20 / 04 / 2024

Bahattin Demirbilek

Bahattin Demirbilek

Türk inşaat şirketi ESTA Construction’a büyük onur. 10 yılda gerçekleştirdiği ikonik yapılarla “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde bir önceki yıla göre 13 basamak yükselen firma, bu yıl listede 174’üncü sırada yer aldı.

Türk işadamı Rusya'da 10 yılda inşaat devi yarattı!

ESTA Construction 2014 yılında Dünya’nın en büyük ilk 200 İnşaat firması arasındaki yerini alırken aynı zamanda listede Rusya’yı temsil eden iki inşaat firmasından biri oldu.

Vakıflardan kiracılarına yüzde 800 zam!

Manisa Esnaf Ve Sanatkarlar Odası ve Manisa Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Bahattin Akyüz yaptığı açıklamada Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün iş yeri ve konut kiracılarına yüzde 400 ile 800 oranında zam yaptığını dile getirdi.

Kuledibi Otomotiv Plastik İnşaat Elektrik Maden Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuledibi Otomotiv Plastik İnşaat Elektrik Maden Kimya Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Bahattin Kibaroğlu tarafından kuruldu.

Sarp Bm Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sarp Bm Group İnşaat Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahattin Turan tarafından kuruldu.

Msb1 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msb1 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahattin Yilmaz ve Mehmet Sait Bağ ortaklığında kuruldu.

Karadağkurt İnşaat Taahhüt Ve Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağkurt İnşaat Taahhüt Ve Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Karadağ ve Osman Atay Kurt tarafından kuruldu.

Aksoy Bayındırlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy Bayındırlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Aydın ve Sefa Çapraz ortaklığında kuruldu.

Tem Taahhüt İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tem Taahhüt İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Cengiz Tancan Güngördü, Ercan Acara, Mahmur Akyazısı ve M. Bahattin Akyazısı ortaklığında kuruldu.

Öner Elektromekanik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Öner Elektromekanik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Bahattin Öner tarafından kuruldu.

Rmb Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rmb Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Bahattin Naz tarafından kuruldu.

Öz Aksoy Galeri Oto İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aksoy Galeri Oto İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Bahattin Aksoy tarafından kuruldu.

Gim Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gim Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Gürsel Sarımaden, İlhan Kınalı ve Metin Demirbilek ortaklığında kuruldu.

Ultra Bs Proje İnşaat Ve Malzemeleri Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ultra Bs Proje İnşaat Ve Malzemeleri Yapı Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da Bahattin Şirin ve Güler Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Nowex Danışmanlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nowex Danışmanlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Bahattin Işıklı ve Cem Işıklı ortaklığında kuruldu.

Bahattin Demirbilek Haberi

Bahattin Demirbilek

Dünyanın en lüks ve teknolojik stadı Krasnodar Arena, Sochi Kış Olimpiyatları kapsamında yapımı gerçekleştirilen, en üst katında Avrupa ve Rusya’nın birinci ve dünyanın üçüncü en büyük yekpare cam çatısı altında 6 bin m²’lik devasa bir Aquapark ve plaj barındırmasıyla dikkatleri üzerine çeken Gorkiy Gorod Alışveriş Merkezi, dünyanın en teknolojik ve ekolojik Central Park Projesi "Krasnodar Central Park" gibi eşsiz projeler ile adından söz ettiren ESTA Construction’ın başarısı ödüllendirildi. ESTA, Türkiye Müteahhitler Birliği tarafından Ankara Sheraton’da düzenlenen “2017 Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödül Töreni”nde, dünya inşaat sektörünün tanınmış uluslararası otoritesi Engineering News Record (ENR) tarafından yayımlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde yer aldı. Bir önceki yıla göre 13 basamak yükselen ve listede 174’üncü sırada yer alan ESTA Construction adına...