19 / 04 / 2024

bakımsız ev kirası

bakımsız ev kirası

Boğaz manzarasının keyfini sürmek isteyen kiracıların ilgi gösterdiği Üsküdar'da; bakımsız,masraf isteyen dairelerin kirası 450 YTL'den başlıyor.

Asgari ücret alan bir kişi 1+1 ev kirası ödeyebilir mi? 

Konut kira bedellerinde artış hız kesmeden devam ediyor. Konut tipi, konumu, yeni veya eski olması fark etmeksizin kira bedelleri cep yakıyor. Peki asgari ücretli bekar biri 1+1 ev kirası ödeyebilir mi? Bakın ekonomi profesörü konuyu nasıl açıkladı? İşte detaylar...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt '18 bin 834 bağımsız birime ulaştık' dedi, bakın vatandaş ne yanıt verdi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı paylaşımda 18 bin 834 bağımsız birime ulaştıklarını söyledi. Söz konusu paylaşıma vatandaşlardan yanıt gecikmedi. İşte Ali Kurt'un o paylaşımı ve vatandaşlardan gelen yanıtlar...

Milletvekilli Bakırlıoğlu: Kira artışı 'vicdansız ev sahipleri' diyerek çözülecek bir konu değil!

Konut ve kira fiyatlarındaki artış barınma krizini etkilemeye devam ediyor. CHP’li Bakırlıoğlu, kira artışlarına dikkati çekerek "Vicdansız ev sahipleri diyerek çözülecek bir konu değil" dedi.

Avcılar'da bakımsızlıktan çürüyen ev için yıkım kararı!

Avcılar'da 8 senedir ev sahiplerine ulaşılamayan ve bakımsızlıktan çürüyen apartman için yıkım kararı alındı Yıkım ihale yoluyla gerçekleşecek.

Ev kirası ödemek istemeyen çift otobüsü eve çevirdi!

Washington'da ev kirasından sıkılan bir çift, çözümü kendi evlerini yapmakta buldu. Hurdalık bir okul otobüs satın alan çift, otobüsü eve çevirdi.

İngiltere'deki bu ev 4,5 TL'den satışa çıkarıldı!

İngiltere Durham'da 10 yıldır boş halde bulunan ev 1 Pound'a yani 4.5 TL'ye satışa çıkarıldı. Şehrin ünlü okullarına yakın pozisyonda bulunan ev 10 yıldır dokunulmadığı için bakımsız bir halde.

İzmir'deki bakımsız yollar kazaya neden oluyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan bisiklet yollarının bakımsız hali, kazalara davetiye çıkarıyor. Vatandaşlar bisiklet yollarının kış gelmeden yeniden gözden geçirilmesini istedi.

Fi Yapı asansör kazasına bakımsız cıvata sebep oldu!

Makine Mühendisleri Odası'nın İstanbul Esenyurt'ta 3 inşaat işçisinin öldüğü asansör faciasıyla ilgili incelemesinden çarpıcı sonuçlar çıktı. Buna göre mühürlü binadaki asansörün bağlantı cıvataları bakımsız kaldı. Fren sistemi çalışmayan asansör düştü.

Ev kirası artış oranı 2015!

Yenilenen kira sözleşmesinde aynı şartlar geçerli oluyor. Ancak, yalnız kira bedelinde belli bir artış yapılabiliyor. Peki, yıllık ev kira artışı nasıl hesaplanır? İşte ev kirası artış oranı 2015...

Referans Bakırköy'ün 24 bağımsız bölümünün tapu devir işlemleri tamam!

Referans Bakırköy" projesinin 2015 Ocak-Mart döneminde; toplam satış tutarı 11,11 milyon TL olan 14 adet bağımsız bölümün satışı gerçekleşmiş, satış tutarı toplam 15,16 milyon TL olan 24 adet bağımsız bölümün tapu devir işlemleri tamamlandı.

Gemlik'teki bakımsız zeytinlikler imara açılacak mı?

Gemlik Belediye Başkanı Yılmaz, Cihatlı Mahallesi'nden Kumla ve Karacaali sırtları ve Haydariye Mahallesi'ne kadar olan zeytin vasfını yitirmiş, bakımsız arazilerin imara açılmasını istediklerini söyledi.

Aziz Torun: Asansörler bakımsız değil!

Torunlar GYO sahibi Aziz Torun ve firma yetkilileri asansörün bakımsız olduğu iddialarını yalanladı. Torun, " Eğitimler verilse de çalışanların aynı hassasiyeti göstermediğini de biliyoruz " dedi

Çankaya'daki Sevgi Yolu çalışmaları bakımsızlık ve ilgisizlik yüzünden çöpe gitti!

Sevgi Yolu'na yıldız şeklinde özel taşlar döşendi. Stantlar tek tip ve modern hale getirildi. Aydınlatmalar yenilendi. Peyzaj düzenlemesi yapıldı. Ancak bu çalışmalar bakımsızlık ve ilgisizlik yüzünden adeta çöpe gitti.

bakımsız ev kirası Haberi

bakımsız ev kirası
...