16 / 04 / 2024

bahçekent flora satış fiyatları

bahçekent flora satış fiyatları

Emlak Konut Bahçekent Flora iletişim numarası 0212 607 01 21 olarak belirlendi. İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat imzası ile yükselen proje 450 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor.

Bahçeşehir Bahçekent Flora ne zaman teslim?

Bahçekent Flora Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Projenin satış süreci devam ediyor. Peki Bahçeşehir Bahçekent Flora ne zaman teslim edilecek?

Bahçekent Flora'da 199 bin liraya!

Bahçeşehir’in dev projesi Bahçekent Flora, 20 – 21 Eylül’de satış ofisinde düzenlenen brunch organizasyonunda projeden yatırım yapan konut alıcılarını bir araya getirdi. Bahçeşehir Bahçekent Flora'da fiyatlar 199 bin liradan başlıyor...

Bahçekent Flora projesinde 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Bahçeşehir'in dev projesi Bahçekent Flora, 20-21 Eylül'de satış ofisinde düzenlenen brunch organizasyonunda projeden yatırım yapan konut alıcılarını bir araya getirdi. Projede fiyatlar 199 bin TL ile 452 bin TL arasında tutuluyor.

Bahçekent Flora'da 400 konut sahiplerini buldu!

TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO güvencesiyle, İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortaklığıyla, Başakşehir 'de hayata geçirilen Bahçekent Flora'da dairelerin yarısına yakını sahiplerini buldu.

Bahçekent Flora'nın yarısı satıldı!

TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO işbirliği ile devam eden projede 875 konut ve ticari ünite yer alıyor. Haziran ayında satışa sunulan Bahçekent Flora'da yaklaşık 400 konutun sahiplerini bulduğu açıklandı.

Flora Bahçekent satış fiyatları!

Flora Bahçekent satış fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Bahçeşehir Hoşdere'de inşa ediliyor olan Flora Bahçekent Evleri projesinde daire teslimleri 2016 yılının Eylül ayında gerçekleştiriliyor.

Bahçekent Flora satış fiyatları!

Bahçekent Flora satış fiyatları 145 bin 300 TL'den başlıyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salondan meydana geliyor.

Bahçekent Flora fiyat!

Bahçekent Flora fiyat projesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 145 bin 300 TL'den başlangıç gösteriyor ve yükseliyor. Projedeki dairelerin alanları 65 metrekare ile 187 metrekare arasında değişiyor.

Flora Bahçekent fiyatları!

İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortak projesi Flora Bahçekent fiyatları 145 bin 300 liradan başlangıç gösteriyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor...

Flora Bahçekent ödeme planı!

20 bin metrekare arsa alanı üzerinde yaşama geçirilen Flora Bahçekent ödeme planı kapsamında konut sahibi olmak isteyenler için sıfır faizle 36 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. Proje, Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor...

Bahçekent Flora Hoşdere teslim tarihi!

Bahçekent Flora Hoşdere teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. Bahçeşehir'de inşa edilen Bahçekent Flora Hoşdere projesinde metrekare birim fiyatı 2 bin 100 liradan başlıyor...

Bahçekent Flora projesi!

Bahçekent Flora projesi İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat İş Ortaklığı imzası taşıyor. Bahçekent Flora projesi İstanbul Hadımköy - Hoşdere Yolu üzerinde inşa ediliyor.

Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent satışta! 15 yıla varan vade fırsatıyla! 

Az katlı ve yatay mimari anlayışıyla konforu ve güvenliği odağına alan Nezihpark Bahçekent projesinde satışlar başladı. Emlak Konut GYO'dan 15 yıla varan vade fırsatıyla ev sahibi olma fırsatını kaçırmayın...

Bahçekent Flora projesindeki 1 bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO, "İstanbul Başakşehir Hoşdere 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında "Bahçekent Flora" projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu"nu yayınladı. 

Bahçekent Flora 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bahçekent Flora projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut GYO Bahçekent Flora projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Bahçekent Flora projesi 1adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Bahçekent Flora gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Bahçekent Flora projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Bahçekent Flora 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bahçekent Flora/Cadde Flora projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Bahçekent Flora projesinin kısmi kesi kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Bahçekent Flora'nın kısmi kesin kabul tutanağı 13 Mayıs 019 tarihinde onaylandı...

Bahçekent Flora'nın kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Bahçekent Flora projesinin 656 Ada 1 Parsel, 656 Ada 2 Parsel, 657 Ada 1 Parsel ve 657 Ada 2 Parsel Konut, Ticaret, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü yapıldı...

Bahçekent Flora'nın son kısım geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Bahçekent Flora'nın son kısım geçici kabul tutanağı onaylandı...

Semt Bahçekent Evleri satılık daire!

Semt Bahçekent Evleri satılık daire fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor...

Bahçekent Flora'nın kısmi geçici kabul tutanağına onay!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından dün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bahçekent Flora'nın kısmi geçici kabul tutanağına onay verildi.

Semt Bahçekent daire satış fiyatları!

Semt Bahçekent daire satış fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. Proje Başakşehir Bahçekent'te, 140 dönümlük Hayat Park projesine komşu olarak yükseliyor...

Semt Bahçekent Konutları satış fiyatları!

Semt Bahçekent Konutları satış fiyatları 244 bin TL'den başlıyor. Emlak Konut GYO güvencesine sahip projede yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor...

bahçekent flora satış fiyatları Haberi

bahçekent flora satış fiyatları

Bahçekent Flora Konutları Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor. Projede 875 adet daire ve 260 adet ticari alan yer alıyor. 


Daire teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülen Bahçekent Flora Evleri fiyatları 199 bin TL ile 464 bin 500 TL arasında değişiklik gösteriyor. Proje 11 bloktan meydana geliyor.


Emlak Konut Bahçekent Flora iletişim için 0212 607 01 21 veya 444 58 13 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat imzası taşıyan proje yüzde 70 oranında satışlarını tamamladı.


Kuzey Marmara Otoyolu ile 3. Havalimanı’na yakın bir bölgede, 140 bin metrekare genişliğindeki dev şehir parkına komşu konumda bulunan Başakşehir Bahçekent Flora'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri mevcut. 


Bahçekent Flora Rezidans'ın ortak kullanım alanları otomatik atık geri dönüşüm sistemi,...