19 / 04 / 2024

bahçeşehir asmalı bahçeler

bahçeşehir asmalı bahçeler

Bahceşehir'de inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler'den ev sahibi olmak şimdi yüzde 5 peşinle mümkün, ilk ekabı 7 ay sonra teslim edilecek projede konutların 300 metrekareye kadar bahçeleri bulunuyor.

Bahçeşehir Asmalı Bahçeler'de 969 bin TL'ye 4+2 dubleks!

Bahçeşehir Asmalı Bahçeler projesinde yer alan konutlardan 4 oda 2 salon dublekslerin fiyatları 969 bin TL'den başlıyor. Projede bahçeli ve dubleks daire seçenekleri yer alıyor.

Asmalı Bahçeler'de 556 bin 500 liraya 2+1!

Dekar DK tarafından hayata geçirilen Asmalı Bahçeler projesi Bahçeşehir ’de yükseliyor. Asmalı Bahçeler Bahçeşehir projesinde yer alan 2+1 dairelerin fiyatları 556 bin 500 liraya başlıyor.

Bahçeşehir Asmalı Bahçeler'de 556 bin 500 liraya!

Daire fiyatlarının 556 bin 500 TL'den başlangıç gösterdiği Bahçeşehir Asmalı Bahçeler projesinde yer alan daireler 2 oda 1 salondan bahçe katı ve dublekslere kadar farklılık gösteriyor.

Bahçeşehir Asmalı Bahçeler'de yüzde 5 peşinat fırsatı!

Dekar DK Konut A.Ş'nin Bahçeşehir'de inşa ettiği Dekar Asmalı Bahçeler'de yüzde 5 peşinat fırsatı sunuluyor. 3 etaptan oluşan Dekar Asmalı Bahçeler'de ilk etap 8 ay sonra teslim edilecek.

Dekar Asmalı Bahçeler'de yüzde 5 peşinat imkanı!

Dekar DK Konut A.Ş. tarafından Bahçeşehir’de inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler’de hayalinizdeki bahçeli eve kavuşmak artık çok daha kolay. İlk etabı 8 ay sonra teslim edilecek projeden ev alacaklara, yüzde 5 peşinat kolaylığı sunuluyor.

Bahçeşehir Asmalı Bahçeler'de metrekaresi 3 bin 700 TL'ye daire!

Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de, 50 bin metrekarelik alan üzerinde 3 etapta oluşturulan Dekar Asmalı Bahçeler’de 1. etap satışları tamamlanırken, 2. etap satışları yeni kampanya ile sürüyor.

Asmalı Bahçeler Bahçeşehir'de yeni kampanya!

Dekar DK tarafından Bahçeşehir 'de inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler 'de yeni bir satış kampanyası başlatıldı. Projede daire alanları 119 metrekareden başlayarak 188 metrekareye kadar çıkıyor.

Dekar Asmalı Bahçeler'de 846 bin liraya 5 oda 1 salon!

Toplam 228 adet konuttan meydana gelen Asmalı Bahçeler projesinde basketbol sahaları, yürüyüş parkurları, tenis kortları, futbol sahası, çocuk oyun parkları, seyir terası ve bisiklet yolları bulunuyor...

Asmalı Bahçeler 2. etapta 520 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Asmalı Bahçeler Evleri projesi Dekar DK imzası ile hayata geçiriliyor. İstanbul Bahçeşehir 'de yükselen Asmalı Bahçeler projesi daire teslimlerinin 2016 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Bahçeşehir Asmalı Bahçeler ikinci etapta 520 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İkinci etap daire fiyatlarının 520 bin 150 liradan başladığı Bahçeşehir Asmalı Bahçeler projesinde yer alan dairelerin bahçelerinin alanları 30 ila 300 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Bahçeli ev sahibi olmayın gözünüzde büyütmeyin: Asmalı Bahçeler!

50 bin metrekare alan üzerinde toplam 228 adet konuttan meydana gelen Asmalı Bahçeler projesinde saire fiyatları 520 bin 150 lira ile 922 bin 130 lira arasında değişiyor...

Asmalı Bahçeler'de metrekaresi 3 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla!

Dekar DK imzası ile hayata geçirilen Asmalı Bahçeler projesi 3 etap halinde yükseliyor. 2. etap satışlarının devam ettiği Asmalı Bahçeler'de daire teslimlerinin 2016 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Bahçeşehir Asmalı Bahçeler'de teslimler 2016 yılının Haziran ayında!

Teslimlerinin 2016 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi planlanan Asmalı Bahçeler projesi 2' nci etap satışları devam ediyor. Asmalı Bahçeler projesi Dekar DK imzası ile yükseliyor.

Bahçeşehir Asmalı Bahçeler projesinde 2'nci etap satışlara başlandı!

Aşmalı Bahçeler projesinde 2'nci etap satışlara başlandı. Dekar DK'nin projesinde evler, tek kat ya da dubleks olarak tasarlandı. Projenin ikinci etabında 2+1'den 5+1'e kadar değişik tipte konut bulunuyor.

Asmalı Bahçe Şehir'deki tüm konutlar sahiplerine teslim edildi!

Hayata geçirdiği bahçeli ev projeleriyle dikkat çeken, Dekar Yapı ve Demiröz Grup tarafından inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir projesindeki tüm etaplar sahiplerine teslim edildi.

Asmalı Bahçe Şehir Projesi'nin satışları tamamlandı! 

Dekar Yapı imzasıyla Bahçeşehir’de hayata geçirilen Asmalı Bahçe Şehir projesinin satışları tamamladı.

Asmalı Bahçe Şehir'in son etabı satışa çıktı!

Dekar Yapı imzalı Asmalı Bahçe Şehir projesinin son etabı satışa çıktı. Projede 15 yıla kadar yüzde 0,64 kredi faiziyle ev sahibi olunabiliyor.

Asmalı Bahçeşehir'de son etap satışları başladı!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncü markası olan Dekar Yapı, Bahçeşehir’deki projesi Asmalı Bahçe Şehir’in son etap satışlarını gerçekleştiriyor. 

Asmalı Bahçeşehir'de 3. Etap teslimleri başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş’nin Demiröz Grup ortaklığı ile hayata geçirdiği ve bugüne kadar inşa ettiği en büyük bahçeli konut projesi olan “Asmalı Bahçe Şehir’de 3. etap teslimleri başladı. 

Asmalı Bahçe Şehir'de yüzde 0,89 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Asmalı Bahçe Şehir projesi,  en büyük bahçeli konut projesi olarak sektörde yerini aldı. Projenin, Halkbank, Yapı Kredi ve İş Bankası ile gerçekleştirdiği anlaşma sonucu faiz oranları yüzde 0,89’a indirildi…

Asmalı Bahçe Şehir'in ikinci etabı teslim edildi!

91 bin metrekare büyüklüğünde bir arazide hayata geçirilen Asmalı Bahçe Şehir!de ikinci etap konut teslimleri başladı...

Asmalı Bahçe Şehir’de fiyatlar 690 bin TL'den başlıyor!

Dekar Gayrimenkul’un Demiröz grup ortaklığı ile hayata geçirdiği en büyük bahçeli konut projesi “Asmalı Bahçe Şehir ’de, 690 bin TL’den başlayan fiyatlarla hemen teslim bahçeli evlere kira öder gibi sahip olunabiliyor. 

Asmalı Bahçe Şehir ilk etap teslimleri zamanında başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş.’nin Demiröz Grup ortaklığı ile inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir'de ilk etap teslimleri tam zamanında başladı. 

Asmalı Bahçe Şehir'de 36 ay vade farksız kampanya!

Dekar Gayrimenkul’un Demiröz grup ortaklığı ile inşa ettiği ve bugüne kadar hayata geçirdiği en büyük bahçeli konut projesi “Asmalı Bahçe Şehir”de, 36 ay sıfır faiz kampanyası başladı.  

Asmalı Bahçe Şehir'de kredi faizleri sabitlendi!

Asmalı Bahçe Şehir projesinde banka kredisi faizi yüzde 0.99’da sabitlendi. Ayrıca sabitlenen fiyatlar üzerinden konut alımı yapanlara, ayrıca yüzde 10 indirim imkanı sağlanacak..

Asmalı Bahçe Şehir 2018 fiyat listesi!

Asmalı Bahçe Şehir 2018 fiyat listesi peşinde minimum 614 bin TL'den başlıyor. Proje Bahçeşehir'de altı etap olarak hayata geçirildi...

Asmalı Bahçe Şehir liste fiyatları yüzde 15 indirimli! 

Bahçeli yaşam alanları sunan Asmalı Bahçe Şehir projesinde peşin ödemelerde liste fiyatları üzerinden yüzde 15 indirim sağlanıyor. İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen projede fiyatlar minimum 614 bin TL'den başlıyor...

bahçeşehir asmalı bahçeler Haberi

bahçeşehir asmalı bahçeler

Dekar DK Konut tarafından Bahçeşehir'de inşa edilen Dekar Aşmalı Bahçeler'de bahçeli eve kavuşmak artık çok daha kolay. Bahçeşehir'de, 50 bin metrekarelik alan üzerinde 3 etaptan oluşan Dekar Aşmalı Bahçeler, ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli evi hayalden gerçeğe dönüştürüyor. İlk etabın 7 ay sonra teslim edileceği projede, yüzde 5 peşinat ile bahçeli bir ev sahibi olma imkanı sunuluyor. 1. etabının satışlarının yüzde 85'i tamamlanan projenin 2. etap satışları devam ediyor. 2+l'den 5+1'e kadar konut seçeneğinin bulunduğu Dekar Aşmalı Bahçeler'de, 23 bin metrekarelik bir park alanı bulunuyor. 



300 metrekare bahçe 

Birinci kısmı toplamda 228 bahçeli evden oluşan Dekar Aşmalı Bahçeler'de her ihtiyaca uygun 2+1'den 5+1'e kadar 8 farklı büyüklükte ev bulunuyor. Tek kat veya dubleks olarak tasarlanan bahçeli evlerin metrekareleri 119 ile 188 arasında değişiyor....