27 / 04 / 2024

Bak Yapı projeleri

Bak Yapı projeleri

Bakyapı İnşaat Enerji, 2016'da 118,8 milyon TL olan cirosunu 2017'de yüzde 139,3 artışla 284,3 milyon TL'ye taşıyarak ciro artışında Anadolu 500'ün birincisi oldu. Konut sektörüne 27 yılda 45 proje kazandıran Bakyapı, yeni projeler geliştirmeye devam ediyor.

Bak Yapı Prestij Elit Bursa fiyatları!

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği Prestij Elit Bursa Evleri'nde 4+1 ve 3+1 daire seçeneklerine yer veriliyor. Bak Yapı Prestij Elit Bursa fiyatları 329 bin TL'den başlıyor.

Bak Yapı'dan Konya'da 100 milyon liralık yeni proje!

İstanbul, Bursa, Çanakkale ve Sakarya'da hayata geçirdiği projeler ile inşaat sektörünün önde gelen markalarından biri olan Bakyapı, inşa ettiği Prestij serisine Konya Selçuklu'da yeni bir halka daha ekliyor.

Bak Yapı, Konya'ya 100 milyon liralık yeni proje yapacak!

İstanbul, Bursa, Çanakkale ve Sakarya'da hayata geçirdiği projeler ile inşaat sektörünün önde gelen markalarından biri olan Bakyapı, inşa ettiği Prestij serisine Konya Selçuklu'da yeni bir halka daha ekliyor.

Bak Yapı'dan 100 milyon liralık yatırım!

51 dönüm arsa üzerinde gerçekleştirilecek Konya Prestij Park projesinde 23+3 blokta 2+1 ve 4 farklı 3+1 daire seçeneğiyle toplam 642 konutu hayata geçireceğini açıklayan şirket, projenin tamamını 2015'in haziran ayında teslim etmeyi hedefliyor...

BakYapı, Rusyalı yatırımcıdan konut projesi teklifi aldı!

Bak Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ferhat Bakgör, "Bu ülke büyük konut projelerine açık bir pazar. Yakınlığı, ve fırsatlarıyla bizim ilgimizi çeken bu pazarla yakından ilgileniyoruz." dedi

Bak Yapı MIPIM Gayrimenkul Fuarı'na katlıyor!

İstanbul Esenyurt'ta İstanbul Prestij Park, Bursa'da ise Bursa Prestij Modern isimli gayrimenkul projelerini hayata geçiren Bak Yapı Türkiye'nin onur konuğu ilan edildiği MIPIM Gayrimenkul Fuarı'na katılıyor.

Prestij Modernde günde 11 konut satılıyor!

Gayrimenkulde 23 yıllık geçmişe sahip olan Bakyapı, 160 milyon lira yatırımla hayata geçirdiği Bakyapı Prestij Modernde günde 11 konut satışı gerçekleştirdiklerini açıkladı. 918 konutluk projede iki ayda 700 konut sahibini buldu...

Bak Yapı Bursa'da günde 11 daire sattı!

İSTANBUL Prestij Park'ta 45 günde 414 konut satan Bakyapı, Bursa'da da yoğun taleple karşılaştı. Şirket, bölgede lansmana çıktığı aralık ayından bu yana 700 konutun satışını tamamladı...

Bakyapı Bursa'ya 918 konutluk proje yapıyor!

Prestij serisinin ikinci halkası Esenyurt İstanbul Prestij Park ile adından söz ettiren Bakyapı, memleketi Bursa'da 918 konuttan oluşan yeni projesinde 1 ayda 500 konutun satışını gerçekleştirdi.

Bursa'nın ilk hasılat paylaşım projenin satışına başladı!

Bakyapı, Büyükşehir Belediyesi'nden aldığı arsa üzerine 918 konut yapacak ve belediyenin kasasına 50 milyon lira aktaracak Gayrimenkulde 20 yıllık geçmişe sahip Bakyapı, şehre yabancı yatırımcıyı çekecek bir Bursa'nın ilk hasılat paylaşım projesi...

BakYapı, 3 bin kişinin katılacağı CNR Emlak 2013 Fuarı'nda yerini aldı!

İstanbul'da Prestij Park, Bursa' da ise Prestij Modern Evleri ile adından söz ettiren BakYapı, 3 bin uluslararası yatırımcının katılacağı CNR Emlak 2013 Fuarı'nda yerini aldı...

Veysel Bakgör: Bursa'daki projelere yabancı yatırımcılar ilgi gösteriyor!

BURSA merkezli inşaat firması ve Bak Yapı' nın Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, son bir yılda Bursa' daki projelerine yabancı yatırımcının yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.

Bak Yapı Bursa'ya yabancı yatırımcı çekiyor!

Uluslararası fuar ve zirvelerde Bursa’yı tanıttıklarını belirten BakYapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, yabancı yatırımcıların kente ilgisinden memnun olduklarını açıkladı. Bakgör, Bursa’da projelere ara vermeden devam edeceklerini müjdeledi...

Bak Yapı 45 günde 414 konut sattı!

Yılmaz Vural ve Erman Toroğlu’nun rol aldığı yeni reklam filmiyle İstanbul Prestij Park’ın fırsatlarına dikkat çeken Bak Yapı, 45 günde 414 konutun satışını gerçekleştirdi. 2 bin 392 konutluk projede bugüne kadar bin 753 konut sahibini buldu...

Prestij Koru Evleri resmen başlıyor! Bak Yapı'dan 2 bin 800 konutluk yeni proje geliyor!

Prestij Koru Evleri projesi resmen başlıyor. Yeni yatırımlar için düğmeye basan Bak Yapı imzası ile inşa edilecek olan projede 2 bin 800 konut ve 500 ticari alana yer verilecek.

Prestij Koru Evleri için düğmeye basıldı! Bak Yapı'dan Bursa'ya 2 bin 800 konutluk yeni proje!

Prestij Koru Evleri projesi için start verildi. Bak Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan projede 2 bin 800 konut ve 500 ticari alan yer alacak.

Bak Yapı Prestij Panora'da 2 milyon 550 bin TL'ye 3+1! 18 ay sonra teslim!

Bak Yapı imzası ile hayata geçirilen Prestij Panora'da yer alan konutların fiyatları 2 milyon 550 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 18 ay sonra yapılması planlanıyor.

GYODER'den depreme karşı akıllı kentler için KÖİ modeli önerisi!

Kamu Özel Sektör İş Birliği (KÖİ) Modeli, depreme dayanıklı dirençli kentler, yerel hizmetler, akıllı şehircilik, çevre ve enerji projeleri, kiralık evler, yurtlar ve sosyal alanlar gibi üst yapı projeleri için de önemli bir yöntem olacak.

Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi’nin 72 milyar yuanlık alt yapı projeleri için ilk kazma vuruldu!

Çin’in Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi’nde 72 milyar 27 milyon RMB tutarında yatırım projeleri için düğmeye basıldı...

Halk Yapı, Dilovası Sanayi Merkezi Projesi için sözleşme imzaladı!

Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş. ile Marmara Metal Mamulleri Ticaret A.Ş. arasında "Dilovası Sanayi Merkezi Projesi" için yüzde 50 - yüzde 50  gelir paylaşımlı olacak şekilde, "arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı sözleşmesi" imzalandı.

Halk GYO'nun Nişantaşı binası 14.7 milyon TL'ye satıldı!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan Nişantaşı binası, şirketin bağlı ortaklığı Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş.'ne KDV dahil 14 milyon 750 bin TL bedelle satıldı.

Halk GYO'nun yeni şirketi tescil edildi!

Halk GYO, 15 milyon TL sermayeli bir anonim şirket kurulmasına karar verdi. Söz konusu şirket, ‘'Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi'' unvanı ile kuruldu ve tescil edildi. 

Halk GYO yeni şirket kurdu! 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni şirket kurdu. Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de kuruldu.

Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

İzmit'te yapı projeleri dijital ortamdan teslim edilecek!

Covid 19 Koronavirüsle mücadelede tüm birimleriyle adeta seferber olan İzmit Belediyesi, daha sağlıklı hizmet verebilmek amacıyla Yapı Ruhsat Birimine verilecek mimari ve statik projeleri elektronik posta ortamında alacak.

Bak Yapı, Sinpaş'tan arsa aldı!

Bursa'dan çıkıp İstanbul, Çanakkale gibi başka kentlerde de projeler üreterek ulusal marka ligine geçiş yapan Bak Yapı,

Ant Yapı projeleri tamamlanıyor!

Ant Yapı projeleri tamamlanıyor. Yurt içinde ve dışında yeni projeler start alıyor.

Bak Yapı projeleri Haberi

Bak Yapı projeleri

Gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketleri genellikle İstanbul'dadır. Bursa merkezli Bakyapı inşaat Enerji ise İstanbul'un da aralarında yer aldığı Çanakkale, Bursa gibi kentlerde üretim yapan bir şirket. Bu başarısıyla Anadolu'nun öne çıkan şirketlerinin birbiriyle yarıştığı Anadolu 500 listesinde ciro artışı bazında en iyi performansı sergileyen şirket oldu. Bak-yapı, 2017 yılında cirosunu 2016 yılına göre yüzde 139,3 arttırarak 118,8 milyon TL'den 284,3 milyon TL'ye yükseltti. Böylece Anadolu 500 listesinde de 481'inci sıradan 284'üncü sıraya yükselmeyi başardı.

Projelerden kazandı

Ekonomist'ten Levent Gökmen Demirciler'in haberine göre; Bak Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, konut sektörüne 27 yılda 45 proje kazandıran Bakyapı'nın tamamlanan ve devam eden projelerinin satışından elde ettiği geliriyle bu başarıyı yakaladığını söylüyor. Satın alma yöntemiyle borçlanmadan kendi arsaları üzerinde yatırım yapma politikasıyla yollarına...