19 / 04 / 2024

Bağdat Caddesinde kepenkler kapatılıyor mu

Bağdat Caddesinde kepenkler kapatılıyor mu

İstiklal Caddesi'nden sonra Bağdat Caddesi'nde de pek çok dükkanın kepenk indirdiği gözlendi. Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu "Altının üzerindeki toz kalkar Bağdat Caddesi de toparlanacaktır" açıklamasında bulundu.

Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı'nda hem kiralar yükseldi, hem kentsel dönüşüm arttı! 

Cushman & Wakefield I TR International’ın Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı Bölgesi’nin 2023 yılı perakende verilerini incelediği raporuna göre, 3 ana alışveriş caddesinde yükselen kiralar ve kentsel dönüşüm dikkatleri çekti. İşte o rapor...

Dilovası Bağdat Caddesinde çalışmalar başladı!

İlçenin modern bir görünüme kavuşması ve vizyoner bir kent olması için projelerinden biri olan Bağdat Caddesi projesinde ilk çalışma başlatıldı.

Ataman inşaat, Bağdat Caddesi'nde 5 kentsel dönüşüm projesi yapacak!

BAĞDAT Caddesinde 5, Nişantaşı ve Etiler'de ise 2 kentsel dönüşüm projesi bulunan Ataman inşaat'ın 60 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösterdiğini ifade eden şirket yetkilileri gerçekleştirdikleri projeler hakkında bilgi verdi.

Koç Yapı, Bağdat Caddesi'nde 100 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Koç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Cenk Koç, kısa vadede Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüme 100 milyon dolar yatırım yapacaklarını açıkladı.

Bağdat Caddesi riskli bina sayısında birinci oldu!

Bağdat Caddesi riskli ilan edilen bina sayısında Türkiye birincisi oldu. Bölgede 700 proje ruhsat almak için beklerken, diğer illerden müteahhitlerle birlikte bölgedeki inşaat firmasının sayısı 500'ü buldu.

Akiş GYO'dan Bağdat Caddesi'ne 5 katlı bina!

Akiş GYO, İstanbul Bağdat Caddesi’nde satın aldığı 5 katlı bir binayı yıktı ve yerine yeni bir bina inşa edecek. 50 milyon dolarlık yatırımda Akiş’in kiracısı Beymen olacak.

AKİŞ GYO Bağdat Caddesi'ni dönüştürüyor!

Dönüşüm mağazaya girdi İstanbul'un en değerli bölgelerinden Bağdat Caddesi'nde konutlar dönüşümle mağaza oluyor. Akiş GYO, 20 hak sahibine 2'şer milyon dolar ödeyerek aldığı Uşaklıgil Apartmanı'nı 5 katlı Beymen mağazası olarak yeniliyor.

AYİD, Bağdat Caddesi satışlarını fuarlarla hızlandıracak!

AYİD, Bağdat Caddesi'nde satışı fuarla hızlanacak. İnşaat sektörünün nabzını tutan Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği, yurt dışındaki gayrimenkul fuarlarına katılma kararı aldı.

Akiş ile Beymen Bağdat Caddesi'ni yeni bir kimliğe kavuşturacak!

Bağdat Caddesi üzerinde bulunan Uşaklıgil Apartmanı, Akiş GYO-Beymen işbirliğiyle yepyeni bir kimliğe kavuşacak. Uluslararası mimarı ofisi HMKM tarafından projelendirilen Beymen Suadiye’nin Eylül 2016’da açılmasını planlanıyor.

Bağdat Caddesi dönüşümde birinci oldu!

Türkiye’nin en pahalı bölgelerinden biri olan Bağdat Caddesi riskli ilan edilen bina sayısında Türkiye birincisi oldu. Diğer illerden müteahhitlerle birlikte bölgedeki firma sayısı 500’ü buldu

Bağdat Caddesi'nde 29 bin bina yıkılacak!

Bağdat Caddesi'nde var olan 35 bin konutun 29 bininin yıkılması gerektiğini belirten Şemsettin Kavan, şu anda var olan projelerdeki lüks 450 dairenin 2016 sonunda teslim edileceğini kaydetti.

Bağdat Caddesi'ndeki dairelerin metrekaresi 16 bin 300 TL!

Bağdat Caddesi'nde konut ortalama birim metrekare satış fiyatı 16 bin 300 TL/metrekare iken, Tuzla bölgesinde bu değerin 2 bin 800 TL/metrekare'ye kadar düştüğü gözlendi.

Kayseri Bağdat Evleri 7'de fiyatlar 200 bin TL'den başlıyor!

Dörthan İnşaat tarafından hayata geçirilen Kayseri Bağdat Evleri 7 projesinde daireler 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Kayseri Bağdat Evleri 7'de fiyatlar 200 bin TL'den başlıyor.

Bağdat Caddesinde kepenkler kapatılıyor mu Haberi

Bağdat Caddesinde kepenkler kapatılıyor mu

Yılbaşından bu yana İstanbul’un en ünlü caddelerinden Bağdat Caddesi’nde 60 dükkan yerini boşaltarak caddedeki ticari faaliyetlerin son verdi.  Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu sozcu.com.tr’ye yaptığı açıklamada, “2010 yılından bu yana alanda yaya trafiğinde ciddi bir düşüş oldu.


Caddeye alternatif AVM’ler çoğaldı. Şehirde ciddi bir trafik sorunu var. İnsanların caddeye ulaşımı zorlaştı” diye konuştu. Bağdat Caddesi’nin üzerinde ağaç sayısının kentteki pek çok parktan fazla olduğunu belirten Nuhoğlu, “Burası dünyanın sayılı caddelerinden biri. Yüzlerce yıldır yol olma özelliğini koruyor. 900’den fazla ağaç var üzerinde” ifadesini kullandı.


Ülkedeki güvenlik endişelerinin de caddedeki trafiği azalttığını anlatan Nuhoğlu, “Kentsel dönüşüm ve demiryolu inşaatı da caddedeki insan trafiğini çok etkiledi. 2010-2015 arasında kiralar çok arttı. 3 katına kadar yükselen dükkan kiraları var esnaf bununla başa çıkamadı” ifadelerini...