27 / 04 / 2024

bahreyn Gulf Property

bahreyn Gulf Property

Bahreyn’in Tek Uluslararası Gayrimenkul Fuarı olma özelliğini taşıyan Gulf Property Show, 12-14 Mayıs 2015’de kapılarını açıyor. Fuarın 10 ülkeden 9.300 profesyonel ziyaretçisi, 33 ülkeden 100 katılımcısı olacak.

Property Experts Turkey Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Property Experts Turkey Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Osmanoğlu ve Adnan Şaar ortaklığında kuruldu.

Aras Turk Property Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Aras Turk Property Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mina Zahrabi tarafından kuruldu.

Elite Property Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elite Property Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Ali Balcı tarafından kuruldu.

Majesty Property Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Majesty Property Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Raha Yousef R.O. tarafından kuruldu.

Peak Property İletişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Peak Property İletişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamed Hosyhar ve Hüseyin Barimani  tarafından kuruldu.

Tur Property Turizm Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tur Property Turizm Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Khantoumani ve Mustafa Kaya ortaklığında kuruldu.

Mrmax Property Gayrimenkul Acenteliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrmax Property Gayrimenkul Acenteliği Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rashad Abbasov tarafından kuruldu.

Property Turkey İstanbul Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property Turkey İstanbul Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Bayram tarafından kuruldu.

Vision Property Gayrimenkul Tekstil ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vision Property Gayrimenkul Tekstil ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mine Köybaşı tarafından kuruldu.

Property İnvestment Fund Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property İnvestment Fund Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hulusi Emre Dündar ve İbrahim Aslan tarafından kuruldu.

Bahreyn'e Türk çıkarması!

Türkiye’deki yatırımcıları dünyanın birçok noktasında özel projeyle buluşturan Bonanza Global, Türk yatırımcılara Bahreyn’deki fırsat kapılarını açmak için Almaaidah Consultancy And Trade ile güçlerini birleştirdi...

FCC Property Emlak Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FCC Property Emlak Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

B House projesine A European Property Awards ödülü!

Elips Tasarım Mimarlık'ın tasarladığı “B_House”, uluslararası arenada mimari ve iç mimari projeler tarafından yarışılan European Property Awards 2019’da “Architecture Single Residence” kategorisinde ödülün sahibi oldu

bahreyn Gulf Property Haberi

bahreyn Gulf Property

Bahreyn’in Tek Uluslararası Gayrimenkul Fuarı olma özelliğini taşıyan Gulf Property Show, 12-14 Mayıs 2015’de kapılarını açıyor.  10 ülkeden 9.300 profesyonel ziyaretçi, 33 ülkeden 100 katılımcısı ile 2015’de de ilgileri üstüne toplamaya hazırlanıyor. Bahreyn, İslami Bankacılık yönünde büyük işlere imza atan ve ekonomisi çok güçlü olan bir ülke olarak Gulf Property Show ile yatırımcıların ilgisini çekiyor.

48'den fazla uluslararası çifte vergilendirme ve yatırım koruma sözleşmesi imzalayan Bahreyn, Körfezdeki diğer ülkeler ile birlikte gayrimenkul sektörü için ideal bir yatırım bölgesidir. Gurbetçilerin ve GCC vatandaşlarının artan iş gücü ve fiyatlar, emlak kiralama yerine satın almaya teşvik etmektedir. Fuarın ziyaretçi kitlesini ağırlıklı olarak Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt, B.A.E. ve Umman'lı yatırımcılar oluşturmaktadır.

Bahreyn 2006 yılında Arap dünyasının en hızlı büyüyen ekonomisi oldu.  2011 yılında, Wall...