28 / 03 / 2024

bakırköy 2014 projeleri

bakırköy 2014 projeleri

Ak Parti Bakırköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Ertekin, kamu kurum ve kuruluşlarının onayını alarak 81 adet proje hazırladıklarını ve en çok önem verdikleri kentsel dönüşüm konusuna öncelik vereceklerini söyledi

Mehmet Emin Ertekin: Bakırköy'ü modern ve marka bir kent haline dönüştüreceğiz!

Bakırköy için "81 Proje ile Emin Adımlarla Değişime" parolası ile yola çıkan AK Parti Bakırköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Ertekin, seçimi kazanmaları halinde ilçenin fiziki altyapısını baştan aşağıya değiştireceklerini belirtti

Bulut Yapı, Bakırköy'de dönüşüm projelerine yöneldi!

Öntu Yatırım Ortaklığı içinde Esenyurt’ta 120 milyon lira yatırım değeri taşıyan Önay Life projesinin yapımına devam eden Bulut Yapı, aynı zamanda Bakırköy bölgesinde kentsel dönüşüm projeleri yapıyor.

Bakırköy City'de peşin ödemelerde yüzde 12 indirim!

Beyaz İnşaat – Göktaşlar Ortak Girişimi ile Bakırköy’ün markalı lüks konut projeleri arasında yerini alan Bakırköy City’e konut alıcılarının yoğun ilgisi devam ediyor. Projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor.

Bakırköy Osmaniye imar planı tadilatı askıdan iniyor!

İstanbul Bakırköy İlçesi, Osmaniye Mahallesi, 192 ada, 3, 29 parseller ve 21 Kasım 2014 onanlı Nazım İmar Planı itirazına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı yarın askıdan iniyor...

Bakırköy Osmaniye imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bakırköy İlçesi, Osmaniye Mahallesi, 192 ada, 3, 29 parseller ve 21 Kasım 2014 onanlı Nazım İmar Planı itirazına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Bakırköy'de tapu işlemleri kolaylaştı!

Mali altyapısını yenileyen ve envanter çıkaran Bakırköy Belediyesi’nde yeni yönetimle birlikte giderlerin 2014’te 268 milyon liradan 238 milyon liraya düşmesi dikkat çekti.

Semerkand Yapı'dan 19'uncu proje: Semerkand Line Bakırköy

Bugüne kadar İstanbul, Ankara, Antalya ve Bodrum'da konut ve ticari gayrimenkul projeleri yapan Semerkand Yapı, 19'uncu gayrimenkul projesini hayata geçiriyor. Semerkand Line Bakırköy projesi tanıtıldı

Bakırköy Kartaltepe imar plan tadilatı askıya çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bakırköy İlçesi, Kartaltepe Mahallesi, 62 ada, 66, 67 ve 85 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 15 Mayıs 2014 tasdik tarihli plan tadilatı bugün askıya çıktı.

Bakırköy su kesintisi 1 Aralık 2014 saati!

İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy ilçesinin Şenlikköy mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 1 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Bakırköy su kesintisi 29 Kasım 2014 son durum ne?

İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy ilçesinin Şenlikköy mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 29 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Bakırköy su kesintisi 25 Kasım 2014 saatleri!

İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy ilçesinin bazı mahallelerinde ana isale hattı arızası nedeni ile 25 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Bakırköy su kesintisi 20 Kasım 2014 son durum!

İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy ilçesinin bazı mahallelerinde ana isale hattı arızası nedeni ile 20 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın saat 21:00 civarı bitirilmesi öngörülüyor.

Bakırköy su kesintisi 18 Kasım 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy ilçesinin Basınköy mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 18 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın saat 18:00'da bitirilmesi öngörülüyor.

Bakırköy su kesintisi 18 Kasım 2014 son durum!

İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy ilçesinin bazı mahallelerinde şebeke hattı vana montajı değişimi nedeni ile 18 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın saat 19:30'da bitirilmesi öngörülüyor.

bakırköy 2014 projeleri Haberi

bakırköy 2014 projeleri

Ak Parti Bakırköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Ertekin, Bakırköy'de yaşayan biri olarak Bakırköylünün sorunlarını yakından bildiğini belirterek, “Bu sorunları çözmek için 81 proje hazırladık. Projelerimiz, altyapısı yapılmış, gerekli kurum ve kuruluşlarla görüşülerek hazırlanmış gerçek projelerdir” dedi.

Projelerden en önemlisinin kentsel dönüşüm olduğunu kaydeden Ertekin, şunları söyledi:

“Bakırköy deprem kuşağında. Bu konuda çok ciddi anlamda çalışıyoruz. Kentsel dönüşüm ofisleri açtık. Mimar, mühendis ve şehir plancılarımız buralarda kentsel dönüşümü nasıl yapacağımızı anlatıyor. Bizim formülümüz vatandaşın cebinden bir kuruş çıkmadan, bir metrekare kaybetmeden, taşınma ve kira yardımı da alarak yapılacak dönüşümdür. Bazı bölgelerimizde yeşil alan yok, oralarda ada bazında çalışılacak. İsterlerse vatandaşa bir tip proje vereceğiz. Bu projede mutlak surette otopark olacak. Bina cephe tasarımları diğer binalara uyumlu olacak. Kendilerine iki kat artışı...