16 / 04 / 2024

Bahçeşehir Yeryüzü Grup Yapı İnşaat adres

Bahçeşehir Yeryüzü Grup Yapı İnşaat adres

Bahçeşehir Yeryüzü Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Kerim Turan tarafından kuruldu.

Asmalı Bahçe Şehir'deki tüm konutlar sahiplerine teslim edildi!

Hayata geçirdiği bahçeli ev projeleriyle dikkat çeken, Dekar Yapı ve Demiröz Grup tarafından inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir projesindeki tüm etaplar sahiplerine teslim edildi.

Asmalı Bahçeşehir'de 3. Etap teslimleri başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş’nin Demiröz Grup ortaklığı ile hayata geçirdiği ve bugüne kadar inşa ettiği en büyük bahçeli konut projesi olan “Asmalı Bahçe Şehir’de 3. etap teslimleri başladı. 

Bahçeşehir Yeryüzü Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Yeryüzü Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Kerim Turan tarafından kuruldu.

Asmalı Bahçe Şehir’de fiyatlar 690 bin TL'den başlıyor!

Dekar Gayrimenkul’un Demiröz grup ortaklığı ile hayata geçirdiği en büyük bahçeli konut projesi “Asmalı Bahçe Şehir ’de, 690 bin TL’den başlayan fiyatlarla hemen teslim bahçeli evlere kira öder gibi sahip olunabiliyor. 

Asmalı Bahçe Şehir ilk etap teslimleri zamanında başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş.’nin Demiröz Grup ortaklığı ile inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir'de ilk etap teslimleri tam zamanında başladı. 

Asmalı Bahçe Şehir'de 36 ay vade farksız kampanya!

Dekar Gayrimenkul’un Demiröz grup ortaklığı ile inşa ettiği ve bugüne kadar hayata geçirdiği en büyük bahçeli konut projesi “Asmalı Bahçe Şehir”de, 36 ay sıfır faiz kampanyası başladı.  

Bahçeşehir Strada'dan ev alana 3 taş pırlanta yüzük hediye!

İstanbul Bahçeşehir’de Kanal İstanbul’a yakın bölgede hayata geçirilen Bahçeşehir Strada projesinde 27 Ocak – 28 Şubat tarihleri arasında daire alan herkese 3 taş yüzük hediye edilecek.

Demiröz Asmalı Bahçe Şehir Evleri fiyatları!

Dekar Gayrimenkul ve Demiröz ortaklığıyla İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen Asmalı Bahçe Şehir Evleri projesinde ilk teslimlerin 2018 yılında yapılması planlanıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor...

Demiröz Asmalı Bahçe Şehir ne zaman teslim?

Peşin alımlarda yüzde 20 indirim sağlanan Asmalı Bahçe Şehir projesi 499 adet konut ve 48 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki Demiröz Asmalı Bahçe Şehir ne zaman teslim?

Atmaca Grup Bahçeşehir Hayat fiyatları!

Atmaca Grup Bahçeşehir Hayat fiyatları 585 bin TL'den başlıyor. Proje Atmaca Grup tarafından İstanbul Bahçeşehir Gölet alanında yükseliyor...

Dekar Asmalı Bahçe Şehir basın toplantısı 27 Eylül'de!

Bahçeli ev konusunda akla ilk gelen isimlerden biri olan Dekar Gayrimenkul A.Ş., Demiröz Grup ortaklığı ile Bahçeşehir’de hayata geçireceği yeni projesi “Asmalı Bahçe Şehir”i tanıtıyor.

Atmaca Grup Bahçeşehir Park ödemeleri!

İstanbul Bahçeşehir Göleti büyüme alanında inşa edilen Bahçeşehir Park projesi ultra lüks konseptte dizayn edildi. Projede peşin alımlarda yüzde 15 indirim sağlanıyor. İşte Atmaca Grup Bahçeşehir Park ödemeleri...

Bahçeşehir Strada'da 40 ay vade farksız ödeme!

Aralık 2018 yılında teslim edilmesi hedeflenen Strada Bahçeşehir projesinde ev fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Projede 40 ay vade farksız ödeme fırsatı sunuluyor...

Bahçeşehir Yeryüzü Grup Yapı İnşaat adres Haberi

Bahçeşehir Yeryüzü Grup Yapı İnşaat adres

Bahçeşehir Yeryüzü Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Kerim Turan tarafından kuruldu.

Bahçeşehir Yeryüzü Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Bahçeşehir Yeryüzü Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  adres: Bahçeşehir 2.Kıs.Mah.Posta Cd. Türk Telekom Apt.No:2 A...