26 / 04 / 2024

Bahçelievler iş kazası

Bahçelievler iş kazası

Bahçelievler'de 5 katlı binanın dış cephesindeki asansörünün düşmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti. Kabinin kancasından çıkması dolayı düştüğü öne sürülen asansörde bulunan Bekir Bilir (31), olay yerinde yaşamını yitirdi.

Benesta Podio Bahçelievler yüzde 20 indirim fırsatıyla ön satışta! Yeni proje! 

Dünyaca ünlü projelerin markası ESTA, yeni projesi Benesta Podio Bahçelievler için düğmeye bastı. Benesta Podio Bahçelievler, yüzde 20 indirim, 120 ay vade yüzde 80'e kadar kredi fırsatıyla ön satışta. İşte ayrıntılar...

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Bahçelievler Belediyesi Kongre Merkezi ve Nikah Sarayı'nda Deprem Paneli düzenlendi. Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Bahçelievler’deki eski Ateş Tuğla Fabrikası’nın arazisinde imar değişikliği! 

Bahçelievler’de 27 bin 602 metrekarelik eski Ateş Tuğla Fabrikası’nın arazisine yapılacak inşaat projesi için planlardaki “konut” imarına, “ticaret” de ilave edildi. İşte ayrıntılar...

Bahçelievler Zafer Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Bahçelievler Zafer Mahallesi 1.40 ha’lık Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Marmara Üniversitesi’nin TOKİ’ye devredilen Bahçelievler Kampüsü'nün imar planı değişti!

İstanbul İli, Bahçelievler İlçesi, Merkez Mahallesi 442 Ada 27 Parsel, 444 Ada 4 Parsel ve Bu Parseller Arasında Kalan Bir Kısım Terkinli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Marmara Üniversitesi'nin TOKİ'ye devrettiği Bahçelievler Kampüsü imara açıldı!

Marmara Üniversitesi’nin, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na devrettiği Bahçelievler Kampüsü imara açıldı.

Bahçelievler'e 75 bin metrekarelik millet bahçesi!

İstanbul’un en güzel ilçelerinden Bahçelievler’i sağlık ve spor kenti yapmak istediklerini söyleyen AK Parti Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Dr. Hakan Bahadır, ilçeye yeni bir vizyon kazandıracaklarını söyledi. 

Bahçelievler'de 4.5 milyon TL'ye icradan satılık 2 iş yeri!

İstanbul İli, Bahçelievler İlçesi, Yenibosna Mahallesi, Köyaltı Mevkii'nde yer alan 2 adet iş yeri toplamda 4 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Nef Bahçelievler projesinde 60 ay 0 faiz imkanı!

Nef, çocukların yemyeşil bahçelerinde özgürce çocukluklarını yaşayabileceği, şehrin en yeşil projesi Nef Bahçelievler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Şehir merkezinin en yeşil projesi Nef Bahçelievler’de sınırlı sayıda daire, 60 aya yüzde 0 faiz ile satışta.

MOD Bahçelievler projesinde dairelerin yüzde 35’i satıldı!

Lansmana özel yüzde 10 indirimle metrekaresi 4 bin 950 TL’den satışa sunulan MOD Bahçelievler’de bulunan 84 dairenin yüzde 35’i satıldı.

Nef Bahçelievler görücüye çıktı!

Nef, yeni projesi Nef Bahçelievler’i 1 milyar TL’yi aşan yatırım değeri ile hayata geçirmeye hazırlanıyor. Nef Bahçelievler ayrıca şehir merkezinin en yeşil projesi olma özelliğine sahip.

Bahçelievler'in ruhu Quadrom Palas'la yeniden canlanıyor!

Bahçelievler Quadrom Palas projesinden konut alanlar, çocuklarının rahatça sokaklarda oynayabildiği, komşularıyla selamlaşabildiği sıcak ve modern mahalle yaşamıyla yeniden tanışıyor..

Nef Bahçelievler proje fiyatları!

Nef Bahçelievler proje fiyatları 590 bin TL'den başlayarak değişiyor. Nef Bahçelievler projesinde 60 ay vade farkı olmadan taksitli ödemeler yapılıyor...

Bahçelievler iş kazası Haberi

Bahçelievler iş kazası

Bahçelievler'de 5 katlı binanın dış cephesindeki asansörünün düşmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti. 


Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Kocasinan Mahallesi Polat Sokak'taki bir binanın dış cephesindeki yük asansörü 5. kata çıkarken düştü.


Kabinin kancasından çıkması dolayı düştüğü öne sürülen asansörde bulunan Bekir Bilir (31), olay yerinde yaşamını yitirdi.


Polis ekipleri, olay yerinde incelemelerde bulundu. Bilir'in olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi.


Bekir Bilir'in öğle yemeği için yakındaki bir marketten alışveriş yaptıktan sonra binaya çıkmak için bindiği yük asansörünün son kata gelindiğinde düştüğü belirtildi.


Bilir'in cesedi, incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna...