27 / 04 / 2024

bahçeşehirde satılık arsa

bahçeşehirde satılık arsa

İstanbul İli Başakşehir Belediye Başkanlığı, Bahçeşehir 1. Kısım'da yer alan arsayı 141 milyon 200 bin TL bedelle satışa çıkardı.

1999 yılında Bahçeşehir'de metrekaresi 5 dolara 450.000 metrekare arsa!

1999 yılında Bahçeşehir'de 450 bin metrekare büyüklüğündeki bir arsa, metrekaresi 5 dolardan 2 milyon 250 bin dolara (758 milyar 250 milyon lira), Büyükçekmece'de de 323 bin metrekare büyüklüğündeki bir arsa metrekaresi 5 dolardan satılacakmış.

Bahçeşehir'de özel eğitim arsası 15 milyon TL'ye ihaleye çıkıyor!

İstanbul Bahçeşehir'de yer alan özel öğretim alanı arsası 15 milyon TL'den satışa çıkıyor

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

Satılık konut fiyatlarındaki artış devam ediyor!

Sahibindencom ve BETAM’ın hazırladığı “sahibindex Satılık Konut Piyasası Görünümü” raporuna göre, satılık konutlara yönelik talep azalsa da fiyatlar yükselişe geçti. 3 büyükşehirde satılık konutların metrekare fiyatları 2021 yılının aynı dönemine göre iki kat arttı.

Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire!

Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire fiyatları ve proje detayları...

Sinpaş Marina Ankara bahçe katı satılık!

Sinpaş Marina Ankara projesinde yer alan bahçe katları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte  Sinpaş Marina Ankara bahçe katı detayları...

Türkiye genelinde satılık konut fiyatlarında artış devam ediyor!

Sahibinden tarafından Eylül Ayı Emlak Endeksi sonuçları yayınlandı. Endekse göre Türkiye genelinde ve üç büyükşehirde satılık konut fiyatlarında artış sürerken, konutların ortalama satış süresi düştü.

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

Çorum Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediyesi, Gülabibey Mahallesi'ndeki arsa ihale ile satılıyor. Arsa için ihale 18 Mayıs'ta yapılacak..

Sivas Kılavuz Mahallesi'nde 8 milyon TL'ye satılık arsa!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından Kılavuz Mahallesi'ndeki arsa satılıyor. Arsa için ihale 13 Şubat'ta gerçekleşecek..

Semt Bahçekent Evleri satılık daire!

Semt Bahçekent Evleri satılık daire fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor...

Tema Bahçe Atakent satılık daire!

Tema Bahçe Atakent satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Proje İstanbul Atakent'te Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur ortaklığı tarafından inşa ediliyor...

İzmir Menderes'te 5.5 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

İzmir İli Menderes İlçesi'nde yer alan 4 adet satılık arsa toplamda 5 milyon 532 bin 317 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Seferihisar'da 15.3 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Seferihisar'a bağlı Sığacık Mahallesi'ndeki arsa ihale usulü ile satılıyor. Arsa için ihale 1 Kasım'da gerçekleşecek...

Lal Bahçe Kiptaş satılık daire!

Lal Bahçe Kiptaş satılık daire tipleri 4+1 şeklinde tasarlanıyor. Lal Bahçe Evleri İstanbul Başakşehir'de hayata geçirildi...

bahçeşehirde satılık arsa Haberi

bahçeşehirde satılık arsa

İstanbul İli Başakşehir Belediye Başkanlığı, Bahçeşehir 1. Kısım'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Muhammen bedeli 141 milyon 200 bin TL olarak belirlenen arsanın, geçici teminat bedeli ise 4 milyon 236 bin TL olarak belirlendi.

Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) Mahallesi, 125 Ada 22 Parselde yer alan arsa 31 bin 370 metrekare alana sahip.

İhalede belirlenen bedelin yüzde 20’si peşin, geri kalan yüzde 80’lik kısma 12 ay için yüzde 20 vade farkı eklenerek bulunan tutar, aylık olarak 12 eşit taksitte ödenecek.

Yatırımcıların merakla beklediği ihale 7 Nisan 2022 tarihinde saat 10:30'da Başakşehir Belediye Başkanlığı'nda gerçekleştirilecek.

İşte İstanbul İli Başakşehir Belediye Başkanlığı tarafından yayınlanan o ihale ilanı...

TAŞINMAZ SATILACAKTIR
İstanbul İli Başakşehir Belediye Başkanlığından:
“BAŞAKŞEHİR İLÇESİ, BAHÇEŞEHİR 1.KISIM (TATARCIK) MAHALLESİ, 125 ADA 22 PARSEL...