26 / 04 / 2024

Bağlar kentsel dönüşüm projesi

Bağlar kentsel dönüşüm projesi

Diyarbakır Gelecek Partisi İl Başkanı Aydın Altaç, Bağlar’ın Kaynartepe Mahallesi’nde başlatılması planlanan kentsel dönüşüm projesinin çok ciddi bir ihtiyaç, çok doğru ve önemli bir proje olduğunu vurguladı.

Yabancılar kentsel dönüşümü yakından takip ediyor!

Kentsel Dönüşüm Vakfı Başkanı Haluk Sur, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Sur, kentsel dönüşüme yabancıların da ilgisinin yoğun olduğunu söyledi.

Vatandaşlar kentsel dönüşümü istemeyince belediye yetki devri kararı çıkardı!

Başakşehir’de vatandaşlar kentsel dönüşüme karşı uzun süredir mücadele ediyor. Başakşehir Belediyesi, kesinleşmiş yargı kararına rağmen Şahintepe için yeni yetki devri kararı çıkardı. Vatandaşlar, “Hukuksuzluğa direneceğiz” dedi.

Yarısı Bizden kentsel dönüşüm kampanyası başladı mı, ne zaman başlayacak? Kentsel dönüşüm başvurusu nasıl yapılır?

Yarısı Bizden kentsel dönüşüm kampanyası gündemde yer alan konulardan biridir. Peki Yarısı Bizden kentsel dönüşüm kampanyası ne zaman başlayacak? İşte detaylar!

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi Baycılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taşkan tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

Türkiye genelinde riskli yapıların yenilenmesi kapsamında kentsel dönüşüm seferberliği başladı. Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

İstanbul'da büyük kentsel dönüşüm projesinin tarihi açıklandı! TOKİ Ümraniye'den başlayacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ümraniye Zemin Altı Katlı Otopark ve Belediye Meydanı Açılış Töreni'de ilçede başlayacak kentsel dönüşüm projesine ilişkin açıklamalar yaptı.

Bayrampaşa Sağmalcılar kentsel dönüşüm amaçlı imar planı askıda!

Bayrampaşa ilçeleri, Sağmalcılar Mevkii, Kentsel Dönüşüm Amaçlı itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Diyarbakır Kayapınar'da kentsel dönüşüm başladı!

Diyarbakır Kayapınar' da kentsel dönüşüm başladı. Kentsel dönüşümün Kayapınar İlçesin'de Fırat Mahallesi Aşağı Karakuyu lokasyonunda 96 konutun bulunduğu alanda yapılması planlanıyor.

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm başladı!

İzmir'e bağlı Narlıdere'de kentsel dönüşüm çalışmalarında ilk etap başladı. Kentsel dönüşüm çalışmalarının iki sene sürmesi bekleniyor. 

Diyarbakır Bağlar Dönüşüm Projesi kapsamında ilk bina yıkıldı!

Merakla beklenen Diyarbakır Bağlar Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ilk binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Avcılar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar Belediye Başkanı Başkanı Av. Turan Hançerli, ilçe genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Diyarbakır Bağlar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor...

Muhittin Selvitopu'ndan Karabağlar kentsel dönüşüm projesi açıklaması!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bölgedeki kentsel dönüşüm sürecinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yetkisinde olduğuna dikkat çeken Selvitopu, dönüşüm ile ilgili süreci anlattı...

Bağlar kentsel dönüşüm projesi Haberi

Bağlar kentsel dönüşüm projesi

Diyarbakır Gelecek Partisi İl Başkanı Aydın Altaç, Bağlar ilçesinde çarpık kentleşmeyi sona erdirecek ve ilk etabı Kaynartepe Mahallesi’nde başlatılması planlan kentsel dönüşüm projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Mücadele Gazetesi'nden Fatih Suruç'un haberine göre; Kentsel dönüşüm projesinin çok eksik yanları olması nedeniyle Kaynartepe Mahallesi’ne pek fayda sağlamayacağını ve gerçek manda bu bölgenin ihtiyaçlarını karşılamayacağını iddia eden Altaç, Bağlar’ın tamamına ilişkin mastır plan çalışmasının yapılması için hükümete çağrıda bulundu. 

Diyarbakır Gelecek Partisi İl Başkanı Aydın Altaç, merkez Bağlar ilçesinde bulunan çarpık yapıların sona gelinmesi amacıyla hükümetin titizlik ve önemle üzerinde durduğu, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun da “en büyük hayalimdir” dediği ve kurulan irtibat bürolarıyla halka anlatıldığı kentsel dönüşümün 54 dönümlük alanda başlayacağı ilk etap olan Kaynertepe Mahallesi’nde yer alan esnafa ziyaret gerçekleştirdi....