29 / 03 / 2024

Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring son durum

Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring son durum

2020 yılında çalışmaların başladığı Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı projesinde çalışmalar son aşamaya geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan Yasin Kartoğlu, Marmaray'a ulaşımın kolaylaşacağını dile getirdi. 

Bahçeşehir'den Halkalı'ya tren hattına onay çıktı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen TCDD Bahçeşehir-Halkalı arası tren hattı işletmeciliğinin başlatılması oy birliğiyle kabul edildi..

Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı'nda çalışmalar tamamlanıyor!

2020 yılında çalışmaların başladığı Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı projesinde çalışmalar son aşamaya geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan Yasin Kartoğlu, Marmaray'a ulaşımın kolaylaşacağını dile getirdi. 

Halkalı-Bahçeşehir Metro Hattı'nda güzergah değişiyor!

Dudullu-Bostancı Metro Hattı Tünel Buluşma Töreni'nde konuşan İBB Başkanı Uysal, "Halkalı-Bahçeşehir Metro Hattı'nda bir güzergah değişikliğiyle yeni usule göre gelir getirici proje çalışması yapıyoruz. En az iki ay içerisinde şekillendireceğiz." ifadelerini kullandı.

Oğuzkaan Okulları, Bahçeşehir‘e şube açıyor!

Eğitim öğretime Çapa, Bakırköy, Bahçelievler, Halkalı ve Maltepe Kampüslerinde devam eden Oğuzkaan Okulları, Bahçeşehir‘e de bir şube açıyor.

Halkalı ve Bahçeşehir’de peşinatsız ev sahibi olmak için son gün 31 Mayıs!

Evdekifirsat.com, 31 Mayıs’a kadar Halkalı ve Bahçeşehir’de peşinat ödemeden, hemen teslim evleri çok özel ödeme planlarıyla ev almak isteyenlerle buluşturuyor.

Halkalı ve Bahçeşehir'de ev alana beyaz eşya kampanyası için son 5 gün!

Markalı konut projelerinin platformu www.evdekifirsat.com,Halkalı ve Bahçeşehir projelerinden 2+1 ev satın alan herkese dev beyaz eşya paketi kampanyasını yoğun istek üzerine uzattı.

Bahçeşehir konut projelerinde beyaz eşya kampanyası!

Konut projelerindeki konutları avantajlı ödemelerle satışa çıkaran özel bir kampanya başlattı. Halkalı ve Bahçeşehir projelerinden 2+1 ev alanlara davlumbaz, fırın, buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinası ve klima hediye edilecek.

Bahçeşehir'in başrolü şimdi sahnede: Vaditepe Göl Evleri!

Vaditepe Göl Evleri Marmaray ve metro hattının yanı başında bulunuyor. Daire fiyatları 199 bin TL'den başlayan proje "Bahçeşehir'in başrolü şimdi sahnede: Vaditepe Göl Evleri" sloganıyla yükseliyor.

Bahçeşehir ve Halkalı’da peşinatsız 6 proje fırsatı!

Evdekifirsat.com, müşterilere “Peşinat ödemeden küçük taksitlerle hemen teslim ev sahibi olma fırsatını” Bahçeşehir ve Halkalı’nın gözdesi 6 farklı konseptteki projede sunuyor.

Kentsell'de 1.290 TL taksitle Bahçeşehir ve Halkalı'da ev sahibi olma imkanı!

Markalı konut projelerinin buluşma platformu olan ve konut alıcıları için farklı seçenekleri cazip ödeme planları ile alıcısına ulaştıran www.evdekifirsat.com Bahçeşehir ve Halkalı’daki projelerinde yıla yoğun ilgiyle girdi..

Halkalı Bahçeşehir metrosu için kazma vuruldu!

Halkalı - Bahçeşehir (Ispartakule) yönünde Küçükçekmece Gölü'nün kuzeyinde kalan bölgede çalışmalara başlandı. Peki bu çalışma metro mu, banliyo için mi? Halkalı-Bahçeşehir-Çatalca banliyösü, neden Marmaray ve Kanal İstanbul'u bekliyor? Açıklıyoruz!

Bahçeşehir Metrosu'nun son istasyonu Esenyurt'ta nereye yapılacak?

Esenyurt Bahçeşehir'e getirilmesi planlanan Mahmutbey - Halkalı - Bahçeşehir Metrosu'nun son istasyonunun nereye yapılacağını Emlakkulisi.com açıklıyor. İşte Akbatı AVYM'ye çok yakın o metro istasyonu lokasyonu...

Orient Express treni nostaljik turunu Bahçeşehir'de tamamladı!

O dünyaca ünlü Orient Express treni nostaljik turunu Bahçeşehir'de tamamladı. Avrupa'nın en önemli merkezlerini 1883 yılından beri turlayan ünlü tren, Marmaray projesinin çalışmaları nedeniyle bu yıl Sirkeci garına ulaşamadı...

Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring son durum Haberi

Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring son durum

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) ile Başakşehir Belediyesi'nin ortaklığı ile inşa edilen Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı çalışmalarında son aşamaya gelindi. Milliyet'te yer alan habere göre; Proje sahasında inceleme yapan  Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, proje ile ilçede ulaşımda yeni bir dönemin başlayacağını dile getirdi. Proje sahasında incelemelerde bulunan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, proje ile ilçede ulaşımda yeni bir dönemin başlayacağını söyledi. Marmaray’a hızlı ulaşım ve entegrasyon imkanı sağlayacaklarını ifade eden Başkan Kartoğlu, “Başakşehirli komşularımıza müjdesini verdiğimiz ring tren hattı çalışmalarında sona gelindi. TCDD ile imzaladığımız protokol kapsamında Bahçeşehir’e bir de tren istasyonu yapıyoruz. Aynı zamanda bölgede yaklaşık 350 araç kapasiteli otopark alanı ve Mustafa Kemal Atatürk Bulvarı’ndan alana ulaşımı sağlamak için köprü yapıyoruz.” diye konuştu.

MAHALLE MAHALLE...