27 / 04 / 2024

bahçeşehir başkaşehir

bahçeşehir başkaşehir

Bomba! Bomba! Bomba! Türkiye'de ilk defa bir projede 1 yılda prim yapacağı garantisi veriliyor. Yapı Endüstrisi'nin Bahçeşehir'de yapacağı Başkaşehir projesinde satışlar başladı. Projede alıcı, konutu bir yıl sonra almaktan vazgeçse bile peşinatı yüzde 25

MEF Bahçeşehir kapanıyor, veliler açıklama istiyor!

MEF Bahçeşehir Koleji'nin kendi binasını başka bir koleje kiralaması sebebiyle okulda eğitim gören 500 öğrenci ve 150'ye yakın çalışan, mağduriyet yaşarken, veliler de konu ile ilgili bir açıklama bekliyor.

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

Akzirve Strada Bahçeşehir'de yıl sonu indirimi başladı! 72 aya varan vade fırsatı ve yüzde 25'e varan indirim fırsatı

Akzirve Strada Bahçeşehir'de yıl sonu indirimi başladı! 72 aya varan vade fırsatı ve yüzde 25'e varan indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Strada Bahçeşehir'de 15 yıla varan ve 0,69'dan başlayan vade fırsatı!

Akzirve imzasıyla Bahçeşehir'de yükselen Strada Bahçeşehir'de 15 yıl varan ve 0,69'dan başlayan vade fırsatı sağlanıyor. Peki, Strada Bahçeşehir konutlarının özellikleri neler? İşte detaylar...

Artea Bahçeşehir’de 5,5+1 yeni nesil konut fiyatları 16 milyon 900 TL'den başlıyor!

Artea Yapı tarafından hayata geçirilen Artea Bahçeşehir'de 5,5+1 villa tipi konut fiyatları 16 milyon 900 bin TL'den başlıyor. İşte Artea Bahçeşehir projesinin ayrıntıları...

Artea Bahçeşehir'de 5+1 konut fiyatları 14 milyon 800 bin TL'den başlıyor!

Artea Yapı tarafından hayata geçirilen Artea Bahçeşehir'de 5+1 villa tipi konut fiyatları 14 milyon 800 bin TL'den başlıyor.

Bahçeşehir Üniversitesi çok sayıda Öğretim Görevlisi alıyor! Akademisyenler ve akademisyen adayları kaçırmasın!

Bahçeşehir Üniversitesi çok sayıda Öğretim Görevlisi alacağını duyurdu. Akademisyenler ve akademisyen adaylarının kaçıramayacağı kadroları sizler için derledik.

Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir'de 12 taksitle arsa satıyor!

İstanbul İli Başakşehir Belediye Başkanlığı, Bahçeşehir 1. Kısım'da yer alan arsayı 141 milyon 200 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bahçeşehir Strada Plus’ta teslimler başladı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Akzirve Gayirimenkul, imzasıyla mega kent İstanbul’un en değerli bölgeleri arasında yer alan Bahçeşehir’de yükselen Strada Plus’ta teslimler başladı.

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 32 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Melik tarafından kuruldu. açıldı.

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 32 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Melik tarafından kuruldu. açıldı.

Referans Bahçeşehir’de Efsane Hafta sonu kampanyası başlıyor!

Kiler GYO, Bahçeşehir projesi için 27-28-29 Kasım 2020 tarihlerinde “Efsane Hafta sonu kampanyası” başlatıyor.

Bahçeşehir Strada'da yaşam başladı!

İstanbul'un değerlenen merkezlerinden biri olan Bahçeşehir Strada projesinin 1.etabında yaşam başladı. Projede yeni yaşamlarına başlayan ev sahipleri projeyi anlattı

bahçeşehir başkaşehir Haberi

bahçeşehir başkaşehir

Yapı Endüstrisi İstanbul'daki ilk toplu konut projesinde kârı garanti eden satış yöntemini uygulamaya başladı. Konutta ilk kez uygulanacak bu yöntemde peşinatı yatırdığı halde bir yıl sonra evi almaktan vazgeçenler yüzde 25 fazlasıyla paralarını alacak.

Yapı Endüstrisi'nin Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile hasılat paylaşımı modeli çerçevesinde İstanbul Bahçeşehir'de yapacağı 828 daireli Başkaşehir isimli projesi satışa çıktı. 35 metrekarelik stüdyo dairelerden başlayıp 5+1 dubleks daireye kadar 15 farklı tipte seçeneğe yer verilen projede ilk etapta metrekare fiyatı 1585 YTL olarak açıklandı. En küçük daire fiyatı 50 bin 500 YTL olan projede, yüzde 30 peşinatı verenler ilk yıl hiçbir taksit ödemiyor.

Alıcılar bir yıl sonra bankadan kredi alarak kalan ödemelerini gerçekleştiriyor. Konutunu 1 yıl sonra başkasına devretme...