25 / 04 / 2024

Bahçelievlerde kaç bina yıkıldı

Bahçelievlerde kaç bina yıkıldı

Bahçelievler Belediyesi, kentsel dönüşüm seminerlerine başladı. Kentsel Dönüşüm Şefliği tarafından bugün de verilecek olan seminer soru-cevap şeklinde geçiyor... Peki Bahçelievler'de kaç riskli bina tespit edildi, kaç binaya yıkım ruhsatı verildi?

Ocak'ta merkezi bütçe de kira krizinden kaçamadı: Bina kiralama giderleri yüzde 141 yükseldi! 

CHP Milletvekili Türker Ateş, kira krizi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve devletin de kira krizinden kaçamadığına, berkezi bütçeden karşılanan bina kiralama giderlerinin yüzde 141 arttığına dikkat çekti. 

NYC Bina Dairesi, Chabad sinagoguyla ilgili bina raporu yayınladı! Kaçak çalışmalar var!

New York Bina Dairesi, altına kaçak tünel kazıldığı iddia edilen Chabad sinagoguyla ilgili bina raporu yayınlayarak binanın ‘bazı kısımlarını boşalttı ve kaçak çalışma nedeniyle mülk sahiplerine karşı yaptırım’ kararı aldı.

Yeni binalarda elektrikli şarj ünitesi zorunlu! Bina ve AVM'lerde kaç otopark alanı elektrikli araçlara uygun olmalı?

Türkiye’de elektrikli araçlara olan talep yılın ilk 9 ayında, geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 862,8 arttı. Peki bina ve AVM otoparklarında kaç otopark alanı elektrikli araçlara uygun olmalı? İşte o rakamlar...

Sayıştay'dan son dakika açıklaması: Binlerce bina ve köprü uygunsuz yapılmış! Hangi ilde kaç bina riskli?

Pek çok şehirde can ve mal kaybına neden olan taşkınlarla ilgili Sayıştay tarafından önemli veriler aktarıldı. Peki hangi ilde kaç bina riskli? İşte Sayıştay tarafından açıklanan o rakamlar..

Bahçe Port nerede? Luxera Bahçe Port projesinde kaç adet konut var?

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Bahçe Port projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, Bahçe Port nerede? Bahçe Port projesinde kaç adet bina var? İşte tün ayrıntılar...

Bahçelievler'deki 1999 öncesi binaların yüzde 35'i yenilendi: Acil dönüşmesi gereken 150 civarında bina var! 

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, ilçede 1999'dan önce inşa edilen binaların yaklaşık yüzde 35'inin yenilendiğine dikkat çekti ve acil dönüştürülmesi gereken bina sayısının ise 150 civarında olduğunun altını çizdi. 

Büyük İstanbul depreminde en riskli üç ilçenin röntgeni çekildi: Kaç bina hasar görecek? Mahalle mahalle açıklandı!

Esenyurt, Büyükçekmece ve Küçükçekmece'deki deprem riskli rakamlarla açıklandı. Peki beklenen büyük İstanbul depreminde bu ilçelerde kaç bina hasar görecek?

İmar barışı verileri peş peşe açıklandı! Hangi şehirde kaç bina imar affından faydalandı? 

Yıkıma neden olan depremler Türkiye’de imar affıyla yapı kayıt belgesi alan binaların depreme dayanıklı olup olmadığını bir defa daha gündeme getirdi. İmar barışı verileri peş peşe açıklandı! Hangi şehirde kaç bina imar affından faydalandı? 

Bahçeşehir Üniversitesi çok sayıda Öğretim Görevlisi alıyor! Akademisyenler ve akademisyen adayları kaçırmasın!

Bahçeşehir Üniversitesi çok sayıda Öğretim Görevlisi alacağını duyurdu. Akademisyenler ve akademisyen adaylarının kaçıramayacağı kadroları sizler için derledik.

İstanbul'da kaç bina tehdit altında? İstanbul’da kaç binada geniş cepheli dükkanlar uğruna kolonlar kesildi?

Kahramanmaraş depremlerinin ardından yaşanan büyük kayıplar yeniden gözleri İstanbul’a çevirdi. Yer bilimciler olası İstanbul depremini hatırlatarak daha fazla gecikmeden gerekli önlemlerin alınmasını dile getirirken, geniş cepheli dükkanlar için kolonları kesilen binalara dikkat çekiliyor.

İstanbul'da kaç binanın deprem riski var? Büyük depremde kaç bina ağır hasar görecek? İlçe ilçe açıklandı!

Türkiye’yi sarsan deprem felaketinin ardından gözler bir defa daha deprem riski altındaki İstanbul’a çevrildi. İBB’nin yaptığı son analize göre 7.5 büyüklüğündeki bir depremde kaç binanın ağır ya da çok ağır hasar alacağı da belirlendi. İşte o rakamlar...

İstanbul’da kaç bina var? İstanbul'da kaç daire var? İstanbul konut sayısı 2023! Hemen bu rakamlara bakın!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrasında uzmanlar İstanbul depremine de dikkat çekti. Peki İstanbul’da kaç bina var? İstanbul'da kaç daire var? İşte İstanbul konut sayısı 2023...

Hattat Traktör'ün bahçe ve tarla traktör fiyatları ne kadar? En ucuz traktör kaç TL? İşte 25 Haziran 2022 fiyat listesi

Çiftçilerin merakla takip ettiği Hattat Traktörün 25 Haziran 2022 fiyat listesi yayımlandı. Peki, Hattat traktörün Haziran 2022 fiyatları kaç lira? Hattat bahçe traktör fiyatları ne kadar? İşte 25 Haziran 2022 fiyat listesi...

Bahçelievlerde kaç bina yıkıldı Haberi

Bahçelievlerde kaç bina yıkıldı


İstanbul Bahçelievler'de kentsel dönüşüm tüm hızıyla sürüyor. Bahçelievler Belediyesi, ilçede haftalık kentsel dönüşüm bilgilendirme seminerlerine başladı. Dün (9 Aralık 2014, Salı) başlayan seminerin ikincisi bugün de (10 Aralık 2014, Çarşamba) başka bir adreste gerçekleştirilecek. 


Bahçelievler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Şefliği tarafından düzenlenen seminerler, her Salı günü Çobançeşme Teknik Hizmetler Binası'nda ve her Çarşamba Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde 12:00-13:00 saatleri arasında düzenlenecek.




Seminerde kim, ne anlatacak?


"Riskli Yapıların Yenilenmesine Dair Usul ve Esaslar" konu başlığı altında soruların cevaplandırılacağı seminerle ilgili Emlakkulisi.com'a bilgi veren Kentsel Dönüşüm Şefi Ömer Faruk Mutlu, "Seminerlerde Bahçelievler sakinlerini 6306 sayılı Kentsel Dönüşüm Kanunu hakkında bilgilendirmeyi amaçlıyoruz. Bugünkü seminerde vatandaşlarımızın sorularını cevaplandıracağız, önümüzdeki Salı günü kentsel dönüşüm süreçleri hakkında detaylı bilgi aktarmaya başlayacağız" dedi.


Bahçelievler kentsel dönüşüm sürecinde son...