29 / 03 / 2024

Bahçeşehir Soyak Kuzey fiyatlar

Bahçeşehir Soyak Kuzey fiyatlar

Toplam 130 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek olan projede bloklar 15 kat şeklinde yükselecek. Bahçeşehir Soyak Kuzey satış ofisi telefon numarası 444 0 795 olarak belirlendi.

Bahçeşehir Soyak Konforia ödeme bilgisi!

Bahçeşehir Soyak Konforia ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri bulunuyor.

Bahçeşehir Soyak Konforia'da 3 bin 900 TL taksitle 2+1!

Soyak Konforia Evleri projesinde ara ödeme yapmadan ve peşinat vermeden konut sahibi olmak mümkün. İstanbul Bahçeşehir'de yer alan projede ödeme kampanyası 17 Ekim'de sona eriyor...

Soyak Konforia Kuzey Bahçeşehir fiyatları 2017!

Konutların hemen teslim edildiği Soyak Konforia projesi Soyak Yapı  tarafından inşa edildi. İşte Soyak Konforia Kuzey Bahçeşehir fiyatları 2017...

Bahçeşehir Soyak Konforia ev fiyatları 2017!

Bahçeşehir Soyak Konforia ev fiyatları 2+1'lerde 327 bin TL'den başlayarak değişiyor. Soyak Konforia projesinde 0,59 faizle 120 ay eşit taksitlerle ödeme imkanı sunuluyor...

Soyak Konforia ile Bahçeşehir'e yatırım fırsatı!

Üçüncü havaalanı ve üçüncü köprü projeleri ile değerlenen ve yıldızı parlayan Kuzey Bahçeşehir’de Soyak, güçlü bir proje ile yıllar içinde daha da değerlenecek bir yatırım fırsatı sunuyor: Soyak Konforia!

Bahçeşehir Soyak Konforia'da metrekaresi 3 bin TL!

Soyak Konforia projesi 3. Havalimanı ve 3.köprü bağlantı yollarına komşu konumda Bahçeşehir'de yükseliyor. Projede metrekare birim fiyatları 3 bin TL olarak belirlendi.

Bahçeşehir Soyak Konforia'da indirim avantajı!

İstanbul’un yeni merkezi Bahçeşehir'de yükselen Soyak Konforia projesinde 5.000 konut yer alıyor. Projedeki konutların satışında peşin ve banka kredili ödemelere yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor.

Bahçeşehir Soyak Konforia Sevgililer Günü kampanyası!

Bahçeşehir Soyak Konforia Sevgililer Günü kampanyası kapsamında indirim fırsatları sunuluyor. Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı proje 40 blok halinde hayata geçiriliyor.

Bahçeşehir Soyak Konforia satılık ev fiyatları!

Bahçeşehir Soyak Konforia satılık ev fiyatları 189 bin TL'den başlıyor. Soyak Yapı tarafından inşa edilen projede teslimlerin 2017 yılı Eylül ayında yapılması öngörülüyor.

Bahçeşehir Soyak Konforia Konutları ev fiyatları!

Bahçeşehir Soyak Konforia Konutları ev fiyatları 189 bin TL'den başlayarak değişiyor. Soyak Konforia Bahçeşehir projesinde yüzde 1 KDV avantajıyla satışlar devam ediyor...

Bahçeşehir Soyak Konforia Evleri satış ofisi!

Bahçeşehir Soyak Konforia Evleri satış ofisi ile 444 0 795 numaralı telefondan iletişime geçebilmek mümkün. 40 bloktan meydana gelen projede faizsiz ödeme alternatifleri sunuluyor.

Konforia Sitesi Soyak Bahçeşehir fiyatları!

Konforia Sitesi Soyak Bahçeşehir fiyatları 184 bin TL'den başlıyor. Soyak Konforia Kuzey Bahçeşehir projesinde 24 aya kadar sıfır faiz taksit imkanı sunuluyor...

Bahçeşehir Soyak Konforia Evleri ödemeleri!

Bahçeşehir Soyak Konforia Evleri ödemeleri yüzde 1 KDV avantajı ile yapılabiliyor. 15 katlı 40 blok olarak dizayn edilen projede konutların büyüklükleri 56 ile 218 metrekare arasında değişiyor.

Bahçeşehir Soyak Kuzey fiyatlar Haberi

Bahçeşehir Soyak Kuzey fiyatlar

Fiyat listesinin konut tiplerine bağlı olarak farklılık gösterdiği projenin Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı'nda ön tanıtımı yapıldı. Proje toplam 130 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek.


Sosyal yaşam alanları arasında projede dinlenme alanları, kapalı otopark, yürüyüş yolları, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal yaşam alanlarının bulunuyor.


Toplam 5 bin adet daireden meydana gelecek olan proje ulaşım bilgisi kapsamında 3. Köprü ve 3. Havalimanı'na yakın bir bölgede bulunacak. 


Daire teslimlerinin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanan proje Soyak Yapı imzası ile hayata geçirilecek. Projenin ilk etabında 500 adet daire bulunacak.


40 blok şeklinde yükselecek olan projede daire fiyatları 1+1'lerde 150 bin TL'den, 2+1'lerde 240 bin TL'den, 3+1'lerde 290 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


15 soruda Soyak Kuzey Bahçeşehir projesi!


Bahçeşehir Soyak Kuzey satış ofisi!

Tel: 444 0 795

Web: