26 / 04 / 2024

bahçeşehir akkoza avm

bahçeşehir akkoza avm

AKİŞ, Corio ve Garanti Koza'nın ortaklaşa 180 milyon dolar yatırımla Bahçeşehir'de gerçekleştireceği Akkoza Alışveriş Merkezi, Mimai'deki ünlü restoran sokağı CocoWalk'un bir benzerine sahip olacak.

Keleşoğlu Holding'ten Bahçeşehir'e lüks AVM!

Florya'dan Küçükçekmece'ye ve hatta Yakuplu'ya kadar İstanbul genelinde çeşitli projeleri bulunan Keleşoğlu Holding Bahçeşehir'e lüks AVM yapacak..

Bahçeşehir Gölet projesinde son durum!

Bahçeşehir Gölet’inin hemen yanında inşatına başlanılan Bahçeşehir Park AVM'ye 3 bin metrekarelik Survivor parkuru yapılacak. 1 milyon dolarlık parkurla ziyaretçi sayısının daha da artması bekleniyor.

Deniz GYO Bahçeşehir 3.Cadde AVM 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO Bahçeşehir 3.Cadde AVM 2017 değerleme raporunu yayınladı.

Bahçeşehir AVM'de aylık 4 bin TL kira için imzalar atıldı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Bahçeşehir AVM'de aylık 4 bin TL kira için anlaşma sağlandı.

Medical Park Bahçeşehir Ekim'de açılıyor!

Medical Park Bahçeşehir Ekim'de açılıyor. Özyurt A.Ş tarafından hayata geçirilen hastane Akbatı AVM'nin karşısında yer alıyor.

Özyurtlar NLive Bahçeşehir!

Özyurtlar NLive Bahçeşehir 'de teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Torium ve Marmarapark AVM'ye 5 dakika yakınlıkta olan projede 2+1'den 4+1'e kadar farklı tipte daireler sunuluyor.

Özyurtlar NLive Bahçeşehir fiyat listesi!

Özyurtlar NLive Bahçeşehir fiyat listesi dairelerin metrekarelerine göre değişiyor. Toplam arsa alanı 3 bin 778 metrekare olarak belirlenen proje Marmarapark AVM'ye 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

NLive Bahçeşehir lokasyon bilgileri!

Özyurtlar İnşaat imzasıyla inşa edilen proje 21 kat şeklinde hayata geçirilecek. NLive Bahçeşehir lokasyon bilgileri kapsamında Marmarapark AVM 'ye 5 dakika mesafede inşa ediliyor.

Özyurtlar NLive Bahçeşehir ulaşım!

İnşaat çalışmalarına bu ay sonu başlanacağı projede bloklar 21 kat şeklinde yükseliyor. Özyurtlar NLive Bahçeşehir ulaşım bilgisine göre Marmarapark AVM'ye 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Özyurtlar NLive Bahçeşehir lokasyon!

21 kat şeklinde yükselecek olan projede daire fiyatları 379 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Özyurtlar NLive Bahçeşehir lokasyon bilgisi kapsamında proje Marmarapark AVM'ye 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Eval İnşaat'tan Bahçeşehir'e yeni A plus proje!

Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de yaptığı birçok proje ile adından söz ettiren Eval İnşaat, şimdi de Bahçeşehir bölgesinde yeni projeye başlıyor. AVM'yi de kapsayan projeye Eylül'de başlanacak

Bahçeşehir Göleti çevresine AVM mi inşa edilecek?

Bahçeşehir’de bölge halkının nefes alabildiği tek yer olan gölet ve çevresinin imara açılmasının ardından bölgeye üç katlı alışveriş merkezi (AVM) yapılacağı belirtildi..

Bahçeşehir gölet alanına AVM mi yapılacak?

Bahçeşehir'de bölge halkının nefes alabileceği tek yer olan gölet ve çevresinin imara açılmasının ardından bölgeye üç katlı alışveriş merkezi yapılacağı belirtildi. AKP'li Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal göleti 6 parseli 103 milyon liraya sattı.

bahçeşehir akkoza avm Haberi

bahçeşehir akkoza avm


Proje, Bahçeşehir'deki en büyük eksik olan yeme-içme mekanı açığını karşılayarak, bölge insanının İstanbul ile bağlantısını kesmeyi de hedefliyor.


AKMERKEZ ile Türkiye'nin en başarılı alışveriş merkezi projelerinden birini gerçekleştiren Akiş, Corio ve Garanti Koza ile ortaklaşa 180 milyon dolara Bahçeşehir'de Akkoza Alışveriş Merkezi'ni yapıyor. Mimai'deki ünlü restoran sokağı CocoWalk'un bir benzerine sahip olacak proje, Bahçeşehir'deki yeme-içme mekanları ihtiyacını karşılamayı hedefliyor. Projenin, sadece Bahçeşehir'in değil, bölgenin alışveriş merkezi (AVM) olacağını belirten Corio Türkiye CEO'su Koray Özgül, "Yaptığımız araştırmada, bölgenin bu eksiği ortaya çıktı. Oluşturacağımız restoran sokağı Miami'nin...