19 / 04 / 2024

bahçeli evler ne kadar

bahçeli evler ne kadar

Pandemi ile beraber müstakil konutlara olan ilgi giderek artıyor. Özellikle İzmir'de müstakil evlere olan talep oldukça fazla. 

Müstakil konutlara talep gittikçe artıyor!

Pandemi ile beraber müstakil konutlar trend hale geldi. Normalleşmenin artmasına karşın müstakil konutlar trend olmaya devam ediyor.

Müstakil konut fiyatlarında son durum ne?

Koronavirüs salgını ile beraber tercih edilmeye başlanan müstakil konutlara yapılan masrafların çoğu yatak odaları, misafir odaları, mutfak, banyo, balkon gibi alanlara harcanıyor. Peki, müstakil konutlar gerçekten pahalı mı? sektörde son durum ne? 

2021'de müstakil konutlara ilgi arttı!

Yılın ilk 6 ayında yapı ruhsatı verilen bina sayısı yüzde 88.4 yükselerek 63 bini geçti. Bu dönemde koronavirüs etkisi sebebiyle müstakil konutlar için alınan ruhsat sayısında artış yaşandı. 

Bahçeli konutlara pandemi piyangosu!

Bahçeli konutlara olan rağbet, Kovid-19 salgınında zirveye çıktı. Son 1.5 senede daha büyük, balkonlu ve müstakil bahçeli konut satışları uçuşa geçerken, bu evlerin fiyatları diğer konutlara göre 2 kat arttı. 

Bahçeli Yaşam Prestij 777Ömerli'de satışlar başladı! Yeni proje! 

Bahçeli Yaşam Prestij 777Ömerli projesinde villa satışları başladı. Peki Bahçeli Yaşam Prestij 777Ömerli'de villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet'te hemen teslim son 20 villa!

Balek İnşaat imzası ile İstanbul'un Şile ilçesinde inşa edilen Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet'te hemen teslim son 20 villanın satışı devam ediyor. Peki Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet villa fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Türk Kızılay, Sakarya'da bahçeli ev satıyor! Konut sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat!

Türk Kızılay Sakarya Şubesi, Sakarya ili, Erenler ilçesi, Erenler mahallesinde yer alan bahçeli kargir ev niteliğindeki konutu satıyor. Peki Sakarya Erenler'de yer alan konutun fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ev alacaklara son dakika müjdesi: O ilde bahçeli ev satılıyor! Bu tarihe aman dikkat! 

Kastamonu İl Özel İdaresi, Kastamonu ili, İnebolu ilçesi, Camikebir Mahallesi, Müezzin Mevkiinde yer alan tek katlı ev ile bahçesini satıyor. Peki Kastamonu İnebolu'da yer alan bahçeli evin fiyatı ne kadar? 

Devlet Bahçeli'den 103 emekli amiralin açıklamasına tepki! 

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli 103 emekli amiralin Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik açıklamasına yaptığı açıklamaya tepki gösterdi. 

Devlet Bahçeli'den İzmir depremi açıklaması!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir'deki depreme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Ne yazık ki depremin ağır faturasını mazlumlar ödemiş, suçu günahı olmayan insanlarımızın üzerini beton bloklar örtmüş ve kapatmıştır" dedi.

Bu yıl balkonlu bahçeli konutlara talep artacak!

Koronavirüsün konut sektörüne etkileri hakkında görüşlerini paylaşan Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, bu yıl, bahçeli, balkona sahip evlerin dönemin ihtiyacına uygun olarak daha hızlı satılacağını söyledi.

Koronavirüsle yazlıklar ve bahçeli evlere talep arttı!

Koronavirüs salgını, emlak tercihlerini de değiştiriyor. Evde kal çağrısıyla birlikte vatandaşların akıllarına yazlıklar ve bahçeli müstakil evler geliyor. Salgınla birlikte rahat ve izole yaşamak isteyen vatandaşlar, arsa arayışlarını artırdı. Uzmanlar müstakil evlere talebin artacağını belirtiyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güvenli Bölge'de Suriyelilere bahçeli evler yapalım!

Ankara'da il başkanları toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güvenli Bölge'de Suriyeliler için bahçeli ev yapılmasını önerdi.

Adana Devlet Bahçeli Köprüsü'nün inşaatı başladı!

Yapımı yılan hikayesine dönen Devlet Bahçeli Köprüsü’nde sonunda ilk kepçe vuruldu. Çalışmaların başlaması için 6 ay beklenen projenin ne zaman tamamlanacağı ise merak konusu..

TOKİ Sivas Suşehri'ne 82 bahçeli ev yapacak!

Sivas Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, TOKİ tarafından Tarım Köy Projesi kapsamında ilçede 82 adet bahçeli ev yapılacağını söyledi̇.

Adana Devlet Bahçeli Köprüsü ile ilgili şok iddia!

Adana Büyükşehir Belediyesi’nce 30 Mart’ta temeli atılan Devlet Bahçeli Köprüsü’ne ilişkin eleştiriler yönelten İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı Çağdaş Kaya, köprünün onaylı bir projesinin bulunmadığını söyledi.

Dekar Asmalı Hayat projesi ne zaman teslim?

Dekar Asmalı Hayat projesi ne zaman teslim? 150 milyon lira yatırımla yükselen Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü'nde bahçeli evler 750 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

bahçeli evler ne kadar Haberi

bahçeli evler ne kadar

Müstakil konutlara olan ilgi dur durak bilmiyor. Milliyet'te yer alan habere göre; İzmir'de senelerdir doğayla iç içe güvenli konut projeler inşa eden Tanyer Yapı, hem ülke geneli hem de yurt dışındaki yatırımcıların gözdesi olmaya devam ediyor. 

Yapımını hazırlandıkları,  Tan Urla projesiyle modern yaşam ve doğayla bütünleşmek isteyenlerin taleplerine cevap vereceklerini söyleyen  Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer "Yaşanan salgın ve depremin ardından müstakil konutlara olan talep çok arttı. İzmir de; yaşam biçimi, iklimi ve tatil merkezlerine olan yakınlığı nedeniyle göç alıyor. 2022 senesinde konut ihtiyacı artarak devam edecek. Biz de bu taleplere yanıt verecek projeler üretmeyi sürdürüyoruz. Mimar Nevzat Sayın'ın imzasını taşıyan Ege yaşamından ve Priene Antik kentinden esinlenen bir mimariye sahip olan Tan Urla, yurtiçi ve yurtdışından ilgi...