07 / 05 / 2024

bakırköy 46 dan kaç yabancı ev aldı

bakırköy 46 dan kaç yabancı ev aldı

Mütekabiliyet yasasının çıkmasıyla birlikte Arap yatırımcıların gözdesi haline gelen Ağaoğlu İnşaat, geçtiğimiz aylardaki tek kalemde 200 milyon dolarlık gayrimenkul satışının ardından yine büyük bir satış daha gerçekleştirdi....

Bakırköy'de 14.9 milyon TL'ye icradan satılık benzin kulübesi hissesi!

Bakırköy 18. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Bakırköy ilçesi, Kartaltepe Mahallesi, 62 ada, 46 parselde yer alan kargir benzin satış kulübesi hissesini 14 milyon 917 bin TL'ye icradan satıyor...

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nin planına yargıdan ret!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nin de bulunduğu yaklaşık 1 milyon metrekarelik alana yönelik imar planı hakkında mahkemeden iptal kararı geldi.

Özaksu Bakırköy Evleri satılık konut!

Özaksu Bakırköy projesinde 1+0'dan 2+1'e kadar daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede konutların yanı sıra dükkan ve ofislere de bulunuyor...

Dubaili yatırımcıdan Karat Bakırköy'de 25 milyon TL’lik yatırım!

Dubai kökenli bir yatırımcı grup Ofis Karat Bakırköy projesinden geçtiğimiz hafta 4 adet dükkan ile büyük metrekareli 2 ofis satın aldı. Projeden 25 milyon TL'lik alımın söz konusu oldu.

Pınar Ünsal'dan Bakırköy Atatürk Spor Köyü açıklaması!

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ile Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman arasındaki anlaşma ile Beşiktaş’a devredilmesi planlanan Yaşamköy Tesisleri, Bakırköy halkı ve CHP İl Yönetim Kurulunun yoğun tepkileri sonucu Bakırköy Belediyesi'nin denetiminde kaldı.

Bakırköy Central Park projesine dava mı açıldı?

Ağaoğlu İnşaat'ın Bakırköy'de hayata geçirdiği 1200 konutluk ‘Bakırköy 46’ projesine Bakırköy Belediyesi tarafından projenin imar planlarına aykırı yapıldığı gerekçesiyle İstanbul 8. İdare Mahkemesi’ne dava açıldı.

Central Park Bakırköy Ağaoğlu Projesi!

Central Park Bakırköy Ağaoğlu İnşaat projesinin lansmanı yarın yapılıyor. 2013 yılında durdurulan Bakırköy 46 projesi, Central Park İstanbul adıyla yeniden satışa sunuluyor...

Ali Rıza Akyüz: Bakırköy'ün imar planlarını İBB yapsın!

CHP Bakırköy ve İBB Meclis Üyesi Ali Rıza Akyüz, Bakırköy’de çeşitli bakanlıkların imar çalışmaları yaptığını belirterek, 'Bakırköy’de ne olacak bilmiyoruz. Birileri Ankara’dan gelip Bakırköy’ü planlamasın. İmar planlarını İBB yapsın' diye konuştu.

Emlak Konut Bakırköy Yenimahalle ihalesine en yüksek teklif kimden?

Emlak Konut İstanbul Bakırköy Yenimahalle Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesinin ikinci oturumu bugün gerçekleştirildi. En yüksek teklif 62 milyon TL olarak Baş Yapı'dan geldi.

Bakırköy Central Park İstanbul satılık!

Bakırköy Central Park İstanbul satılık daire tipleri 1+0'dan 5,5+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyan proje 5 blok halinde hayata geçirilecek.

Ağaoğlu Bakırköy 46, Central Park oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu’na ait Bakırköy 46 projesinde çalışmalar 2 yıl süren yargı sürecinin ardından yeniden başlıyor. Ali Ağaoğlu projenin adını Central Park olarak değiştirdiğini açıkladı.

Ağaoğlu Bakırköy 46 projesi yeniden başlıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu’na ait Bakırköy 46 adlı konut projesinde çalışmalar 2 yıl aradan sonra yeniden başlıyor. Yargı sürecinin ardından projenin adı da Central Park oldu.

Bakırköy Leyla Gencer Sanat Merkezi 16 Ekim'de açılıyor!

Bakırköy Belediyesi'nin yaptırdığı Leyla Gencer Opera ve Sanat merkezi 16 Ekim'de sezonu açıyor. Yeni Sanat Danışmanı Arda Aydoğan, "Bu salon Bakırköy'ü İstanbul'un gözde ilçelerinden biri haline dönüştürecek." diyor.

bakırköy 46 dan kaç yabancı ev aldı Haberi

bakırköy 46 dan kaç yabancı ev aldı


Mütekabiliyet yasasının çıkmasıyla birlikte Arap yatırımcıların gözdesi haline gelen Ağaoğlu İnşaat, geçtiğimiz aylardaki tek kalemde 200 milyon dolarlık gayrimenkul satışının ardından yine büyük bir satış daha gerçekleştirdi.