19 / 04 / 2024

bahçelievlerde okul onarım ihalesi

bahçelievlerde okul onarım ihalesi

İstanbul Özel İdaresi İmar Yatırım ve İnşaat Daire Başkanlığı Etüt Proje Müdürlüğü, Bahçelievler ve Bakırköy'de 3 adet lise onarım işi ihaleye sunuluyor.

Malatya'da okul onarım ihaleleri hakkında inceleme başlatıldı!

Malatya Valiliği, okul onarım ihalelerinde usulsüzlük yapıldığı iddialarına ilişkin inceleme başlatıldığını açıkladı.

A G Teknoloji İnşaat Mekanik Peyzaj Bakım Onarım Limited Şirketi kuruldu!

A G Teknoloji İnşaat Mekanik Peyzaj Bakım Onarım Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Genç tarafından kuruldu.

İskenderun'daki 25 okul onarılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, Hatay genelinde oluşan fırtına nedeniyle zarar gören yerlerde bakım onarım çalışmasını sürdürüyor.

İzmit'te bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor!

İzmit Belediyesi, ilçe genelindeki bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi. İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, şehrin dört bir yanında bakım ve onarım çalışması yapıyor.

Hatay Samandağ'daki yollarda parke onarım çalışmaları sürüyor!

Samandağ Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü Mağaracık mahallesinde okul ve aile sağlık merkezine giden yolda parke onarım ve menfez çalışmaları yaptı.

Fatih'te 3 okul onarımı ihale edilecek!

Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi, Fatih'te bulunan 3 okul onarım inşaatı işini ihaleye çıkarıyor.

İSMEP yurt ve okul yapımı ihaleleri sonuçlandı!

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi'nin, İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında yeniden yapılacak okul ve yurtlarının yapım ve onarım ihaleleri sonuçlandı.

İzmit Belediyesi park bakım onarım çalışmalarına başladı!

İzmit Belediyesi, sadece şehir merkezindeki parkları değil köylerdeki parklarda da bakım onarım çalışması yapıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri köydeki parklar hakkında da bilgi verdi.

İhlas Marmara Evleri'nin bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı!

Beylikdüzü Belediyesi, İhlas Marmara Evleri 1. Kısım’da kapsamlı bir çalışma yürüttü. Fen İşleri Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, İhlas 1 sitesinin bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı.

İBB mezarlık, tarihi yerler ve park bahçelerin onarımını ihaleye çıkarıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; sorumluluk sınırları içinde park bahçeler, mezarlıklar, tarihi yerler, ören yerleri, asansörler, aydınlatma ve enerji tesislerinin bakım ve onarımının ihalesini 8 Ekim'de yapacak.

Şanlıurfa'da Park Bahçeler'den 23 Temmuz'da yüzme havuzu onarım ihalesi!

Şanlıurfa'da Park Bahçeler Şube Müdürlüğü Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çevre kontrol ve Koruma Daire Başkanlığı yüzme havuzu onarım işini 23 Temmuz saat 11.00'de ihaleye çıkaracak...

Ahşap Yapılarda Koruma ve Onarım Sempozyumu ve Sergisi 24-25 Aralık'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi-KUDEB (Koruma Uygulama ve Denetim Müdürlüğü) tarafından bu yıl 2.si düzenlenen Ahşap Yapılarda Koruma ve Onarım Sempozyumu 24-25 Aralık 2013 tarihlerinde, Fatih Ali Emiri Efendi Kültür Merkezi'nde yapılacak.

Taşınmaz kültür varlıklarının onarımı başvurusu!

Kişilerin mülkiyetinde bulunan korunması gerekli taşınmaz kültür ve tabiat varlıklarının onarımı ve bakımı için Bakanlık tarafından yardım yapılıyor. İşte Taşınmaz kültür varlıklarının onarımı başvurusu ile ilgili bilgiler...

bahçelievlerde okul onarım ihalesi Haberi

bahçelievlerde okul onarım ihalesi



İstanbul Özel İdaresi İmar Yatırım ve İnşaat Daire Başkanlığı Etüt Proje Müdürlüğü, Bahçelievler ve Bakırköy'de 3 adet lise onarım işi açık artırma usulüyle 8 Temmuz 2013'te ihaleye çıkacak. İhale İstanbul İl Özel İdaresi 1 Nolu toplantı Salonu Hırka-i Şerif Mah.Adnan Menderes (Vatan) Bulvarı No:64 34091-Fatih/İstanbul adresinde yapılacak. Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılacak ve ihaleyi alan firma onarıma başlayacak. İşin süresi ise yer tesliminden itibaren 90 takvim günü olarak...