25 / 04 / 2024

bahçelievler konut fiyatları

bahçelievler konut fiyatları

Avrasya Tüneli'nin her iki yakadaki giriş ve çıkışına yakın bölgelerde konut satış ve kiralama fiyatları son bir yılda ortalama yüzde 30 arttı.

Bahçelievler'de konutların metrekare fiyatı 1 yılda yüzde 189 yükseldi!

Sahibinden.com'un eylül 2015 emlak verilerine göre, Bahçelievler, satılık konutlarda yıllık yüzde 189 artışla metrekare fiyatının en çok yükseldiği ilçe oldu.

Bahçelievler’de konutların metrekare fiyatları yüzde 189 arttı!

Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından sahibinden.com 2015 Eylül ayı itibarı ile emlak verilerini açıkladı.Bahçelievler, satılık konutlarda yıllık yüzde 189 artış ile metrekare fiyatının en çok yükseldiği ilçe oldu.

Bahçelievler 2+1 satılık daireler 2013!

Emlakkulisi.com takipçileri için İstanbul’un yükselen değeri Bahçelievler konut projelerinde 2+1 daire fiyatlarını mercek altına aldık. İşte 224 bin TL’den başlayan fiyatlarla Bahçelievler 2+1 satılık daireler…

Bahçelievler konut projeleri 2013!

Gelecekte kazandıracak lokasyonlar arasında yer alan Bahçelievler konut projelerini araştırdık. Bölgede fiyatlar 209 bin TL'den başlıyor 1 milyon 265 bin TL'ye kadar yükseliyor. İşte Bahçelievler konut projeleri ve fiyatları....

Benesta Podio Bahçelievler'de peşinde 6.2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

ESTA Construction'ın İstanbul Bahçelievler'de inşa ettiği Benesta Podio Bahçelievler projesinde fiyatlar 6 milyon 200 bin TL'den başlıyor. İşte Benesta Podio Bahçelievler Şubat 2024 kampanyaları...

Babacan Gardenia Bahçelievler'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Babacan Gardenia Bahçelievler projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı başladı. Peki Babacan Gardenia Bahçelievler'de konut fiyatları ne kadar? İşte Babacan Gardenia Bahçelievler ile ilgili ayrıntılar...

Ala Saklıbahçe'de konut fiyatları ne kadar? Ala Saklıbahçe nerede? 

Ala Saklıbahçe projesi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki Ala Saklıbahçe'de konut fiyatları ne kadar? Ala Saklıbahçe nerede? İşte Ala Saklıbahçe projesiyle ilgili merak edilenler...

Babacan Gardenia Bahçelievler lansmana özel yüzde 15 indirimle ön satışta! Yeni proje! 

Babacan Gardenia Bahçelievler projesinde lansmana özel yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Babacan Gardenia Bahçelievler nerede? Projede kaç konut var? Konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Luxense Bahçelievler'de lansman fiyatları ile son fırsatlar! Yeni proje!

İzmir'de hayata geçirilen Luxense Bahçelievler'de lansman fiyatları ile son fırsatlar sunuluyor. Satış sürecinin devam ettiği projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Rams Garden Bahçelievler'de bahara özel yüzde 15 + yüzde 10 indirim fırsatı! Fiyatlar 7 milyon 737 bin TL'den başlıyor!

Rams Türkiye imzasıyla İstanbul Bahçelievler’in tam göbeğinde yükselen Rams Garden Bahçelievler projesinde bahara özel yüzde 15 + yüzde 10 indirim fırsatı başladı. Peki Rams Garden Bahçelievler'de fiyatlar ne kadar? 

Artea Bahçeşehir’de 5,5+1 yeni nesil konut fiyatları 16 milyon 900 TL'den başlıyor!

Artea Yapı tarafından hayata geçirilen Artea Bahçeşehir'de 5,5+1 villa tipi konut fiyatları 16 milyon 900 bin TL'den başlıyor. İşte Artea Bahçeşehir projesinin ayrıntıları...

Artea Bahçeşehir'de 5+1 konut fiyatları 14 milyon 800 bin TL'den başlıyor!

Artea Yapı tarafından hayata geçirilen Artea Bahçeşehir'de 5+1 villa tipi konut fiyatları 14 milyon 800 bin TL'den başlıyor.

Nata Bahçelievler 15 soruda tüm detaylarıyla!

Nata Bahçelievler projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Nata Bahçelievler projesinde kaç konut yer alacak? Nata Bahçelievler Projesi'ndeki konutların fiyatları ne kadar? Nata Bahçelievler 15 soruda tüm detaylarıyla...

Nata Bahçelievler projesiyle 803 konut geliyor! Yeni proje!

Nata Holding tarafından hayata geçirilecek Nata Bahçelievler projesinde 803 adet konut yer alacak. Proje 495 milyon 226 bin TL'ye mal olacak.

TOKİ Elazığ Bahçelievler 144 konut ihalesi bugün!

TOKİ Elazığ Maden Bahçelievler Mahallesi'nde 144 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

Satılık ve kiralık konut fiyatları uçuşa geçti!

İstanbul’da üniversitelere yakın yerlerde ev fiyatları uçtu. Fiyatlardaki yükseliş yüzde 30 ile yüzde 100 arasında oldu. Satılıkta sıfır ve bahçeli konut fiyatlarının ikiye katlanması da talebi yine kiralık evlere yöneltti.

Bahçelievler Basın Sitesi konut sakinleri mağdur oldu!

İstanbul Bahçelievler’de yer alan Basın Sitesi’nin riskli olması sebebi ile boşaltılması sonucunda konut sakinleri mağdur oldu. Daire ve dükkân sahipleri, nakliyat parası bulamadıklarından dolayı eşyalarını çıkartamıyor. 

bahçelievler konut fiyatları Haberi

bahçelievler konut fiyatları

Asya ile Avrupa kıtasını deniz tabanının altından karayoluyla birleştiren Avrasya Tüneli'nin her iki yakadaki giriş ve çıkışlarına yakın bölgelerde konut fiyatları son bir yılda yüzde 30 arttı.


İstanbul'un iki yakası arasındaki 100 dakikalık mesafeyi 15 dakikaya indirecek, günlük ortalama 100 binin üzerinde aracın kullanacağı tünel, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve çok sayıda yabancı konuğun katılımıyla hizmete açılacak.


25 soruda Avrasya Tüneli!


Deprem ve tsunamiden etkilenmeyecek, üstün güvenlik özellikleriyle sığınak olarak da kullanılabilecek Avrasya Tüneli, şehrin iki yakasındaki giriş ve çıkışlarına yakın bölgelerdeki gayrimenkul ürünlerinin de fiyatını artırdı.


TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, AA muhabirine konuya ilişkin yaptığı açıklamada, toplam 14,6 kilometrelik bir güzergahta, Kazlıçeşme ile Göztepe arasında inşa edilen tünelin sağladığı değer artışlarından bahsetti.


Projenin, tünele...