda yıkım Haberi

bağcılarda yıkım

Bağcılar’da kentsel dönüşüm kapsamında 18 bina ile 184 bağımsız birimin yıkımı başladı. Bağcılar Belediyesi’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştirdiği dönüşüm alanının yüzde 65’i yeşil alan olarak düzenlenecek.

Bağcılar’da kentsel dönüşüm kapsamında 18 bina ile 184 bağımsız birimin yıkımı başladı. Bağcılar Belediyesi’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştirdiği projenin yıkım törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve YTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek ile vatandaşlar katıldı.


Kadir Topbaş: “Canımızı emanet ettiğimiz evimize hassasiyet gösterelim”


Bağcılar Göztepe ve Hürriyet Mahallelerindeki yıkım töreninde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul’da geçmişten gelen dengesiz büyümenin sıkıntılarını aşmak için ciddi çalışmalar yaptıklarını, ancak sorunların aşılması için daha yapacak çok iş...