19 / 04 / 2024

Bahçelievlerde kentsel dönüşüm nasıl uygulanıyor

Bahçelievlerde kentsel dönüşüm nasıl uygulanıyor

Bahçelievler Belediyesi, kentsel dönüşüm seminerlerine başladı. Kentsel Dönüşüm Şefliği tarafından bugün de verilecek olan seminer soru-cevap şeklinde geçiyor... Peki Bahçelievler'de kaç riskli bina tespit edildi, kaç binaya yıkım ruhsatı verildi?

Erzurum'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen konut ve iş yerleri teslim edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm kapsamında 2. etap 247 konut ve iş yerini teslim ederek, bazı tesisler ile millet bahçesi için toplu açılış töreni gerçekleştirildi.

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Bahçelievler Belediyesi Kongre Merkezi ve Nikah Sarayı'nda Deprem Paneli düzenlendi. Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

Merter Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Merter Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bahçelievler'de Ercüment Sever ve Veysal Çelik ortaklığında kuruldu.

TOKİ Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi 2 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon İli Ortahisar İlçesi Bahçecik Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı.

Mersin'in iki mahallesinde kentsel dönüşüm Eylül'de başlıyor!

Mersin'in Akdeniz ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye basıldı. Barış ve Bahçe mahallelerinde Eylül ayı içerisinde yıkımlar başlayacak.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'dan TOKİ'ye kentsel dönüşüm övgüsü!

Rize'de inşa edilen millet bahçesi inşaatında incelemelerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, TOKİ tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm hız kazanacak!

Bahçelievler'in kentsel dönüşüm planları İBB meclisinde onaylandı. Yeni düzenleme ile ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazanacak. 

Öztürk Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Öztürk tarafından kuruldu.

Serra Kentsel Dönüşüm Ve Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serra Kentsel Dönüşüm Ve Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Toran ve Kemal Tunaboylu ortaklığında kuruldu.

Bursa'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 200 dönümlük Gökdere Millet Bahçesi'nin çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Aktaş, kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin de bilgi verdi.

Hakkari'nin gündeminde kentsel dönüşüm projeleri var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Hakkari'mize 11 milyar liralık yatırım yaptık ve bu yatırımların bir kısmı bitti, bir kısmı da devam eden yatırımlar. Artık gündemimizde yeni parklar, bahçeler, kentsel dönüşüm projeleri var" dedi.

Kayseri Cami Kebir Kentsel Dönüşüm Projesi tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Cami Kebir kentsel dönüşüm projesini hızlı bir şekilde yürütüyoruz. Millet bahçesi noktasında Melikgazi ve Kocasinan millet bahçelerinde projelendirme çalışmalarında son safhaya geldik" dedi.

Bahçelievlerde kentsel dönüşüm nasıl uygulanıyor Haberi

Bahçelievlerde kentsel dönüşüm nasıl uygulanıyor


İstanbul Bahçelievler'de kentsel dönüşüm tüm hızıyla sürüyor. Bahçelievler Belediyesi, ilçede haftalık kentsel dönüşüm bilgilendirme seminerlerine başladı. Dün (9 Aralık 2014, Salı) başlayan seminerin ikincisi bugün de (10 Aralık 2014, Çarşamba) başka bir adreste gerçekleştirilecek. 


Bahçelievler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Şefliği tarafından düzenlenen seminerler, her Salı günü Çobançeşme Teknik Hizmetler Binası'nda ve her Çarşamba Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde 12:00-13:00 saatleri arasında düzenlenecek.




Seminerde kim, ne anlatacak?


"Riskli Yapıların Yenilenmesine Dair Usul ve Esaslar" konu başlığı altında soruların cevaplandırılacağı seminerle ilgili Emlakkulisi.com'a bilgi veren Kentsel Dönüşüm Şefi Ömer Faruk Mutlu, "Seminerlerde Bahçelievler sakinlerini 6306 sayılı Kentsel Dönüşüm Kanunu hakkında bilgilendirmeyi amaçlıyoruz. Bugünkü seminerde vatandaşlarımızın sorularını cevaplandıracağız, önümüzdeki Salı günü kentsel dönüşüm süreçleri hakkında detaylı bilgi aktarmaya başlayacağız" dedi.


Bahçelievler kentsel dönüşüm sürecinde son...