27 / 04 / 2024

bakırcı kemer projesi

bakırcı kemer projesi

Kemerburgaz Bakırcı Kemer satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Bakırcı Kemer projesinde fiyatlar 675 bin liradan başlıyor...

2015 Ekim'de satışa çıkacak konut projeleri!

Sonbaharla birlikte yeni projelerini bir bir satışa çıkaran inşaat sektörü, lansmanlar için bu yıl seçimi bekliyor. Bazı firmalar ise Ekim'de satışa çıkmayı bekliyor. İşte Ekim'de satışa çıkacak konut projeleri...

Bakırcı Kemer projesinde ön talep toplanıyor!

Bakırcı Yapı, Kemerburgaz ve Basın Ekspres'te inşa edeceği iki yeni projesi için ön talep toplayacak. 41 lüks konuttan oluşan Bakırcı Kemer projesinde ön talep süreci başladı.

Bakırcı Yapı Kemerburgaz ve Basın Ekspres'te proje yapacak!

Sektörde 34 yıllık geçmişiyle faaliyetlerini başarılı bir şekilde sürdüren Bakırcı Yapı Alibeyköy Konakları, Serenity Küçükköy, Serenity Halkalı gibi projelerin ardından Kemerburgaz ve Basın Ekspres’te inşa edeceği iki yeni projesi için ön talep topluyor.

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son dakika! Projenin temeli çok yakında atılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesi geçtiğimiz günlerde satışa çıkmıştı. Bakırköy'deki İş Bankası Mensupları Sitesi'nin yerinde yükselecek olan Cadde Bakırköy projesinin temeli çok yakında atılacak.

KİPTAŞ Cadde Bakırköy satışta! İş Bankası Mensupları Sitesi'nde dönüşüm başladı!

İBB iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesini satışa çıkardı. Cadde Bakırköy projesi Bakırköy'deki İş Bankası Mensupları Sitesi'nin yerinde yükselecek.

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi resmen başlıyor! 757 yeni konutluk yeni proje!

Özaksu Gayrimenkul'ün Bakırköy'de hayata geçireceği yeni projesi resmen başlıyor. Projede 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi için düğmeye bastı! Osmaniye'ye 757 yeni konutluk dev proje geliyor!

Özaksu Gayrimenkul, Bakırköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesinde 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

Göktürk Prive Kemer 72 ay vade fırsatıyla satışta!

Göktürk Prive Kemer projesi, Şenkaya İnşaat tarafından İstanbul'un tam ortasında, Kemer Country Club’a yürüme mesafesinde hayata geçiriliyor. Göktürk Prive Kemer 72 ay vade fırsatıyla satışta! İşte Göktürk Prive Kemer konut fiyatları...

Malatya'nın kalbi tarihi Bakırcılar Çarşısı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırmak amacıyla başlatılmış olan Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında ilk temel, Malatya'nın kalbi olan tarihi Bakırcılar Çarşısı'nda atıldı.

Privé Kemer Kasım'da teslim! 72 ay kredi fırsatı!

Satışların devam ettiği Privé Kemer projesi 3 etap olarak yükseliyor. Söz konusu projede ilk etap teslimleri bu yılın Kasım ayında yapılacak.

Bakırcı Konut Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırcı Konut Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar'da 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Sağlam tarafından kuruldu.

Bakırcı Yapı Topkapı nerede? Bakırcı Yapı Topkapı fiyat listesi!

‘Bakırcı Yapı Topkapı Projesi nerede’ sorusunun yanıtı ve Bakırcı Yapı Topkapı Projesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Bakırcı Yapı Topkapı projesinin yeni blokları Kasım'da satışta! Yeni proje! 

Bakırcı Yapı Topkapı projesi İstanbul Cevizlibağ'da yükseliyor. 3 blok halinde inşa edilen projenin yeni blokları Kasım'da satışa sunuluyor. İşte Bakırcı Yapı Topkapı projesiyle ilgili tüm detaylar...

Bakırcılar Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bakırcılar Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bakırcılar Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Bakırcı Topkapı fiyat listesi 2021!

Bakırcı Topkapı fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Bakırcı Topkapı fiyat listesi 2021 ve proje detayları...

Bakırcı Topkapı nerede? Konum bilgisi!

Bakırcı Topkapı nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Bakırcı Topkapı nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

bakırcı kemer projesi Haberi

bakırcı kemer projesi


3 bin 500 metrekare alanda yükselen Bakırcı Kemer projesi Bakırcı Yapı tarafından inşa ediliyor. Bakırcı Kemer projesinde konut kredisi kullanarak ödemeler yapılıyor.


Üç katlı üç blok halinde yükselen Bakırcı Kemer projesi 41 adet lüks konuttan oluşuyor. Bakırcı Kemer projesi İstanbul Kemerburgaz'da yer alıyor.


Bakırcı Kemer projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut seçenekleri sunuluyor. Kemerburgaz Bakırcı Kemer satış ofisi ile 444 7 966 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz.


Kemerburgaz Bakırcı Kemer Evleri projesinde fiyatlar 675 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Bakırcı Kemer projesinde havuz, sauna, fitness, spor alanları, çocuk oyun alanı, otopark bulunuyor.




Kemerburgaz Bakırcı Kemer satış ofisi!

Adres: İstanbul Cad. No:22 Kemerburgaz İstanbul


Telefon: 444 7 966 

Web: www.bakircikemer.com

Gülcihan...